reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
FUTRZAKOWA- fajny avatarek:))

A ja mająć takie objawy stwierdzilam,ze jesli faktycznie by sie udalo to zadzwonilam do ginek-umowilam sie na 27 lipca(w moje urodziny) to bedzie 5 tyg po owulce a ewentualny 7 tydz.ciązy. i mam termin zaklepany na 8 rano a jak zadzwonilam to mi mowi,ze 10 sierpnia....ale sie poudzielalam i dalo rade mnie dopchac-tam rejestruje taka dziwna babka i jej trzeba 3 razy mowic a ja dostalam recepte na Luteine i musze byc tak jak mi powiedzial czyli 2 tyg po pozytywnym tescie czyli-27ipca i tak mam!!no to teraz oby test byl pozytywny:)
odwolac zawsze mozna:)

reklama
Cześć buniu! Ściskam i przytulam z całych sił !

mama ... dzięki ;-)

marcepanek to bobotest?

Ostatnia edycja:
futrzakowa - to nie jest bobo-test - wiem bo robiłam kilka razy i poznaje ;-)

bunia - rozumiem - sciskam mocno i trzymam kciuki żeby sie niepostrzeżenie udało - mam taka koleżanke - starali sie 10 lat - leczyli na wszystkie sposoby - i w koncu sie poddali wyjechali do Irlandii i po kilku miesiacach zaszła w ciaże a dziś ma juz dwóch synów &&&&&&&&&&&&&& żeby i u ciebie tak było tzn nie za 10 lat tylko jak odpuscicie

mama za ciebie też mocno kciukam &&&&&&&&&&&&&&& :tak:

futrzakowa to Acon test od 10mlU/ml czyli taki bardziej czuły.
mama jak się nie uda jak się uda :-)
Ja trzymam kciuki za wszystkie i za siebie też żeby ta @ nie przylazła.
I będziemy marcówkami :tak:

Futrzakowa avatarek boski :)

Marcepanek gratuluje :p zrob jeszcze dla pewnosci badanie krwi.

Mama ja tez trzymama &&&&&&& :)

Bunia tule Cie mocno, czasami sa takie dni...

A my zaczynamy staranka niedlugo i jak bede miala plodne dni S jedzie na tydzien w delagacje do Papua New Guinea :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czekam juz na mmsa od Marcepanka :-) zaraz oblukamy teścik.
W ogóle to się zastanawiam-wczoraj tak miałam gorzko w ustah pół dnia, leci ze mnie nie wiem co-masa płynów ;-) boli bodbrzusze-a dziś mi moja ulubiona czerwona herbatka nie smakuje-jakby posłodzona była-fuuuuuuuuuuj
no cos mi tu podejrzane jest :):)
o kurcze ale napięcie marcepanek wprowadziłaś ;-) to czekamy na fotkę

wiecie co a chaiałam wam cos o kwasie foliowym napisac albo raczej zapytać - mój gin uważa ze to pic na wode fotomontaż - że podobno taki kwas foliowy w postaci sztucznej- farmakologicznej w ogóle sie nie wchłania - owszem jest super ale wchłania sie i przedostaje do płodu tylko jak jest w postaci naturalnej - słysząła któras z was cos takiego - ja sie pierwszy raz spotykam ale z drugiej strony tez pierwszy raz mam do czynienia z tak mądrym ginekologiem

sama nie wiem co o tym myslec hmmm ... ale brac chyba nie zaszkodzi
ja gdzieś czytała że jest przereklamoany i w niektórych krajach go wycofują ale nie pamietam o co dokładnie chodziło a niechcem zmyślac :)

FUTRZAKOWA- fajny avatarek:))

A ja mająć takie objawy stwierdzilam,ze jesli faktycznie by sie udalo to zadzwonilam do ginek-umowilam sie na 27 lipca(w moje urodziny) to bedzie 5 tyg po owulce a ewentualny 7 tydz.ciązy. i mam termin zaklepany na 8 rano a jak zadzwonilam to mi mowi,ze 10 sierpnia....ale sie poudzielalam i dalo rade mnie dopchac-tam rejestruje taka dziwna babka i jej trzeba 3 razy mowic a ja dostalam recepte na Luteine i musze byc tak jak mi powiedzial czyli 2 tyg po pozytywnym tescie czyli-27ipca i tak mam!!no to teraz oby test byl pozytywny:)
odwolac zawsze mozna:)
no i superowo :) będzie dobrze zobaczysz :)

buniu mój tez z psami gada tylko ze on im albo dokucza albo sie z nimi kuci jak idziemy do pracy :( ehhhhhh idzie i tak mówi do psa no biegnij biegnij (pies biega) a ptem haha ale głupi jestes i co sie cieszysz no co tez byś taki szedł do pracy i takie tam :)

kurka deszcze przestał padac ale klientów nadal brak :(

Hmmm spróbuje go dodać teraz do siebie. Wciąż nie wierze ,ale mam nadzieję której życzę wam starającym się.
buniu z całego serducha bardzo pragnę żeby Ci się udało. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak my tu zadziałamy to okaże się że bliźniaki Ci zrobimy :-DZobacz załącznik 262193

marcepanek śmigaj na betke a ja tym czasem wysyłam gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

reklama
Jestem znowu:))

Marcepanek - GRATULACJE!!!! To teraz leć na betkę albo poczekaj jeszcze troche i zrób nowy test ale jak dla mnie to będziesz marcóweczka:)))

Mama za Ciebie też trzymam kciuki:)

Jaewa - a może Ci się płodne przesuną i się załapiecie:))

Bunia tule mocnoo:zawstydzona/y:

Marylka szejka dzis życzę!!

No a ja uciekam do moich "kochanych" książek:(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry