reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, strasznie smutne wieści tu od Wisieńki przekazałaś... :( Przekaż Jej, że będę pamiętać w modlitwie o Niej. I że niestety trochę po ostatnich dniach rozumiem, co czuje i tym bardziej myślami jestem przy Niej...

Mary-beth - nie możesz(my) się poddawać, pamiętaj o tym. :* Wreszcie pewnego dnia @ nie przyjdzie.

Bunia87 - Ty też nie trać nadziei! Ja też mam jajniki o cechach PCO, zażywam bromergon i ufam, że będzie dobrze... A jeszcze w środę pewnie dostanę luteinę...

I witam się w ogóle ciepło z Wami wszystkimi. :* Wróciłam dziś do domu z krótkiego urlopu... Cisza i spokój pomogły mi się otrząsnąć choć trochę z czwartkowych wydarzeń... Więcej już Was nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u pozostałych Dziewczyn wszystko w porządku... Nie chciałabym czytać jeszcze innych smutnych wieści...

Jutro idę na betę... sama nie wiem, po co, bo to było naprawdę normalne krwawienie, takie, jak przy każej @... Trochę mniej mnie brzuch bolał niż zwykle i krwawienie też chyba potrwa krócej, ale mała szansa, że tak wczesna ciąża mogła się przy takim krwawieniu utrzymać... :(
Witaj Krakowianka!
Dobrze, że miałaś troszkę odpoczynku na wyjeździe. Ja nie wiem, co napisać - tule Cię i mam naprawdę nadzieję, że betka mimo wszystko wzrosła a z ciążą wszystko dobrze... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

reklama
Dzięki Mary-beth, z całego serca. :* Jutro koło 10:00 pojadę do diagnostyki, bo wcześniej nie ma sensu - będą mega kolejki... A koło 15:00 powinnam mieć wyniki... Tak sobie myślę, że ja cieszyłam się niecałe 2 dni... a Wisieńka? Strasznie to przykre. :(

Krakowianka, Nika, Mary i pozostale Laseczki, witajcie
Mama, a wiesz jaka ja jestem zla??
Stara a glupia!!! Tym bardziej to jej pierwsze dziecko, poprzednia ciaze stracila i starala sie dlugie lata!
Ja to bym na siebi chuchala i dmuchala...
A Ona robie to co jej odpowiada.Tzn siedzi i sie nie rusza, bo jej nie wolno bo sie moze cos stac, przynies to,podaj tamto.. Ja rozumeim ciezkie, ale ona nawet widelca sobie nie przyniesie...
I tyle jak swinia...
Przeoraszam ale jestem zla jak cholera normalnie.
I malo tego ze piwo pila to powiedziala ze ma ochote na zubrowke z sobiem..

KRAKOWIANKA- witaj i czekamy jutro na wisci z zacisnietymi &&&&&&&&&&&&&

ja sie niestety pozegnam bo musze po dobroci oddac laptopa-mąż potrzebuje:sorry2:

EWCIA- czekalam na Ciebie,ale ...sila wyższa;-)

spijcie dobrze kochane-karaluchy!!!

PRALINKA- az mna zatrzeslo-jak to przeczytalam-nic nie pomysli o dziecku ktore nosi-wrrrrrrrrrrrr:crazy::growl:

NIKA- NIE KOKIETUJ-pamietamy Cie:tak::-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze u Ciebie tez pogoda-u nas zapowiadaja deszcze jutro i licze ze prognoza sie strawdzi

MAMA nie kokietuję;-) Zdrówka dla Zuzi:tak::tak: No i czekam na Twoje testowanie;-) Dobranoc i pchełki na noc:-)

PRALINKA noż jak tak można:wściekła/y::wściekła/y: Człowiek dmucha chucha a taka ma wszystko w d...:wściekła/y:

KRAKOWIANKA witaj:-) Dobrze że odpoczęłaś

Ostatnia edycja:
Nika32 - witaj, miło Cię poznać. :)

Ja też już mówię dobranoc. Trzymajcie się - pogodnej nocy.

Mama spokojnej nocki...
Ja tez lece chyba do wanny sie wypielegnowac troche;-)
Nika brak slow, naprawde, co innego jakby sie nie starala, ale tyle czekala na dziecko..
Krakowianka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pamietaj ze warto miec zawsze nadzieje
Czekam jutro na wiadomosci

Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry