reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, strasznie smutne wieści tu od Wisieńki przekazałaś... :( Przekaż Jej, że będę pamiętać w modlitwie o Niej. I że niestety trochę po ostatnich dniach rozumiem, co czuje i tym bardziej myślami jestem przy Niej...

Mary-beth - nie możesz(my) się poddawać, pamiętaj o tym. :* Wreszcie pewnego dnia @ nie przyjdzie.

Bunia87 - Ty też nie trać nadziei! Ja też mam jajniki o cechach PCO, zażywam bromergon i ufam, że będzie dobrze... A jeszcze w środę pewnie dostanę luteinę...

I witam się w ogóle ciepło z Wami wszystkimi. :* Wróciłam dziś do domu z krótkiego urlopu... Cisza i spokój pomogły mi się otrząsnąć choć trochę z czwartkowych wydarzeń... Więcej już Was nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u pozostałych Dziewczyn wszystko w porządku... Nie chciałabym czytać jeszcze innych smutnych wieści...

Jutro idę na betę... sama nie wiem, po co, bo to było naprawdę normalne krwawienie, takie, jak przy każej @... Trochę mniej mnie brzuch bolał niż zwykle i krwawienie też chyba potrwa krócej, ale mała szansa, że tak wczesna ciąża mogła się przy takim krwawieniu utrzymać... :(
Witaj Krakowianka!
Dobrze, że miałaś troszkę odpoczynku na wyjeździe. Ja nie wiem, co napisać - tule Cię i mam naprawdę nadzieję, że betka mimo wszystko wzrosła a z ciążą wszystko dobrze... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

reklama
Dzięki Mary-beth, z całego serca. :* Jutro koło 10:00 pojadę do diagnostyki, bo wcześniej nie ma sensu - będą mega kolejki... A koło 15:00 powinnam mieć wyniki... Tak sobie myślę, że ja cieszyłam się niecałe 2 dni... a Wisieńka? Strasznie to przykre. :(

Krakowianka, Nika, Mary i pozostale Laseczki, witajcie
Mama, a wiesz jaka ja jestem zla??
Stara a glupia!!! Tym bardziej to jej pierwsze dziecko, poprzednia ciaze stracila i starala sie dlugie lata!
Ja to bym na siebi chuchala i dmuchala...
A Ona robie to co jej odpowiada.Tzn siedzi i sie nie rusza, bo jej nie wolno bo sie moze cos stac, przynies to,podaj tamto.. Ja rozumeim ciezkie, ale ona nawet widelca sobie nie przyniesie...
I tyle jak swinia...
Przeoraszam ale jestem zla jak cholera normalnie.
I malo tego ze piwo pila to powiedziala ze ma ochote na zubrowke z sobiem..

KRAKOWIANKA- witaj i czekamy jutro na wisci z zacisnietymi &&&&&&&&&&&&&

ja sie niestety pozegnam bo musze po dobroci oddac laptopa-mąż potrzebuje:sorry2:

EWCIA- czekalam na Ciebie,ale ...sila wyższa;-)

spijcie dobrze kochane-karaluchy!!!

PRALINKA- az mna zatrzeslo-jak to przeczytalam-nic nie pomysli o dziecku ktore nosi-wrrrrrrrrrrrr:crazy::growl:

NIKA- NIE KOKIETUJ-pamietamy Cie:tak::-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze u Ciebie tez pogoda-u nas zapowiadaja deszcze jutro i licze ze prognoza sie strawdzi

MAMA nie kokietuję;-) Zdrówka dla Zuzi:tak::tak: No i czekam na Twoje testowanie;-) Dobranoc i pchełki na noc:-)

PRALINKA noż jak tak można:wściekła/y::wściekła/y: Człowiek dmucha chucha a taka ma wszystko w d...:wściekła/y:

KRAKOWIANKA witaj:-) Dobrze że odpoczęłaś

Ostatnia edycja:
Nika32 - witaj, miło Cię poznać. :)

Ja też już mówię dobranoc. Trzymajcie się - pogodnej nocy.

Mama spokojnej nocki...
Ja tez lece chyba do wanny sie wypielegnowac troche;-)
Nika brak slow, naprawde, co innego jakby sie nie starala, ale tyle czekala na dziecko..
Krakowianka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pamietaj ze warto miec zawsze nadzieje
Czekam jutro na wiadomosci

Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry