mary-beth
Fanka BB :)
Witaj Krakowianka!Mama, strasznie smutne wieści tu od Wisieńki przekazałaś... Przekaż Jej, że będę pamiętać w modlitwie o Niej. I że niestety trochę po ostatnich dniach rozumiem, co czuje i tym bardziej myślami jestem przy Niej...
Mary-beth - nie możesz(my) się poddawać, pamiętaj o tym. :* Wreszcie pewnego dnia @ nie przyjdzie.
Bunia87 - Ty też nie trać nadziei! Ja też mam jajniki o cechach PCO, zażywam bromergon i ufam, że będzie dobrze... A jeszcze w środę pewnie dostanę luteinę...
I witam się w ogóle ciepło z Wami wszystkimi. :* Wróciłam dziś do domu z krótkiego urlopu... Cisza i spokój pomogły mi się otrząsnąć choć trochę z czwartkowych wydarzeń... Więcej już Was nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u pozostałych Dziewczyn wszystko w porządku... Nie chciałabym czytać jeszcze innych smutnych wieści...
Jutro idę na betę... sama nie wiem, po co, bo to było naprawdę normalne krwawienie, takie, jak przy każej @... Trochę mniej mnie brzuch bolał niż zwykle i krwawienie też chyba potrwa krócej, ale mała szansa, że tak wczesna ciąża mogła się przy takim krwawieniu utrzymać...
Dobrze, że miałaś troszkę odpoczynku na wyjeździe. Ja nie wiem, co napisać - tule Cię i mam naprawdę nadzieję, że betka mimo wszystko wzrosła a z ciążą wszystko dobrze... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!