reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PRALINKA- witamy spowrotem:tak::-)witam z otwartymi ramionami a weekend byl leniwy i niewiele sie dzialo bo kazda kozystala z pogody:tak:

MARY-BETH- o!!!i takie nastawienie jest super:tak::tak::tak:
MONISIA- papa!!

Rozmawialam z EWCIA - wyjechala wlasnie od Wisieńki i pojawi sie na bb i napisze co i jak....

reklama
Mama dziekuje
Buziak ogromny:tak:

Pusto tu jakos..
To czekamy na Ewcie z wiadomosciami..

Ja zaraz zmykam Mezusia odprowadzic do pracy, ale wroce jeszcze:tak:

Dziewczynki czytam i czytam wasze posty i tak mocno trzymam kciuki za każdą z was, patrzę na linijeczki kiedy testy, kiedy dni płodne.

Ja już sama nie wiem, bardzo chcę, aby nam się udało (pierwszy test miał dwie blade kreski, beta wyszła podwyższona, ale przyszła @ i koniec), ale mam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że to nie tym razem :dry:

Ah okropny jest ten swiat...
A wczoraj widzialam sie z siostra, znowu palila papierochy i piwo wypila - stronga:wściekła/y:
Dowiedzialam sie ze prawie codzien metke wpierdziela..

Wracam za pol godziny..

Hej Dziewczyny:-)

Trochę mnie nie było, czy ktoś tu pamietal o mnie:-(
Takie smutne wieści, łzy same mi lecą, brak mi słów... WISIENKO tak bardzo mi przykro...

MAMA, MALAPRALINKA,MERY-BETH, MARAN i pozostałe których nie wymieniłam witajcie

Hej Dziewczyny:-)

Trochę mnie nie było, czy ktoś tu pamietal o mnie:-(
Takie smutne wieści, łzy same mi lecą, brak mi słów... WISIENKO tak bardzo mi przykro...

MAMA, MALAPRALINKA,MERY-BETH, MARAN i pozostałe których nie wymieniłam witajcie
Witaj Nika! A ja właśnie o Tobie myślałam! Pogoda ładna tu, to i u Ciebie pewnie. :-)
Niestety smutno tu z powodu Wisieńki naszej... :-(
Suelen - ściskam kciuki za Twoje staranka!

MARY no tak u nas ładna pogoda ostatnio i korzystamy na całego:-):-)
Przykro mi że @ przyszła i się nie udało ale jak będziesz na wizycie w PL to się uda i przylecicie w trójeczkę:tak:

Mama, strasznie smutne wieści tu od Wisieńki przekazałaś... :( Przekaż Jej, że będę pamiętać w modlitwie o Niej. I że niestety trochę po ostatnich dniach rozumiem, co czuje i tym bardziej myślami jestem przy Niej...

Mary-beth - nie możesz(my) się poddawać, pamiętaj o tym. :* Wreszcie pewnego dnia @ nie przyjdzie.

Bunia87 - Ty też nie trać nadziei! Ja też mam jajniki o cechach PCO, zażywam bromergon i ufam, że będzie dobrze... A jeszcze w środę pewnie dostanę luteinę...

I witam się w ogóle ciepło z Wami wszystkimi. :* Wróciłam dziś do domu z krótkiego urlopu... Cisza i spokój pomogły mi się otrząsnąć choć trochę z czwartkowych wydarzeń... Więcej już Was nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u pozostałych Dziewczyn wszystko w porządku... Nie chciałabym czytać jeszcze innych smutnych wieści...

Jutro idę na betę... sama nie wiem, po co, bo to było naprawdę normalne krwawienie, takie, jak przy każej @... Trochę mniej mnie brzuch bolał niż zwykle i krwawienie też chyba potrwa krócej, ale mała szansa, że tak wczesna ciąża mogła się przy takim krwawieniu utrzymać... :(

reklama
PRALINKA- az mna zatrzeslo-jak to przeczytalam-nic nie pomysli o dziecku ktore nosi-wrrrrrrrrrrrr:crazy::growl:

NIKA- NIE KOKIETUJ-pamietamy Cie:tak::-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze u Ciebie tez pogoda-u nas zapowiadaja deszcze jutro i licze ze prognoza sie strawdzi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry