reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PRALINKA- witamy spowrotem:tak::-)witam z otwartymi ramionami a weekend byl leniwy i niewiele sie dzialo bo kazda kozystala z pogody:tak:

MARY-BETH- o!!!i takie nastawienie jest super:tak::tak::tak:
MONISIA- papa!!

Rozmawialam z EWCIA - wyjechala wlasnie od Wisieńki i pojawi sie na bb i napisze co i jak....

reklama
Mama dziekuje
Buziak ogromny:tak:

Pusto tu jakos..
To czekamy na Ewcie z wiadomosciami..

Ja zaraz zmykam Mezusia odprowadzic do pracy, ale wroce jeszcze:tak:

Dziewczynki czytam i czytam wasze posty i tak mocno trzymam kciuki za każdą z was, patrzę na linijeczki kiedy testy, kiedy dni płodne.

Ja już sama nie wiem, bardzo chcę, aby nam się udało (pierwszy test miał dwie blade kreski, beta wyszła podwyższona, ale przyszła @ i koniec), ale mam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że to nie tym razem :dry:

Ah okropny jest ten swiat...
A wczoraj widzialam sie z siostra, znowu palila papierochy i piwo wypila - stronga:wściekła/y:
Dowiedzialam sie ze prawie codzien metke wpierdziela..

Wracam za pol godziny..

Hej Dziewczyny:-)

Trochę mnie nie było, czy ktoś tu pamietal o mnie:-(
Takie smutne wieści, łzy same mi lecą, brak mi słów... WISIENKO tak bardzo mi przykro...

MAMA, MALAPRALINKA,MERY-BETH, MARAN i pozostałe których nie wymieniłam witajcie

Hej Dziewczyny:-)

Trochę mnie nie było, czy ktoś tu pamietal o mnie:-(
Takie smutne wieści, łzy same mi lecą, brak mi słów... WISIENKO tak bardzo mi przykro...

MAMA, MALAPRALINKA,MERY-BETH, MARAN i pozostałe których nie wymieniłam witajcie
Witaj Nika! A ja właśnie o Tobie myślałam! Pogoda ładna tu, to i u Ciebie pewnie. :-)
Niestety smutno tu z powodu Wisieńki naszej... :-(
Suelen - ściskam kciuki za Twoje staranka!

MARY no tak u nas ładna pogoda ostatnio i korzystamy na całego:-):-)
Przykro mi że @ przyszła i się nie udało ale jak będziesz na wizycie w PL to się uda i przylecicie w trójeczkę:tak:

Mama, strasznie smutne wieści tu od Wisieńki przekazałaś... :( Przekaż Jej, że będę pamiętać w modlitwie o Niej. I że niestety trochę po ostatnich dniach rozumiem, co czuje i tym bardziej myślami jestem przy Niej...

Mary-beth - nie możesz(my) się poddawać, pamiętaj o tym. :* Wreszcie pewnego dnia @ nie przyjdzie.

Bunia87 - Ty też nie trać nadziei! Ja też mam jajniki o cechach PCO, zażywam bromergon i ufam, że będzie dobrze... A jeszcze w środę pewnie dostanę luteinę...

I witam się w ogóle ciepło z Wami wszystkimi. :* Wróciłam dziś do domu z krótkiego urlopu... Cisza i spokój pomogły mi się otrząsnąć choć trochę z czwartkowych wydarzeń... Więcej już Was nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, że u pozostałych Dziewczyn wszystko w porządku... Nie chciałabym czytać jeszcze innych smutnych wieści...

Jutro idę na betę... sama nie wiem, po co, bo to było naprawdę normalne krwawienie, takie, jak przy każej @... Trochę mniej mnie brzuch bolał niż zwykle i krwawienie też chyba potrwa krócej, ale mała szansa, że tak wczesna ciąża mogła się przy takim krwawieniu utrzymać... :(

reklama
PRALINKA- az mna zatrzeslo-jak to przeczytalam-nic nie pomysli o dziecku ktore nosi-wrrrrrrrrrrrr:crazy::growl:

NIKA- NIE KOKIETUJ-pamietamy Cie:tak::-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze u Ciebie tez pogoda-u nas zapowiadaja deszcze jutro i licze ze prognoza sie strawdzi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry