reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- wez no-spe albo inny przeciwbolowy lek-po co masz cierpiec-test robilas i byla I kreska wiec tu sprawa jasna-a boli bo moze dopiero sie rozkręci...tule w bólu

mi ciagle jajniki dokuczaja..
No, sprawa jasna... :baffled::hmm:
Procha już wzięłam, do tego mój M. przyniósł mi termoforek na brzuch - kochany jest... :-)

A Twoje jajniki to chyba dobrze, że bolą... :tak:;-) Łączę się w bólu, ale wolałabym, zeby mnie tak na co innego bolało, a nie na @...

reklama
bunia przepraszam cie za to pytanie jak masz ochote to mi nabluzgaj - ale czy myslałaś o in-vitro ???

Czekam na wieści od Wisienki - biedactwo ciągle o niej myślę

MARY-BETH- ja tez bym wolala,zeby u Ciebie bylo inaczej...:(ale trzymam juz teraz &&&&&&&&&& za kolejny cykl ;))a M.kochany-faktycznie!!dba o swojego skarbeńka!!!

SORBUŚ- ja narazie nie mam wieści od Wisieńki-po 17 dojechala do Niej Ewcia3004 ,ale nie wiem czy jeszcze jest czy juz wyszla...

PRALINKA- was wszystkie bardzo pozdrawie-napisala mi,ze bedzie dzis na bb.bardzo tez wspolczuje Wisieńce...

a mi dzis sie wlączylo ssanie-caly dzien coś jem-teraz w ciągu godziny zjedlam 4 nektarynki i ciągle czuje glód....

Ostatnia edycja:
Czekam na wieści od Wisienki - biedactwo ciągle o niej myślę
Ja także o niej myślę... Nie wiem, co mogłoby tu pomóc - żeby tak nie cierpiała... :no:
Mam nadzieję, że Ewcia sie pojawi i napisze parę słów...

Mamuś - dzięki za kciuki! Chyba jednak będę kwietniówką... ;-) Za około 2 tygodnie okres płodny, więc staranka ruszają pełną parą... już w Polsce! :-D

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki;-)
Wrocilam... Matko yle dni mnie nie bylo, ale caly czs o Was myslalam:tak:
Wisienko baaaardzo mi przykro..
Ledwo powstrzymuje lzy... Jestem wsciekla na caly swiat...
Tule Cie bardzo mocno, mam nadzieje ze Pol jest przy Tobie...

Mama dziekuje za wiadomosc:tak:

Czy cos sie dzialo przez weekend?? bo chyba nie nadrobie:-(
Zle sie cosik ten tydzien zaczyna..
Nawet pogoda swiruje..
U nas dzisiaj deszcz, grad, burza gdy swiecilo slonce..

Kuzyn juz pojechal. Fajnie bylo, dzisiaj bylo tylko ciezko wstawac o 5 do pracy;-)

MARY-BETH- no to u nas w Pl jak podzialcie to musi sie udać-a kwiecien tez jest super-moj Tomi jest z 19 kwietnia:tak:
Ja też z kwietnia - urodzę sobie dzidzię na urodzinki! :-D:-D Moja mama mnie sobie tak urodziła - prawie, bo ona z 5. a ja z 7. - to może trzeba kontynuować rodzinną tradycje?... :-):-):-D:-D:tak:

Monisia - święta prawda! :-)

reklama
ah jak ja przyszlam to wszystkie pouciekaly:-(

Mnoisia milego wieczorku;-)
Ja wlasnie wcinam blonnik:tak:

Ja chyba tez jednak nie bede rodzila w marcu i wsteponie bym sie juz musiala na kwiecie nzapisywac..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry