reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- wez no-spe albo inny przeciwbolowy lek-po co masz cierpiec-test robilas i byla I kreska wiec tu sprawa jasna-a boli bo moze dopiero sie rozkręci...tule w bólu

mi ciagle jajniki dokuczaja..
No, sprawa jasna... :baffled::hmm:
Procha już wzięłam, do tego mój M. przyniósł mi termoforek na brzuch - kochany jest... :-)

A Twoje jajniki to chyba dobrze, że bolą... :tak:;-) Łączę się w bólu, ale wolałabym, zeby mnie tak na co innego bolało, a nie na @...

reklama
bunia przepraszam cie za to pytanie jak masz ochote to mi nabluzgaj - ale czy myslałaś o in-vitro ???

Czekam na wieści od Wisienki - biedactwo ciągle o niej myślę

MARY-BETH- ja tez bym wolala,zeby u Ciebie bylo inaczej...:(ale trzymam juz teraz &&&&&&&&&& za kolejny cykl ;))a M.kochany-faktycznie!!dba o swojego skarbeńka!!!

SORBUŚ- ja narazie nie mam wieści od Wisieńki-po 17 dojechala do Niej Ewcia3004 ,ale nie wiem czy jeszcze jest czy juz wyszla...

PRALINKA- was wszystkie bardzo pozdrawie-napisala mi,ze bedzie dzis na bb.bardzo tez wspolczuje Wisieńce...

a mi dzis sie wlączylo ssanie-caly dzien coś jem-teraz w ciągu godziny zjedlam 4 nektarynki i ciągle czuje glód....

Ostatnia edycja:
Czekam na wieści od Wisienki - biedactwo ciągle o niej myślę
Ja także o niej myślę... Nie wiem, co mogłoby tu pomóc - żeby tak nie cierpiała... :no:
Mam nadzieję, że Ewcia sie pojawi i napisze parę słów...

Mamuś - dzięki za kciuki! Chyba jednak będę kwietniówką... ;-) Za około 2 tygodnie okres płodny, więc staranka ruszają pełną parą... już w Polsce! :-D

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki;-)
Wrocilam... Matko yle dni mnie nie bylo, ale caly czs o Was myslalam:tak:
Wisienko baaaardzo mi przykro..
Ledwo powstrzymuje lzy... Jestem wsciekla na caly swiat...
Tule Cie bardzo mocno, mam nadzieje ze Pol jest przy Tobie...

Mama dziekuje za wiadomosc:tak:

Czy cos sie dzialo przez weekend?? bo chyba nie nadrobie:-(
Zle sie cosik ten tydzien zaczyna..
Nawet pogoda swiruje..
U nas dzisiaj deszcz, grad, burza gdy swiecilo slonce..

Kuzyn juz pojechal. Fajnie bylo, dzisiaj bylo tylko ciezko wstawac o 5 do pracy;-)

MARY-BETH- no to u nas w Pl jak podzialcie to musi sie udać-a kwiecien tez jest super-moj Tomi jest z 19 kwietnia:tak:
Ja też z kwietnia - urodzę sobie dzidzię na urodzinki! :-D:-D Moja mama mnie sobie tak urodziła - prawie, bo ona z 5. a ja z 7. - to może trzeba kontynuować rodzinną tradycje?... :-):-):-D:-D:tak:

Monisia - święta prawda! :-)

reklama
ah jak ja przyszlam to wszystkie pouciekaly:-(

Mnoisia milego wieczorku;-)
Ja wlasnie wcinam blonnik:tak:

Ja chyba tez jednak nie bede rodzila w marcu i wsteponie bym sie juz musiala na kwiecie nzapisywac..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry