reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powróciłam, chociaż na chwilę, ale jestem...:-)

mama ja nie testowałabym nawet o jeden dzień wcześniej od @. W ogóle testowałabym conajmniej dzień po terminie @. Ale to dlatego że wolałabym nie wiedzieć że byłam w ciąży. Za dużo ciąż się tak kończy, w terminie @. Ja już raz miałam taką sytuację, jestem na 50% pewna wczesnej ciąży, ale ta nieświadomość bo nie testowałam jest dużo lepsza.przynajmniej dla mnie.

reklama
MARY-BETH- dziekuje Ci za &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak:w sobote wyjeżdzacie???a wlecisz rano???zrobie test i napisze co i jak:tak:;-)wakacje w Tajlandii-fiu,fiu-super!!! no i smacznego!!
Kochana, jasne, że wlecę - czekam na ten Twój test jak na swój! :-) Świeża porcja kciuków: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A lot mamy dopiero 17.05, a lotnisko pod nosem, wiec spadać bedziemy koło 15 czy jakoś tak.

Oj, jakby to był Poznań, to bym sie tak cieszyła, bo mogłabym Cię nawiedzić i poznać... ;-):tak::tak:

mary-beth a gdzie Ty się wybierasz?? nie doczytałam(wybacz) :-)
W ubiegłą sobotę mój M. zrobił rezerwację na króciuśki urlop w Polsce, we Wrocławiu. Niespodzianka ogromna i dla niego (nigdy jeszcze nie był w Polsce), i dla mnie - ja nigdy we Wrocku nie byłam! :-D Lecimy w sobotę.

Mama - sorki, miałam klientki i dlatego od razu nie odpisałam!!!!!!!!!!
Jest mi bardzo smutno z powodu Wisienki, łzy same popłynęły.....niewyobrażam sobie takiej sytuacji.....człowiek sie cieszy, wie,że ma w sobie małą istotkę- upragnioną, a tu nagle to....ehhh.....

Wisienko (*)

mama - pamiętaj o nie dublowaniu postów :-)
SOL- pamietam ,tak wyszlo-sorki.

powróciłam, chociaż na chwilę, ale jestem...:-)

mama ja nie testowałabym nawet o jeden dzień wcześniej od @. W ogóle testowałabym conajmniej dzień po terminie @. Ale to dlatego że wolałabym nie wiedzieć że byłam w ciąży. Za dużo ciąż się tak kończy, w terminie @. Ja już raz miałam taką sytuację, jestem na 50% pewna wczesnej ciąży, ale ta nieświadomość bo nie testowałam jest dużo lepsza.przynajmniej dla mnie.
MARGOLCIA- ja to wiem ,ze dochodzi do takich sytuacji i caly czas bylam spokojna,ale jak juz zaczelam dzialania to niecierpliwa sie zrobilam:sorry2:
Kochana, jasne, że wlecę - czekam na ten Twój test jak na swój! :-) Świeża porcja kciuków: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A lot mamy dopiero 17.05, a lotnisko pod nosem, wiec spadać bedziemy koło 15 czy jakoś tak.

Oj, jakby to był Poznań, to bym sie tak cieszyła, bo mogłabym Cię nawiedzić i poznać... ;-):tak::tak:
MARY-BETH- dzieki za swierze &&&:tak::-Dno szkoda,ze do Poznania nie leciecie,ale moze nic straconego-kiedys wlecicie do Poznania i do mojej ekipy:tak:;-)

MONISIA- a u CIEBIE STARANIA zaczete pisalaś:happy2:;-)to &&&&&&&&& za ten cykl zaciskam:tak:

ja już poprasoawałam i kawe pije... właściwie to mleko z kawą bo mleka 3/4 kubka a kawy 1/4...

Boże, dziewczyny, ja chyba dziś umrę! Tak mnie brzuch boli, że szok! W zasadzie od biustu do kolan mam taki ból, ze szok! A @ jakaś skąpa... No, ale mimo wszystko to @, bo już skrzepki zauważyłam, więc nie ma mowy, że tylko plamienie... :frown::frown::frown:

reklama
MARY-BETH- wez no-spe albo inny przeciwbolowy lek-po co masz cierpiec-test robilas i byla I kreska wiec tu sprawa jasna-a boli bo moze dopiero sie rozkręci...tule w bólu

mi ciagle jajniki dokuczaja..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry