reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powróciłam, chociaż na chwilę, ale jestem...:-)

mama ja nie testowałabym nawet o jeden dzień wcześniej od @. W ogóle testowałabym conajmniej dzień po terminie @. Ale to dlatego że wolałabym nie wiedzieć że byłam w ciąży. Za dużo ciąż się tak kończy, w terminie @. Ja już raz miałam taką sytuację, jestem na 50% pewna wczesnej ciąży, ale ta nieświadomość bo nie testowałam jest dużo lepsza.przynajmniej dla mnie.

reklama
MARY-BETH- dziekuje Ci za &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak:w sobote wyjeżdzacie???a wlecisz rano???zrobie test i napisze co i jak:tak:;-)wakacje w Tajlandii-fiu,fiu-super!!! no i smacznego!!
Kochana, jasne, że wlecę - czekam na ten Twój test jak na swój! :-) Świeża porcja kciuków: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A lot mamy dopiero 17.05, a lotnisko pod nosem, wiec spadać bedziemy koło 15 czy jakoś tak.

Oj, jakby to był Poznań, to bym sie tak cieszyła, bo mogłabym Cię nawiedzić i poznać... ;-):tak::tak:

mary-beth a gdzie Ty się wybierasz?? nie doczytałam(wybacz) :-)
W ubiegłą sobotę mój M. zrobił rezerwację na króciuśki urlop w Polsce, we Wrocławiu. Niespodzianka ogromna i dla niego (nigdy jeszcze nie był w Polsce), i dla mnie - ja nigdy we Wrocku nie byłam! :-D Lecimy w sobotę.

Mama - sorki, miałam klientki i dlatego od razu nie odpisałam!!!!!!!!!!
Jest mi bardzo smutno z powodu Wisienki, łzy same popłynęły.....niewyobrażam sobie takiej sytuacji.....człowiek sie cieszy, wie,że ma w sobie małą istotkę- upragnioną, a tu nagle to....ehhh.....

Wisienko (*)

mama - pamiętaj o nie dublowaniu postów :-)
SOL- pamietam ,tak wyszlo-sorki.

powróciłam, chociaż na chwilę, ale jestem...:-)

mama ja nie testowałabym nawet o jeden dzień wcześniej od @. W ogóle testowałabym conajmniej dzień po terminie @. Ale to dlatego że wolałabym nie wiedzieć że byłam w ciąży. Za dużo ciąż się tak kończy, w terminie @. Ja już raz miałam taką sytuację, jestem na 50% pewna wczesnej ciąży, ale ta nieświadomość bo nie testowałam jest dużo lepsza.przynajmniej dla mnie.
MARGOLCIA- ja to wiem ,ze dochodzi do takich sytuacji i caly czas bylam spokojna,ale jak juz zaczelam dzialania to niecierpliwa sie zrobilam:sorry2:
Kochana, jasne, że wlecę - czekam na ten Twój test jak na swój! :-) Świeża porcja kciuków: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A lot mamy dopiero 17.05, a lotnisko pod nosem, wiec spadać bedziemy koło 15 czy jakoś tak.

Oj, jakby to był Poznań, to bym sie tak cieszyła, bo mogłabym Cię nawiedzić i poznać... ;-):tak::tak:
MARY-BETH- dzieki za swierze &&&:tak::-Dno szkoda,ze do Poznania nie leciecie,ale moze nic straconego-kiedys wlecicie do Poznania i do mojej ekipy:tak:;-)

MONISIA- a u CIEBIE STARANIA zaczete pisalaś:happy2:;-)to &&&&&&&&& za ten cykl zaciskam:tak:

ja już poprasoawałam i kawe pije... właściwie to mleko z kawą bo mleka 3/4 kubka a kawy 1/4...

Boże, dziewczyny, ja chyba dziś umrę! Tak mnie brzuch boli, że szok! W zasadzie od biustu do kolan mam taki ból, ze szok! A @ jakaś skąpa... No, ale mimo wszystko to @, bo już skrzepki zauważyłam, więc nie ma mowy, że tylko plamienie... :frown::frown::frown:

reklama
MARY-BETH- wez no-spe albo inny przeciwbolowy lek-po co masz cierpiec-test robilas i byla I kreska wiec tu sprawa jasna-a boli bo moze dopiero sie rozkręci...tule w bólu

mi ciagle jajniki dokuczaja..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry