reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY BETH- dzieki!!! no ja mam nadzieje ze te moje bolące jajniki i ta wydzielina ktorej wczesniej nie mialam(chyba ze to po Clo)i te bordowe brodawki i zawroty glowy to na fasolke...trzymaj jeszcze te &&&&&&&&&&&-jeszcze kilka dni.:tak:

ZIZI- to fajnie,ze juz starania rozpoczete-trzymam &&&&& zeby żolnierz dotarl gdzie trzeba:tak:;-)

MARYLKA- zrob tak jak piszemy bo jak pojdziesz do ginek a odpukac-nie bedzie Ci chcial nic dac na wspomaganie to bedzie trzeba poszukac innego a to juz znowu kolejny cykl-choc mam nadzieje ,ze Twoj ginek bedzie si pod tym względem:tak:

MARAN- ja tez o Tobie cieplo myśle-wyslij nam troche ciązowych fluidkow tak jak dzis wyslala nam DOROTKA 1:happy2:
oj mam bez odpowiedniej recepty od niego nie wychodze :):) tyl że sie skapnełam ze ja u niego byłam jak juz sklep miałam bo mu wizytówki zostawiałam a sklepu jeszcze rok ie mam ale to nic powiem mu że sie staram od ostatniej wizyty :) że jednak zmieniłam zdanie i nie wypisałam i że ma mi coś dać bo on sobie zapisał ze wtym robu będe chciała rozpocząć starania - dobrze że sie skapłam bo bym wpadła jakbym powiedziała że rok ale powiem mu że to prawie rok i niech mi coś daje jak do tej pory to był spoko gościu mam nadzieje że mnie nie zawiedzie bo inaczej będe musiała gina zmienić

reklama
Dziewczęta, ja zmykam. M. już w domku po pracy, a ja robię obiad. Brzuch mnie boli, głupia @ przylazła!!!

W sobotę lecimy do Polski, więc przynajmniej mamy jakieś "wakacje" w tym roku (brykamy na 5 dni tu, 5 dni tam...)! :-) Ale w nast. roku lecimy do jakiejś Tajlandii smazyć się 3 bite tygodnie - normalnie nie pamiętam kiedy ja miałam wakacje z prawdziwego zdarzenia - chyba jak na kolonie za młodu jeździłam, albo z mamą jako 4-, 5-latka!... A ten rok tak mnie pod względem stresu rozwalił, że mi się należy naładowanie bateryjek nad jakąś egzotyczną wodą...

Ale koniec mojego blabla - zajrzę później!
Trzymajcie się wszystkie ciepło i dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!
Mama - trzymam bez ustanku kciuki za Ciebie!

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- nie lap dola-test Ci wyszedl wiec moze bedzie si:tak:prosze-podaje czekoladke:tak:ja bylam w aptece,ale niestety nie maja Aconu ani zadnych innych o czulości 10:-(podrzuć mi jednego;-):-D:-D

MARYLKA- masz racje-bez recepty nie wychodz;-):-)

MAGGY- podpisuje sie pod Twoim postem do BUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monisia- DZIS smutny dzien- WISIENKA stracila dzwoneczka:-(

MARAN- dziekuje-nalapalam!!!!licze,ze jak mam tyyyyyle fluidków i &&&&&&&&&&&&& co musi sie udac:):):)))
WISIENKA - Tak bardzo mi przykro!!!!!:-( Na to nie ma słów.....Tulam Cię Kochana.....

MARY-BETH- dziekuje Ci za &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak:w sobote wyjeżdzacie???a wlecisz rano???zrobie test i napisze co i jak:tak:;-)wakacje w Tajlandii-fiu,fiu-super!!! no i smacznego!!

MONISIA- jesteś???????????????? napisalam Ci wczesniej w poscie ,ale chyba nie doczytalas??

nasza EWCIA wlasnie dotarla do szpitala do Wisieńki...

mama wyszedł ale bardzo słabo więc nie wiem...ale do 19lipca jeszcze kawał czasu więc zobaczymy.
A doła to mam w sumie z powodu wisieńki strasznie mi smutno że i ją to spotkało. Nie ma nic gorszego niż strata nienarodzonego dziecka :-(

MARCEPANEK- ja kupilam test Amil-ma czulość 20-az bylam zdziwiona,ze takie sa by myslalam,ze sa 10 i 25 a tu prosze;-)ja tez mam dolek a jeszcze jutro jak napisze ze jedzie na zabiego to juz wogole....

ide wkopac bez bo dostalam od znajomej

mama przy moim synku nie miałam pojęcia o takich testach ,a teraz to się podszkoliłam niby między 25 a 20 nie wiele tej różnicy ,ale jednak 20 zawsze lepsze niż 25;-)
Na razie się nie nakręcam i poczekam do tej @.
Choć szczerze nawet jak już będą te dwie piękne grube krechy strach wciąż pozostanie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry