reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY BETH- dzieki!!! no ja mam nadzieje ze te moje bolące jajniki i ta wydzielina ktorej wczesniej nie mialam(chyba ze to po Clo)i te bordowe brodawki i zawroty glowy to na fasolke...trzymaj jeszcze te &&&&&&&&&&&-jeszcze kilka dni.:tak:

ZIZI- to fajnie,ze juz starania rozpoczete-trzymam &&&&& zeby żolnierz dotarl gdzie trzeba:tak:;-)

MARYLKA- zrob tak jak piszemy bo jak pojdziesz do ginek a odpukac-nie bedzie Ci chcial nic dac na wspomaganie to bedzie trzeba poszukac innego a to juz znowu kolejny cykl-choc mam nadzieje ,ze Twoj ginek bedzie si pod tym względem:tak:

MARAN- ja tez o Tobie cieplo myśle-wyslij nam troche ciązowych fluidkow tak jak dzis wyslala nam DOROTKA 1:happy2:
oj mam bez odpowiedniej recepty od niego nie wychodze :):) tyl że sie skapnełam ze ja u niego byłam jak juz sklep miałam bo mu wizytówki zostawiałam a sklepu jeszcze rok ie mam ale to nic powiem mu że sie staram od ostatniej wizyty :) że jednak zmieniłam zdanie i nie wypisałam i że ma mi coś dać bo on sobie zapisał ze wtym robu będe chciała rozpocząć starania - dobrze że sie skapłam bo bym wpadła jakbym powiedziała że rok ale powiem mu że to prawie rok i niech mi coś daje jak do tej pory to był spoko gościu mam nadzieje że mnie nie zawiedzie bo inaczej będe musiała gina zmienić

reklama
Dziewczęta, ja zmykam. M. już w domku po pracy, a ja robię obiad. Brzuch mnie boli, głupia @ przylazła!!!

W sobotę lecimy do Polski, więc przynajmniej mamy jakieś "wakacje" w tym roku (brykamy na 5 dni tu, 5 dni tam...)! :-) Ale w nast. roku lecimy do jakiejś Tajlandii smazyć się 3 bite tygodnie - normalnie nie pamiętam kiedy ja miałam wakacje z prawdziwego zdarzenia - chyba jak na kolonie za młodu jeździłam, albo z mamą jako 4-, 5-latka!... A ten rok tak mnie pod względem stresu rozwalił, że mi się należy naładowanie bateryjek nad jakąś egzotyczną wodą...

Ale koniec mojego blabla - zajrzę później!
Trzymajcie się wszystkie ciepło i dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!
Mama - trzymam bez ustanku kciuki za Ciebie!

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- nie lap dola-test Ci wyszedl wiec moze bedzie si:tak:prosze-podaje czekoladke:tak:ja bylam w aptece,ale niestety nie maja Aconu ani zadnych innych o czulości 10:-(podrzuć mi jednego;-):-D:-D

MARYLKA- masz racje-bez recepty nie wychodz;-):-)

MAGGY- podpisuje sie pod Twoim postem do BUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monisia- DZIS smutny dzien- WISIENKA stracila dzwoneczka:-(

MARAN- dziekuje-nalapalam!!!!licze,ze jak mam tyyyyyle fluidków i &&&&&&&&&&&&& co musi sie udac:):):)))
WISIENKA - Tak bardzo mi przykro!!!!!:-( Na to nie ma słów.....Tulam Cię Kochana.....

MARY-BETH- dziekuje Ci za &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak:w sobote wyjeżdzacie???a wlecisz rano???zrobie test i napisze co i jak:tak:;-)wakacje w Tajlandii-fiu,fiu-super!!! no i smacznego!!

MONISIA- jesteś???????????????? napisalam Ci wczesniej w poscie ,ale chyba nie doczytalas??

nasza EWCIA wlasnie dotarla do szpitala do Wisieńki...

mama wyszedł ale bardzo słabo więc nie wiem...ale do 19lipca jeszcze kawał czasu więc zobaczymy.
A doła to mam w sumie z powodu wisieńki strasznie mi smutno że i ją to spotkało. Nie ma nic gorszego niż strata nienarodzonego dziecka :-(

MARCEPANEK- ja kupilam test Amil-ma czulość 20-az bylam zdziwiona,ze takie sa by myslalam,ze sa 10 i 25 a tu prosze;-)ja tez mam dolek a jeszcze jutro jak napisze ze jedzie na zabiego to juz wogole....

ide wkopac bez bo dostalam od znajomej

mama przy moim synku nie miałam pojęcia o takich testach ,a teraz to się podszkoliłam niby między 25 a 20 nie wiele tej różnicy ,ale jednak 20 zawsze lepsze niż 25;-)
Na razie się nie nakręcam i poczekam do tej @.
Choć szczerze nawet jak już będą te dwie piękne grube krechy strach wciąż pozostanie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry