reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marcepanku ja nie mam pęcherzyków, nie mam owu bez wspomagaczy. a teraz już nie mam ochoty na przytulanki, bo takiego dołka mam, że nie. i nie dlatego, że kochaliśmy się tylko ze względu na dziecko- po prostu boli, bo wiem, że G chce dziecko i za każdym razem pyta "będzie coś z tego?". ja już nie daję rady. rok czasu szło się "na żywioł". kolejne miesiące z clo. i nic. a skoro nic, to będzie nic.

nie chcę wam tu smutać- przepraszam za wszystko, wprowadzam smutny nastrój. to ponad moje siły.

Bunia-Ty wszystkie podtrzymywałaś na duchu teraz My będziemy Ciebie podtrzymywać:tak:
Odpocznij trochę, zajmij czymś głowę i ręce. Co lubisz robić?? Podziel się tym z nami!!!!

Bunia!!!!! Wracaj do nas.....
Popłacz.... ja płaczę razem z Tobą:-(

Ostatnia edycja:
Tom wrócił z pracy i standardowo porwał mi komputer.
marylka ja sama już nic nie wiem zgłupiałam zupełnie poroniłam 22.05.2010r a okres dostałam 21.06.2010r a dzień przed tym tyrym z Tomem. Więc nie wiem skąd ta jasna kreska?
mama nie robiłam rano to było po 14 i już nie z pierwszych porannych ,a drugich...

Szok jak nie wiem może test się myli choć zapaliła mi się taka nadzieja że ...jednak może coś tam...
no nic musimy poczekać i zrub jutro albo pojutrze drugi test z rana i zobaczymy trzymam kciuki :)
no ja już niestety nadzieję straciłam. hormony nie pomogły, ziółka nie pomogły, clo nie pomogło, witaminy też nie- ani te dla mnie, ani te dla małża. cierpliwości miałam dużo- prób też było dużo bo 16. ale teraz przyszedł czas, że już nic więcej nie zrobię. nie będę matką. muszę odetchnąć, zebrać siły. ale już nie do walki o dziecko- do zwykłego życia. na tyle muszę się zebrać, żeby znaleźć sposób na życie ze świadomością, że matką nie będę. już nie mam nawet łez. co mi z płaczu? pod koniec lipca pójdę do ginki- jak kazała, ale nic nowego nie usłyszę. pewnie tylko potwierdzi, że pęcherzyków niet. a w cuda nie wierzę. w nic już nie wierzę...

dziękuję wam za wszystko- bez was pewnie było by gorzej. jednak teraz to ja już się całkiem poddałam. i wierzcie mi- jestem wam za wszystko wdzięczna, ale nic mnie już nie przekona, że kiedyś zostanę matką. nic...
buniu poryczałam sie jak to przeczytałam i wiesz nie będe ci mówić ze na pewno sie uda bo nie mam tej pewności mam jedynie nadzieje że sie uda że będziesz mamą bo będziesz mamą doskonałą tylko prosze nie zostawiaj nas czasem, wieże ze nie masz nadzieji wiary i sił by w to wierzyć wierze i tule bardzo bardzo mocno

a 6 m-cy to możę powiedziec ,ze za krotko...zawsze mozesz powiedziec,ze bylas po recepte,ale nie wykupilas i dzialacie od tamtego czasu..
.
MARYLKA- ja Ci juz napisalam co ja bym powiedziala-niby 3 m-ce to malo,ale ja bym nie czekala...
bylam w skrzynce,ale ja przesylki od Buni jeszcze nie mam

ZIZI- mialam sie pytac i wylecialo mi z glowy...
Ty juz tez niedlugo owulka wiec pewnie dzialania w toku;-)
ja mam dzis takie zawroty glowy ,ze szok..pewnie od tej duchoty..albo z emocji w sprawie z Wisieńka

MARYLKA- dopiero dostalam Twoje smski z wczoraj i z dzis -nie wiem czemu tak dziwnie???:confused:

MARY-BETH- a Ty dzis wolne??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak, wolne przez cały tydzień i pół nast., dopiero po urlopie w Polsce pracuję (tzn. od 16.07) - ale przez 1,5 tygodnia pod rząd. Taki urok pracy na zastępstwo, ale lepsza ta praca od tej, którą miałam poprzednio, więc Bogu za nią dziekuję!
A tak a propos, to już się nie moge doczekac Twojego testowania! Wierzę, że wam się udało, jeszcze tylko parę dni cierpliwości i bedzie wiadomo! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

marylka Ala różnie... wisi mi na nodze bez przerwy... jestem wykończona psychicznie, ale ciesze się, że ją mam bo poza zmeczeniem mam też z niej dużo radości... siostra mojego męza wyjeżdża w czwartek wiec już nawet nie chce mi sie nic gadać... przemęcze sie i będzie z głowy to już tylko 2 dni bo w czwartek rano ma samolot... ale strasznie jestem nią rozcazrowana... :( A TY idz do gina i powiedz, że staracie sie od roku, po co tracvić czas, niech lekarz cos zaradzi bo bardzo krótkie masz te cykle i możliwe, że druga faza cyklu za krótka... on już będzie wiedział co zadziałać... ja tyrzymam kciuki by wszystko było dobrze...

BUNIA TULE CIE CAŁYM SERCEM...

Dziś taki cięzki podły dzień... czuje jakbym miała na sobie tony ołowiu...

myślę o Was wszystkich ciepło...

reklama
Ale mi smutno......:-:)-:)-:)-(
dziś chyba wszystkim nam tu smutno :(:(

MARYLKA- ja Ci juz napisalam co ja bym powiedziala-niby 3 m-ce to malo,ale ja bym nie czekala...
bylam w skrzynce,ale ja przesylki od Buni jeszcze nie mam
wiesz z początku chciałam jeszcze poczekac poprubowac samemu ale w sumie na co tu czekać przeciez chcemy oboje tego dziecka masz racje powiem że jusz rok próbujemy najwyżej naprawde będą bliźniaki :):) wiesz mi czasem trzeba dwa razy powturzyć :)

ZIZI- mialam sie pytac i wylecialo mi z glowy...
Ty juz tez niedlugo owulka wiec pewnie dzialania w toku;-)
ja mam dzis takie zawroty glowy ,ze szok..pewnie od tej duchoty..albo z emocji w sprawie z Wisieńka

MARYLKA- dopiero dostalam Twoje smski z wczoraj i z dzis -nie wiem czemu tak dziwnie???:confused:

wiem wiem dostałam raport nie mam pojęcia czemu tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry