reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ciesze sie ze mala nie ma zapalenia oskrzeli :)

Ja sie z Wami bede zegnala. Ide zjesc kolacje i spac. Moj S pewnie wroci kolo 2.00 w nocy z pracy to chce zlapac jeszcze troche snu poki mi sie uda.

Buziaki dla Was i milego w miare dnia :* do jutra papa

P.S

Marylko moja kolezanka z NZ brala tablety 9 lat. Ma juz corke 3 letnia. W zeszlym miesiacu napisala do mnie ze ledwo odstawila juz po miesiacu znowu byla w ciazy. Teraz jest w 4 miesiacu i dodam ze ma 40 lat. Wiec nie obwiniaj sie bo moja mama tez brala tablety i zaszla z moim bratem po 2 miesiacach od odstawienia.
Prosze nie zadreczaj sie bo to pewnie nie od tego. Poprostu czasami organizn plata nam figle i tyle ale zobaczysz bedzie dobrze &&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Weszłam na forum z nadzieją ,że będą dobre wiadomości i humory lepsze, a tu taka okropna wiadomość. Nie wiem co napisać...

Wisieńko tulę Cię mocno w ten trudny czas. Jestem myślami z Tobą. Niesprawiedliwy jest świat... To nie tak miało być...

no z tą kobieta o ja sie tak bałam jakby to mojeje (jeszcze nie istniejącej ciąży) coś miało zaszkodzić no masakra dobrze że była z ojcem to ją jakoś razem na ławke na dwór wynieśliśmy masakra

MAGGY- cześć bo z Toba sie chyba nie witalam! jak tam u Ciebie z dzialaniem-w jakiej fazie jest Twoj cykl-tak jak masz na suwaczku???bo jesli tak to jeszcze troche czasu do dzialania;-)

SORBUS- tez sie ciesze,ze Zuza nie ma zapalenia oskrzeli bo myslalam ,ze znow dostanie antybiotyk ,ale na szczescie nie:sorry2:i Maggy ma racje -postaraj sie nie denerwowac bo dla Niuni takie emocje nie sa potrzebne..

MAGGY- cześć bo z Toba sie chyba nie witalam! jak tam u Ciebie z dzialaniem-w jakiej fazie jest Twoj cykl-tak jak masz na suwaczku???bo jesli tak to jeszcze troche czasu do dzialania;-)

czesc Mama :) no ja mam dzisiaj dostac @... zobaczymy.. na razie nic nie ma..ale nawet jak sie @ pojawi, to sie nic nie dzieje... no i wlasnie jak teraz sie nic nie stanie.. to bedzie kolejny miesiac, tylko ze 20-ego jade w delegacje do PL akurat w dniu owulki.. wiec.. najwyzej we wrzesniu :) itd itd... chyba, ze rano przed wyjazdem, albo dzien przed wieczorem zbalamuce swojego :)

FUTRZAKOWA,MARGOLCIA- witajcie kobietki...
JAEWA- [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

Hej wszystkim!

Właśnie doczytałam, co się stało u Wisieńki i po prostu nie mam słów... Bardzo mi przykro!
Wisieńko - ściskam Cię mocno i modlę się, żeby udało Wam się przetrwać najtrudniejsze chwile! Łączę się z Wami w myślach... Nie wiem, co więcej napisać. Żadne słowa teraz nie ukoją bólu, ale wiedz, że my tu jesteśmy, żeby cię wesprzeć!

Sergeevna - gratulacje z okazji rocznicy oraz kciuki za rozmowę!

Mama, Futrzakowa, Marylka, Maggy, Bunia, Jsorbek, Margolcia - witajcie!

Ostatnia edycja:
czesc Mama :) no ja mam dzisiaj dostac @... zobaczymy.. na razie nic nie ma..ale nawet jak sie @ pojawi, to sie nic nie dzieje... no i wlasnie jak teraz sie nic nie stanie.. to bedzie kolejny miesiac, tylko ze 20-ego jade w delegacje do PL akurat w dniu owulki.. wiec.. najwyzej we wrzesniu :) itd itd... chyba, ze rano przed wyjazdem, albo dzien przed wieczorem zbalamuce swojego :)
MAGGY,FUTRZAKOWA- no to &&&&&&& zeby @ nie przyszla:tak:
MARY-BETH- witam Cie,smutno dzis u nas:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry