reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ciesze sie ze mala nie ma zapalenia oskrzeli :)

Ja sie z Wami bede zegnala. Ide zjesc kolacje i spac. Moj S pewnie wroci kolo 2.00 w nocy z pracy to chce zlapac jeszcze troche snu poki mi sie uda.

Buziaki dla Was i milego w miare dnia :* do jutra papa

P.S

Marylko moja kolezanka z NZ brala tablety 9 lat. Ma juz corke 3 letnia. W zeszlym miesiacu napisala do mnie ze ledwo odstawila juz po miesiacu znowu byla w ciazy. Teraz jest w 4 miesiacu i dodam ze ma 40 lat. Wiec nie obwiniaj sie bo moja mama tez brala tablety i zaszla z moim bratem po 2 miesiacach od odstawienia.
Prosze nie zadreczaj sie bo to pewnie nie od tego. Poprostu czasami organizn plata nam figle i tyle ale zobaczysz bedzie dobrze &&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Weszłam na forum z nadzieją ,że będą dobre wiadomości i humory lepsze, a tu taka okropna wiadomość. Nie wiem co napisać...

Wisieńko tulę Cię mocno w ten trudny czas. Jestem myślami z Tobą. Niesprawiedliwy jest świat... To nie tak miało być...

no z tą kobieta o ja sie tak bałam jakby to mojeje (jeszcze nie istniejącej ciąży) coś miało zaszkodzić no masakra dobrze że była z ojcem to ją jakoś razem na ławke na dwór wynieśliśmy masakra

MAGGY- cześć bo z Toba sie chyba nie witalam! jak tam u Ciebie z dzialaniem-w jakiej fazie jest Twoj cykl-tak jak masz na suwaczku???bo jesli tak to jeszcze troche czasu do dzialania;-)

SORBUS- tez sie ciesze,ze Zuza nie ma zapalenia oskrzeli bo myslalam ,ze znow dostanie antybiotyk ,ale na szczescie nie:sorry2:i Maggy ma racje -postaraj sie nie denerwowac bo dla Niuni takie emocje nie sa potrzebne..

MAGGY- cześć bo z Toba sie chyba nie witalam! jak tam u Ciebie z dzialaniem-w jakiej fazie jest Twoj cykl-tak jak masz na suwaczku???bo jesli tak to jeszcze troche czasu do dzialania;-)

czesc Mama :) no ja mam dzisiaj dostac @... zobaczymy.. na razie nic nie ma..ale nawet jak sie @ pojawi, to sie nic nie dzieje... no i wlasnie jak teraz sie nic nie stanie.. to bedzie kolejny miesiac, tylko ze 20-ego jade w delegacje do PL akurat w dniu owulki.. wiec.. najwyzej we wrzesniu :) itd itd... chyba, ze rano przed wyjazdem, albo dzien przed wieczorem zbalamuce swojego :)

FUTRZAKOWA,MARGOLCIA- witajcie kobietki...
JAEWA- [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

Hej wszystkim!

Właśnie doczytałam, co się stało u Wisieńki i po prostu nie mam słów... Bardzo mi przykro!
Wisieńko - ściskam Cię mocno i modlę się, żeby udało Wam się przetrwać najtrudniejsze chwile! Łączę się z Wami w myślach... Nie wiem, co więcej napisać. Żadne słowa teraz nie ukoją bólu, ale wiedz, że my tu jesteśmy, żeby cię wesprzeć!

Sergeevna - gratulacje z okazji rocznicy oraz kciuki za rozmowę!

Mama, Futrzakowa, Marylka, Maggy, Bunia, Jsorbek, Margolcia - witajcie!

Ostatnia edycja:
czesc Mama :) no ja mam dzisiaj dostac @... zobaczymy.. na razie nic nie ma..ale nawet jak sie @ pojawi, to sie nic nie dzieje... no i wlasnie jak teraz sie nic nie stanie.. to bedzie kolejny miesiac, tylko ze 20-ego jade w delegacje do PL akurat w dniu owulki.. wiec.. najwyzej we wrzesniu :) itd itd... chyba, ze rano przed wyjazdem, albo dzien przed wieczorem zbalamuce swojego :)
MAGGY,FUTRZAKOWA- no to &&&&&&& zeby @ nie przyszla:tak:
MARY-BETH- witam Cie,smutno dzis u nas:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry