reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiadomość od WISIEŃKI:
"JUTRO ZABIEG.NIE WIEM JAK PRZEZYJE TĄ NOC I RESZTE DNIA I TO WSZYSTKO.JUZ NIE MAM LEZ I SERCE BOLI TAK MOCNO JAK NIGDY"

......
masakra jeszcze teraz musi bidulka czekać to musi być straszne nawet niechcem i nie wyobrażam sobie co ona teraz może czuć

reklama
komp mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
napisaam Wisieńce,ze ,wszystkie Ja tu bardzo wspieramy i placzemy razem z Nia,ze trzymamy Ja za reke...ze zyczymy sily na przetrwanie tych ciężkich chwil...ze wszystkie bardzo to przezywamy:-( coz wiecej mozna napisac.....

niestety nic nie pomoże złagodzic teraz ból wisience :-( żadne słowa pocieszenia
najgorsze jest właśnie to czekanie wiem co przeżywa biedna :-(
najważniejsze aby P. był teraz przy niej wspierał ją

Pamiętam jak krótko po mnie zaciążyła. Cieszyłam się wtedy i zawsze jest tak jak każda kolejna ma dwie kreseczki...może to i głupie ale wszystko przeżywam wraz z wami.Potem ja straciłam gwiazdeczkę...ehhhh:-(

a na tak przepraszam za moje maniery
Witam wszystkie kobitki

mamo witaj :* no nie witałyśmy się bo ja tylko weszłam na chwilkę zobaczyć co u kogo słychać a tu taka szokująca informacja i sie zdenerwowałam i rozkleiłam

jak Twoje starania???

komp mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
napisaam Wisieńce,ze ,wszystkie Ja tu bardzo wspieramy i placzemy razem z Nia,ze trzymamy Ja za reke...ze zyczymy sily na przetrwanie tych ciężkich chwil...ze wszystkie bardzo to przezywamy:-( coz wiecej mozna napisac.....
nic niestety nie możemy jej pomuc :(

Buniu moja kochana właśnie dostałam od Ciebie piękne kolczyki są boskie i jak dużo mi ichy wysłałaś szalona kobieto !!!!!!!!! są cude jedna jusz wiszą na uszach :):):) kartka też super wisi już oczywiście na ścianie przypięta obok monitowa :) ładnie tam macie u siebie :)

marylko no to bardzo się cieszę, że już doszły i tym bardziej, że się podobają na kartce jest Wodzisław Śląski- niestety ale w Gorzycach nie ma nic ciekawego, co można by wkleić na widokówkę (chyba że zakład leczenia uzależnień) no to myślę, że do reszty dziewczyn też przyjdą dziś paczuszki, ewentualnie jutro.

jak ktoś się cieszy, to ja tymbardziej

a dużo, bo trochę ci dorobiłam, bo te, które chciałaś były zajętę, a nie będę wysyłać 2 par kolczyków- bo się nie opłaca

Witam,

rzadko zaglądam, ale mam nadzieję, że wybaczycie ...
mam ostatnie 2 tygodnie urlopu, masę biegania, załatwień ... no i myślenia i planowania

nasze staranka ciągle bezowocne ... minęło już 100 dni mierzenia temp, ale śladu @ ani owulki nie ma :-(
za 8 dni Zuzu kończy pół roku ... to moje minimum, które zamierzałam karmić piersią, więc chyba czas się zastanowić, czy nie zacząć powoli wprowadzać mleczka modyfikowanego ... ehhh ... sama nie wiem :confused:
ale nie zrzędzę już, bo taki problem, to żaden problem ...

Wisieńko, tulam najmocniej jak potrafię !!! Tylko tyle ... bo chyba żadne słowa nie są w tym momencie odpowiednie :-:)-:)-(

idę na spacerek z małą marudą ;-) trzymajcie się dziewczyny!!! postaram się zaglądnąć później :tak:

reklama
Pamiętam jak krótko po mnie zaciążyła. Cieszyłam się wtedy i zawsze jest tak jak każda kolejna ma dwie kreseczki...może to i głupie ale wszystko przeżywam wraz z wami.Potem ja straciłam gwiazdeczkę...ehhhh:-(
MARCEPANEK- to nie jest glupie-ja tez przezywam Wasze smutki i radości-baaaaardzo sie ciesze z kazdej fasolki i placze gdy ktoras traci swoj skarb....

JOL- witaj -no mysle,ze poki karmisz to raczej nie bedzie owulki-niektore maja mimo ze karmia a u Ciebie nie ma..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry