reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama,mary-beth normalnie dzięki wam mam uśmiech na twarzy, bo ostatnio czułam się jak cień, wrażenie że jestem niewidzialna. WITAJCIE

Z pozostałymi dziewczynami także się witam!!!
A ja pomału załatwiam wypisanie z "cudownego" miejsca jakim jest Urząd pracy, koniec leniuchowania! Teraz mogę napisać -bo ja kobieta pracująca jestem!!

Dobra kochaniutkie-piesio mnie męczy o spacer, a potem papierkowa robota, wieczorkiem zajrzę do was:cool2:
Ja to mam jakiegoś pecha, co doczytam i chcę w końcu popisać to zawsze akurat wtedy coś trzeba zrobić, albo gdzieś pojechać-masakra!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Również witam was wszystkie dziewczynki !!!

Maggy to my razem dziś czekamy na brak @ :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
hhaah no to pieknie :D tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mary - beth- to jeszcze nie koniec.. pamietaj, ze mamy walczyc :) jak nie teraz to innym razem...

Margolcia- najszczersze gratulacje!!!! wiem, ze teraz jest ciezko znalezc prace w PL... moj brat dalej szuka... ale teraz ma isc na kolejna rozmowe w jednej firmie.. wiec trzymam za niego &&&&&& mocno zacisniete... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mary - beth- to jeszcze nie koniec.. pamietaj, ze mamy walczyc :) jak nie teraz to innym razem...
Dzięki! Oczywiście trzeba działać dalej, ale strasznie mi smutno i jestem jakaś taka zawiedziona... :sad::sad:

Margolcia - gratuluję Ci pracy! Świetnie, ze się udało i teraz powodzenia w karierze!

wiadomość od WISIEŃKI:
"JUTRO ZABIEG.NIE WIEM JAK PRZEZYJE TĄ NOC I RESZTE DNIA I TO WSZYSTKO.JUZ NIE MAM LEZ I SERCE BOLI TAK MOCNO JAK NIGDY"

......

wiadomość od WISIEŃKI:
"JUTRO ZABIEG.NIE WIEM JAK PRZEZYJE TĄ NOC I RESZTE DNIA I TO WSZYSTKO.JUZ NIE MAM LEZ I SERCE BOLI TAK MOCNO JAK NIGDY"

......
Matko kochana, nawet nie mam pojęcia, co mogłoby ją wesprzeć... :frown: Bardzo bym chciała coś napisać, ale nie mam słów...

MAGGY,FUTRZAKOWA- no to &&&&&&& zeby @ nie przyszla:tak:
(
nie dziekuje...

wiadomość od WISIEŃKI:

......
straszne jest to czekanie.. :( i pewnie jeszcze Ja polozyli z ciezarnymi, bo przeciez nie ma miejsca w szpitalu.. Wisienka.. tak mi przykro... :(
ale tu jestesmy po to, zeby sie wspierac.. i choc moze to banalnie zabrzmi, to zawsze mozesz na nas liczyc.. i ... bedzie ten kolejny raz... Dzwoneczek wroci pewnego dnia... zobaczysz..

maggy, mama - dzięki postaram się nie stresowac
A jeszcze moja przyjaciółka w ciazy jest i ma problemy - z dzidzia wszystko ok ale ona ma puls 165-170 jak np wyjdzie po schodach - nie wiedza od czego i jak leczyc kurcze blade :-:)-(

witam was wszystkie :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry