reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama,mary-beth normalnie dzięki wam mam uśmiech na twarzy, bo ostatnio czułam się jak cień, wrażenie że jestem niewidzialna. WITAJCIE

Z pozostałymi dziewczynami także się witam!!!
A ja pomału załatwiam wypisanie z "cudownego" miejsca jakim jest Urząd pracy, koniec leniuchowania! Teraz mogę napisać -bo ja kobieta pracująca jestem!!

Dobra kochaniutkie-piesio mnie męczy o spacer, a potem papierkowa robota, wieczorkiem zajrzę do was:cool2:
Ja to mam jakiegoś pecha, co doczytam i chcę w końcu popisać to zawsze akurat wtedy coś trzeba zrobić, albo gdzieś pojechać-masakra!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Również witam was wszystkie dziewczynki !!!

Maggy to my razem dziś czekamy na brak @ :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
hhaah no to pieknie :D tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mary - beth- to jeszcze nie koniec.. pamietaj, ze mamy walczyc :) jak nie teraz to innym razem...

Margolcia- najszczersze gratulacje!!!! wiem, ze teraz jest ciezko znalezc prace w PL... moj brat dalej szuka... ale teraz ma isc na kolejna rozmowe w jednej firmie.. wiec trzymam za niego &&&&&& mocno zacisniete... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mary - beth- to jeszcze nie koniec.. pamietaj, ze mamy walczyc :) jak nie teraz to innym razem...
Dzięki! Oczywiście trzeba działać dalej, ale strasznie mi smutno i jestem jakaś taka zawiedziona... :sad::sad:

Margolcia - gratuluję Ci pracy! Świetnie, ze się udało i teraz powodzenia w karierze!

wiadomość od WISIEŃKI:
"JUTRO ZABIEG.NIE WIEM JAK PRZEZYJE TĄ NOC I RESZTE DNIA I TO WSZYSTKO.JUZ NIE MAM LEZ I SERCE BOLI TAK MOCNO JAK NIGDY"

......

wiadomość od WISIEŃKI:
"JUTRO ZABIEG.NIE WIEM JAK PRZEZYJE TĄ NOC I RESZTE DNIA I TO WSZYSTKO.JUZ NIE MAM LEZ I SERCE BOLI TAK MOCNO JAK NIGDY"

......
Matko kochana, nawet nie mam pojęcia, co mogłoby ją wesprzeć... :frown: Bardzo bym chciała coś napisać, ale nie mam słów...

MAGGY,FUTRZAKOWA- no to &&&&&&& zeby @ nie przyszla:tak:
(
nie dziekuje...

wiadomość od WISIEŃKI:

......
straszne jest to czekanie.. :( i pewnie jeszcze Ja polozyli z ciezarnymi, bo przeciez nie ma miejsca w szpitalu.. Wisienka.. tak mi przykro... :(
ale tu jestesmy po to, zeby sie wspierac.. i choc moze to banalnie zabrzmi, to zawsze mozesz na nas liczyc.. i ... bedzie ten kolejny raz... Dzwoneczek wroci pewnego dnia... zobaczysz..

maggy, mama - dzięki postaram się nie stresowac
A jeszcze moja przyjaciółka w ciazy jest i ma problemy - z dzidzia wszystko ok ale ona ma puls 165-170 jak np wyjdzie po schodach - nie wiedza od czego i jak leczyc kurcze blade :-:)-(

witam was wszystkie :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry