- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam
jestem tu pierwszy raz, ale widzę, że zadomowię tu
My staramy się o dziecię od maja, więc nie tak długo. Ogólnie cykle mam regularne, ale póki co nie zaskoczyło teraz czekam do 17 lipca.
trzymam za wszystkie starające się mocno kciuki
jestem tu pierwszy raz, ale widzę, że zadomowię tu
My staramy się o dziecię od maja, więc nie tak długo. Ogólnie cykle mam regularne, ale póki co nie zaskoczyło teraz czekam do 17 lipca.
trzymam za wszystkie starające się mocno kciuki
S
Sol
Gość
palma - a ja wole Komora od knypka w sumie obaj kretyni. A wyniki będą dopiero jutro - sondaże nie dają 100% pewności :-)
mary- a może to inne plamienie Oj no to kwietniówką zostaniesz - bardzo ładny miesiąc :tak sama polecam :-)
Spadam usypiać dziecię
mary- a może to inne plamienie Oj no to kwietniówką zostaniesz - bardzo ładny miesiąc :tak sama polecam :-)
Spadam usypiać dziecię
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maran-atha
Fanka BB :)
mary-beth tule całym serduchem... kurcze a już myślałam, że jednak jest fasoleczka...no chyba, że to plaminienie inplantacyjne...
ja tu za wszystkie trzymam kciuki i czekam na nowe fasolki jak na swoją i przeżywam to z Wami... ciekawe jak sie Marylka czuje bo chyba jutro chciała testować...
myślę o Was ciepło bo z czasem u mnie kiepsko... i łacze sie z zapmartą w bólach ząbkowania i marudzenia naszych pierworodnych Maluchów... Martuśka jak ja Cie dobrze rozumiem... tylko ja już psychicznie nie daje rady... chodzę i rycze bo ja z moją Ala prawie cały czas bez odpoczynku bo mąz na nocki pracuje wiec do 15 odsypia noce, później weźmie Ale na spacer na godzinke, ale jak tylko są w domu to ona na mnie wisis cały czas... kręgosłup mi wysiada bo to 14kg a jak jej nie chce wziąć to płacze... ehhhh cięzko jest... cięzko...
ja tu za wszystkie trzymam kciuki i czekam na nowe fasolki jak na swoją i przeżywam to z Wami... ciekawe jak sie Marylka czuje bo chyba jutro chciała testować...
myślę o Was ciepło bo z czasem u mnie kiepsko... i łacze sie z zapmartą w bólach ząbkowania i marudzenia naszych pierworodnych Maluchów... Martuśka jak ja Cie dobrze rozumiem... tylko ja już psychicznie nie daje rady... chodzę i rycze bo ja z moją Ala prawie cały czas bez odpoczynku bo mąz na nocki pracuje wiec do 15 odsypia noce, później weźmie Ale na spacer na godzinke, ale jak tylko są w domu to ona na mnie wisis cały czas... kręgosłup mi wysiada bo to 14kg a jak jej nie chce wziąć to płacze... ehhhh cięzko jest... cięzko...
mary-beth
Oj, ale mi smutno... Przyłożyliśmy się do staranek w tym cyklu, a tu taka lipa... Sama nie wiem. :-( Najwyżej faktycznie będę kwietniówką i sobie na urodziny dzidzię urodzę!...mary- a może to inne plamienie Oj no to kwietniówką zostaniesz - bardzo ładny miesiąc :tak sama polecam :-)
Spadam usypiać dziecię
reklama
mary-beth
Dzięki Maran-atha!mary-beth tule całym serduchem... kurcze a już myślałam, że jednak jest fasoleczka...no chyba, że to plaminienie inplantacyjne...
A mam głupawe pytanko - na biologii nie uważałam w szkole... Inplantacja to to samo co zagnieżdżenie? Oj, ju,ż się nie chcę nakręcać, ale przyznam, że tliło mi się w głowie "A może się udało?"...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: