reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
3mam mocno kciuki aby wam sie udało. Ja sie troche przejmuje. jutro ide do lekarza ale niestety za wczesnie by cokolwiek stwiercił. Jutro zrobie tescik i wszystko sie okaze... hmmm....
Wrocilam z dzialki niedawno, posprzątałam ładnie a tu moj kochany powiedzial ze jedzie w delegacje jutro na tydzien :( przed chwilą szef dzwonil :(

reklama
Misia1111 dzięki i ja równiez trzymam kciuki aby teścik był pozytywny.
a my byliśmy pobiegać z psem i mnie tak komary pogryzły że zaraz sie wścieknę :/

Siemka Mama, Fiolka, Misia!
Ślę Wam wszystkim &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas już po kolacji. :-) W sobotę lecimy z M. do Polski na 5 dni, jak już wspomniałam. ;-):tak: Ale fajnie, zwłaszcza, że M. jeszcze nigdy w Polsce nie był, a ja nigdy we Wrocku! :-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny. Tescik zrobie w srode. Niestety bede wtedy sama. :( M. wyjeżdża :( do pt go nie bedzie.
Z pewnością jak najszybciej do was napisze.
Fiolka Byłam na dzialce i mam to samo. Cale nogi pogryzione...
Mary- no to przyjedziecie akurat jak bedzie wiadomo kto został prezydentem.. hmmm

o to ja za testujące mocno kciuki trzymam !!!!!!!!!!!!!!!!

mama, ja jestem, ale Karol jeszcze marudny i ciężko przy nim teraz coś zrobić. Najważniejsze, że temperatura się normuje, więc może poradzi sobie z tym ząbkowaniem. Biedny w taką pogodę się ta męczy. Apetytu nie ma i jest rozdrażniony tak, że się obchodzi człowiek z nim jak z jajkiem...

a ja jutro do pracy, ostatnie cztery dni przed urlopem. Damy radę !!!

MARY-BETH- no to przyjemności w PL zycze:tak:szkoda,ze nie bedziecie w Poznaniu:sorry2:bo tak to byśmy sie spotkali:tak::tak:

ZAPMARTA- dzieki za &&&&&&&&&&&&&-pamietasz jakie mialas objawy po owulce zanim zatestowalaś?????
wspolczuje Karolkowi wychodzacych ząbków...u mnie zadne dziecie nie mialo z tym problemu byly przez kilka dni zadsze kupki i bach ...ząb:tak: niech Karolkowi i Alicji od Maran szybko powychodza i bedzie z glowy...do nastepnego dziecka:-D:-D:-D

mąż mnie zaprasza na film wiec ide,masaż stóp obiecal to juz wogole nie odmowie;-):-):-):-)

MARY-BETH- no to przyjemności w PL zycze:tak:szkoda,ze nie bedziecie w Poznaniu:sorry2:bo tak to byśmy sie spotkali:tak::tak:

mąż mnie zaprasza na film wiec ide,masaż stóp obiecal to juz wogole nie odmowie;-):-):-):-)

Ooooojjj, strasznie żałuję, że to nie Poznań! Ale mój M. wszystko rezerwował bez konsultacji ze mną, a potem mnie tylko poinfiormował o tej niespodziance! :-D Ale na pewno się wybiorę i do Poznania - piękne miasto, a tylko raz tam byłam więc na pewno w jakiś weekend wyskoczę! :-):-)
Miłego wieczoru, relaksuj się, kochana! ;-)
Buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was wszystkich, dziewczyny!

Hej, Dziewczyny:-)
Czytam Was cały czas, więc prawie jestem na bieżąco. Mój mąż ma wreszcie swój komputer i nie będziemy sobie wchodzić w drogę:tak:
Przed nami kolejny cykl starań

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry