reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
beth - to trzymam kciuki za Ciebie za ten cykl w takim razie :-D
aga - ostrzeżenie to zwykła reprymenda odnośnie danego zachowania i nic po za tym :-) To nie ban :-D Temat tamtej kłótni został zamknięty więc :-)
mama - ano dali a na dodatek Karola wróciła śpiąc i dopiero teraz wstała :-D Kochane zwierzaczki :-p Za to teraz po pokoju mi lata Hello Kitty :dry: :-p Smacznego grillowania :-D

witam późnym niedzielnym popołudniem... dziś to już naprawde nie miałam czasu... dopiero teraz siadłam a męza z Alą na spacer wyprawiłam... jestem totalnie zmęczona w tej ciązy...

heloł

byliśmy u babiczki G i się objedliśmy faszerowanych udek mniamniuśne były.

teraz to normalnie padam- taka pogoda jest, że mnie to dobija. zero cienia, powietrze gęste, że oddychać nie idzie, wiaterku niet- parówka niesamowita

mnie coś podbrzusze boli- nie wiem czy to jelita, czy jajniki, bo u mnie to z jelitami różnie bywa. ale tak mnie tam coś kłuje. i sutki mnie "chyba" lekko bolą. tzn. są takie jakieś wrażliwe i przy nacisku bolą. ale nie wiem czy to objaw jakiś. ja już ich tyle miałam w każdym cyklu, że teraz mi się ciężko przestawić. pozatym tak jak mama też mam jakoś mokro. ale wcześniej chyba też tak miałam. jeszcze trochę ponad tydzień i się okaże.

wogóle to od wczoraj biotę tą lutkę, bo owu-testy już II kreski nie pokazywały. zmęczona jakaś jestem- pewnie dlatego, że taka pogoda mnie dobija, a w nocy źle spałam.

widzę, że tu puściutko, to oddam komputra małżowi. jutro pewnie będzie większy ruch

buziaki słoneczka moje weekendujcie się

Czesc forumowiczki :D
Dziasiaj jestem naprawde panieta :(
Mialam dzis dostac @ i jeszcze nie dostałam. :) staramy sie nie robic z tego wielkiego halo.
Chociaż zaczęłam sie strasznie denerwować.
Wrocilismy wlasnie z dzialki i jestem padnieta :( narobilismy sie strasznie...

jestesmy po grillu,po spacerze na plac zabaw i po kapaniu dzieci-Zuza juz spi a Domi jeszcze siedzi na dole bo w dzien spal 3 h wiec pewnie jeszcze troche posiedzi.

MISIA- &&&&&&&&&&&&&& zeby @ nie przylazla!!:tak:;-):-)

jest tu kto?????

Witam Was:-p
ja już myslałam że sie udało bo @ mi się spóźniała ale niestety przyszła franca :wściekła/y:
pozdrawiam Was wszystkie ;-)

chyba musze częściej zaglądac bo tyle dziewczyn ma piękne suwaczki ciążowe :D

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz się bierzemy ostro do roboty a za niedługo ide na badania wszystkie jak kasa będzie. trzymajcie kciuki aby udało się, mam jeszcze 2 miesiące bo moim marzeniem jest urodzić dzidziusia do urodzin :-p
ale chyba nic z tego.
piszcie co u Was :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry