- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
J
jaewa
Gość
Kochane ja nic nie wiem, weszlam rano na BB i ta wiadomosc sie pojawila co Ewcia napisala:-(
Monia, Sorbus jak tam minal weeked?
Monia masz PW
Monia, Sorbus jak tam minal weeked?
Monia masz PW
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
czesc dziewczyny wiadomo co z Wisieńką??
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
hej jaewa - mi nawet fajnie pospałam trochę bo Majcia spała do 9 a wczoraj byliśmy wózki pooglądać noi mój brat zaprosił nas na wesele swoje i tak sie własnie zastanawiam ile kaski im dać - moze cos doradzicie - slub będzie cywilny ale potem takie mniejsze wesele na ok 50-60 osób noi będę świadkiem - mam pewną sumke na mysli ale chciałabym żebyście mi doradziły ciekawa jestem czy w miarę rozsadnie wymysliliśmy ??
Boże martwie sie o Wisienkę i dzwoneczka - Ewcia wiesz cos ??
Cześc Szczęśliwa - no własnie nic - siedzimy jak na szpilkach :-(
Szczęśliwa25
czesc sorbuś - kochana martwie sie o nia jak nie wiem co .....
J
jaewa
Gość
hej jaewa - mi nawet fajnie pospałam trochę bo Majcia spała do 9 a wczoraj byliśmy wózki pooglądać noi mój brat zaprosił nas na wesele swoje i tak sie własnie zastanawiam ile kaski im dać - moze cos doradzicie - slub będzie cywilny ale potem takie mniejsze wesele na ok 50-60 osób noi będę świadkiem - mam pewną sumke na mysli ale chciałabym żebyście mi doradziły ciekawa jestem czy w miarę rozsadnie wymysliliśmy ??
Sorbus ciesze sie ze sobie odpoczelas (chociaz troche)
Kochana ja juz nie mieszkam w Polsce dosyc dlugo wiec nie gniewaj sie kochana ale w kwestii slubu i kasy nie orientuje sie zupelnie chociaz bym Ci chciala pomoc
Czesc Szczesliwa jak sie czujesz? Jak Twoja fasolinka sie chowa?
Co do Wisienki nikt nic nie wie:-(
Szczęśliwa25
hej Jaewa...czuje sie dobrze ....fasolka czasami jeszcze płata mi figle ale jest ok Miało mne nie być na ogólnym ale kurcze musze sie dowiedzieć co z wisieńką ...wiec dzisiaj sie tu troche udzielam
reklama
Sorbus nie mam pojęcia jak tam u Ciebie to wygląda ale u nas się daje tak ok 200-300 jak się idzie na normalne wesele (ślub kościelny i wesele 2 dni) jako zwykli goście - starsi kupują coś tam z wyprawki (bukiety, kokardki itp) i jakąś kaskę - tzn 300-400 zł... Ale to pewnie wszędzie jest inaczej...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: