reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześc kochane

A co się dzieje u Wisienki ????????? :-:)-:)-( Rany julek:-( - dzwoneczku trzymaj się mocno - oby wszystko było dobrze

reklama
Cześć:)
Strasznie długo mnie nie było i nawet nei marzę o nadrobieniu:((

Kurcze weszłam i taka wiadomośc od razu:(( Co się dzieje z Wisienka i dzwoneczkiem???

Kochane ja nic nie wiem, weszlam rano na BB i ta wiadomosc sie pojawila co Ewcia napisala:-(

Monia, Sorbus jak tam minal weeked?

Monia masz PW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej jaewa - mi nawet fajnie pospałam trochę bo Majcia spała do 9 :tak: a wczoraj byliśmy wózki pooglądać :-D noi mój brat zaprosił nas na wesele swoje i tak sie własnie zastanawiam ile kaski im dać - moze cos doradzicie - slub będzie cywilny ale potem takie mniejsze wesele na ok 50-60 osób noi będę świadkiem - mam pewną sumke na mysli ale chciałabym żebyście mi doradziły ciekawa jestem czy w miarę rozsadnie wymysliliśmy ??

Boże martwie sie o Wisienkę i dzwoneczka - Ewcia wiesz cos ??

Cześc Szczęśliwa - no własnie nic - siedzimy jak na szpilkach :-(

hej jaewa - mi nawet fajnie pospałam trochę bo Majcia spała do 9 :tak: a wczoraj byliśmy wózki pooglądać :-D noi mój brat zaprosił nas na wesele swoje i tak sie własnie zastanawiam ile kaski im dać - moze cos doradzicie - slub będzie cywilny ale potem takie mniejsze wesele na ok 50-60 osób noi będę świadkiem - mam pewną sumke na mysli ale chciałabym żebyście mi doradziły ciekawa jestem czy w miarę rozsadnie wymysliliśmy ??

Boże martwie sie o Wisienkę i dzwoneczka - Ewcia wiesz cos ??

Cześc Szczęśliwa - no własnie nic - siedzimy jak na szpilkach :-(

Sorbus ciesze sie ze sobie odpoczelas (chociaz troche):tak:
Kochana ja juz nie mieszkam w Polsce dosyc dlugo wiec nie gniewaj sie kochana ale w kwestii slubu i kasy nie orientuje sie zupelnie chociaz bym Ci chciala pomoc:tak:

Czesc Szczesliwa jak sie czujesz? Jak Twoja fasolinka sie chowa?

Co do Wisienki nikt nic nie wie:-(

hej Jaewa...czuje sie dobrze ....fasolka czasami jeszcze płata mi figle ale jest ok:):):) Miało mne nie być na ogólnym ale kurcze musze sie dowiedzieć co z wisieńką ...wiec dzisiaj sie tu troche udzielam

Aguś ja tyez się martwię bardzo :-:)-:)-(

jaewa - spoko nie martw się - ale dzięki za chęci :tak:

reklama
Sorbus nie mam pojęcia jak tam u Ciebie to wygląda ale u nas się daje tak ok 200-300 jak się idzie na normalne wesele (ślub kościelny i wesele 2 dni) jako zwykli goście - starsi kupują coś tam z wyprawki (bukiety, kokardki itp) i jakąś kaskę - tzn 300-400 zł... Ale to pewnie wszędzie jest inaczej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry