reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:) Na urodziny,fajny prezent :p
Nie przejmuj sie... Daciere rade :) Tyle kciuków jest trzymanych za nas wszystkie ze za którymś podejsciem musi sie udać :)

Mary z tego co wiem :) To to samo :D ja tez jestem nakrecona ,M. sie czasami ze mnie smieje jak wynajduje objawy w sobie :)

Jakos nie chce mi sie spać ,a was nie ma... nikt nie pisze.. pusto tutaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki Maran-atha!
A mam głupawe pytanko - na biologii nie uważałam w szkole... :-D Inplantacja to to samo co zagnieżdżenie? :confused: Oj, ju,ż się nie chcę nakręcać, ale przyznam, że tliło mi się w głowie "A może się udało?"...

tak własnie mary-beth i ten czas często przypada własnie w terminie spodziewanej @ zwłaszcza, że jak pisałaś masz nie regularne cykle... musisz sama zobaczyć jak sie sprawy potoczą bo to plamienie nie takie obfite, raczej skąpe i krótkotrwałe... wiec zobaczysz jak sie sprawy mają i będziesz wiedziała :)

beth - dokładnie - poczekaj i zobacz co z tego plamienia się wykluje :-) A prezent urodzinowy... fajny :-D

misia - używaj opcji edytuj zamiast pisać posta pod postem :-)

Spadam spać bo padam na ryjek a skurcze mnie dzisiaj nieciekawe nawiedziły :dry: Poszło by to pieroństwo już sobie a nie wracało jak zły koszmar :dry: Grunt że maluchowi nic nie jest :-D
Dobranoc wszystkim :-D

Agnieszka - fajne fotki! :-)

Ja też zmykam - brzuch mnie boli i się zdołowałam teraz tą wredną @! :baffled::baffled:

Śpijcie dobrze, dobranoc!

Wisienka w szpitalu!!! Pomódlmy się i trzymajmy kciuki za Dzwoneczka!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Kochane,

Jakos smutno sie ten dzien zaczyna, Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&& bardzo mocno za fasolinke! Strasznie mi przykro ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

Ewcia moze wiesz cos wiecej co tam u niej slychac? :(

Do napisania potem:-(

reklama
czesc!
Dlaczego w szpitalu, co sie dzieje ?
ah musze zmykac do pracy
trzymam kciuki za wisienkę i jej dzieciątko

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry