reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam popołudnowo:-)
mama twój brat 21 lat a ja 32 a jeszcze nie jadłam chłodnika :-)jakoś mnie nigdy nie ciągło:zawstydzona/y: ale odp.sobie przepis i może spróbuję

bunia to się narobiłaś trzeba było tak jak zapmarta pisze zrobić

Kurcze kawkę pije a do kawki dzisiaj nic nie mam a tak bym coś słodkiego zjadła:-D

reklama
Siemka wszystkim w niedzielę! :-):-)
Mam nadzieję, że dzionek miły i ciepły u Was - tu cieplutko! :tak::tak:
Hej Mama, Mary105, Sol, Zapmarta, Bunia, Margolcia! :-)
Jaewa - śpij dobrze!

U mnie 34. dzień cyklu dziś i bez zmian... :confused:

mary-beth - a zazwyczaj ilo dniowe masz cykle? Bo 34 to sporo chociaż to kwestia tego ile kto dniowe ma :sorry:

No i wreszcie wrócili :-D

Witaj mary-beth To kiedy testujesz drugi raz? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Dziękuję, kochana! :-)
Wiesz, zamówiłam sobie testy w necie, więc jak przyjdą to się przetestuję, jeśli @ nie przyjdzie. Czyli za jakieś 4 dni powinnam je mieć. A do tego czasu nic nie robię, bo się za bardzo nakręcam, a potem mam doła. ;-)

mary-beth - a zazwyczaj ilo dniowe masz cykle? Bo 34 to sporo chociaż to kwestia tego ile kto dniowe ma :sorry:

No i wreszcie wrócili :-D
Sol, u mnie cykle są strasznie nieregularne... :-:)-( W ciągu ostatnich 6 miesięcy najdłuższy trwał 43 dni, a najkrótszy 30. :baffled::baffled: Więc jak widzisz ciężko orzec... Ale ten najdłuższy to w okresie wyjątkowego życiowego stresu, a tak normalnie to około 35-dniowe - mniej więcej.

no właśnie znam to nakręcanie:dry: Ja myslałam że drugie staranka będe spokojniej przechodziła a przed @ zawsze się nakręcam Teraz zaczynamy 3 cykl
Z Zosia udało nam się w piątym cyklu

no właśnie znam to nakręcanie:dry: Ja myslałam że drugie staranka będe spokojniej przechodziła a przed @ zawsze się nakręcam Teraz zaczynamy 3 cykl
Z Zosia udało nam się w piątym cyklu
W 5. cyklu to całkiem szybko! :-) U nas był teraz 3. cykl, no i czekam na wredną @ teraz... :baffled: Ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-):-)

SOL- ja tez juz tematu nie ruszam!!to Ci mąż dal odpocząć skoro dopiero wrocili:tak:

MARY150- to skoro nie jadlas to czas najwyzszy zrobic chlodnik-to prosty przepis:tak:;-) daj znac jak smakowal:tak::-)
MARY-BETH- cześć slonko-fajnie,ze nadal brak @,mnie nadal bolą jajniki,pobolewa dol brzucha i nadal mam wilgotno,brodawki tez bordowe,glowa boli,ale to pewnie od pogody...

a my mielismy jechac do kumpeli,ale Domi mi zasnal ,jeszcze spi a mielismy byc u Niej na 15.00 wiec dmowilam i wlatuja do nas inni znajomi z 2 dziewczynami i wlasnie Tomi poszedl dpalic grilla:tak:

reklama
No my zaczynamy działać:-):-):tak:
chyba tu czytałam:Nie spoczniemy nim poczniemy:tak::-D:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry