reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale tutaj cicho dzisiaj :szok: no ale nic ja tez za chwile ide pod prysznic i dzwonic do mamy bo juz dawno z nia nie rozmawialam:zawstydzona/y:
MILEGO DNIA wszystkim jeszcze raz:cool2:

Witam się porannie :-D

Ja od rana w bojowym nastroju dzięki małżowi więc bez kija nie podchodź. A po za tym spokój i cisza - :-p

Proszę się na forum nie kłócić bo każdy ma prawo się wypowiedzieć jakie ma zdanie a jeśli macie jakieś potyczki między sobą to załatwiajcie to przez privy a nie na ogólnym. Ewcia dostała ostrzeżenie za słownictwo i obrażanie innych.

Wzruszająca historia!!!

Bunia a skad ty jestes ? Bo ja z Katowic ?

Wodzisław Śląski

dzień doberek dziewczynki

pisałabym wcześniej, ale małżyk dopadł komputra więc ja musiałam się zadowolić zmywaniem naczyń po jego nocnym buszowaniu w lodówce

wczoraj byliśmy u znajomych, G pomagał meble wnosić, stare wynosić, a ja siedziałam z ich córcią (naszą chrześnicą). strasznie się wkurzałam bo L tyłka do niczego ruszyć nie umiała. ja biegałam za małą, bo sie jej na ucieczki zebrało, a ona siedziała. chłopaki chciały, żeby wzięła pokój umyła i odkurzyła jak wynieśli te meble zanim nowe dadzą, to też do tego tyłka nie ruszyła- ja zapierdzielałam z odkurzaczem, szmatą i goniłam za dzieckiem. a ona sobie siedziała na dworze i z kotem bawiła w dodatku miała rozpalić grila to tego nie zrobiła, a my już byliśmy wszyscy tak głodni skoro cały dzięń się robiło, że byśmy się pozabijali. ona jedynie na gotowę umiała tyłek z krzesła podnieść. a jeszcze zamiast rozpalać tego grila, to stwierdziła że jest głodna i sobie poszła kanapki zrobić- i na naszych głodnych oczach je wpier***lała. no myślałam że dziewczynę rozszrpię!!! to ja latam za jej dzieckiem, myję jej meble, sprzątam jej pokój, a ona stwierdza przy tym grilu, że ona się dzisiaj dość narobiła nagadałam jej, oj nagadałam. kto to widział takiego lenia mieć!!!

dziś jedziemy na wybory i do babci na urodzinki, więc znowu mnie popołudniu nie będzie.

a wy co tu jakieś fochy odwalacie? każdy ma prawo mieć swoje zdanie i je wyrazić- nie próbuje tym nikogo zmusić do takiej samej opinii. nie we wszystkim trzeba się zgadzać. ile ludzi, tyle opinii. ja też wolałabym stracić wcześniej ciążę, niż cierpieć przy upośledzonym dziecku. mój kuzyn ma takie dziecko- ma 9 lat, nie mówi, nie reaguje na nic, nie chodzi, ma dystrofię mięśniową, wodogłowie i jeszcze parę innych wad. i nie tylko te dziecko się męczy, bo rodzice tez jak każdego dnia mają dylemat- walczyć na siłę i przedłużać jego cierpienie (i swoje też), albo utrzymywać przy życiu, bo "tak wypada"? wiedzieli że dziecko ma dużo takich wad zanim się urodziło. a wcześńiej była to ciąża zagrożona. ratowali ją wszystkimi możliwymi sposobami. zdecydowali się wychowywać tak upośledzone dziecko. boli to bardzo- ja nie byłabym w stanie tego robić. czułam bym się okrutnie- albo dlatego, że przedłużałabym cierpienie tego dziecka, albo dlatego że czekałabym na jego śmierć, żeby prowadzić normalne życie. mój kuzyn nie może mieć drugiego dziecka- nie stać ich na to, ani fizycznie, ani psychicznie, ani materialnie. po prostu wierzę w naturalną selekcję- może i jest to nieczułe, niewrażliwe i okrutne, ale natura wie co robi.

i takie jest moje zdanie.

bunia - ewcia coś się buntuje i warczy na wszystkich ale to jej problem :-) A ty się słońce nie stresuj bo stres nie służy fasolkom :-D Trzymam kciuki za ten cykl u Ciebie więc uśmiech na buzię i pomyśl jaka ładna pogoda :-D A dzieci - cóż - ucz się cierpliwości bo niedługo twoje będą mazały po ścianach i dywanie kredkami, wylewały picie z kubeczka i robiły bałagan jakiego świat nie widział :-D

mama - dziękuję właśnie moje szkraby wyszły na spacer i mają wrócić po obiedzie :-D Zobaczymy za ile wrócą :-p

Spadam oglądać kolejny sezon Housa :-p

Sol, proszę nie dolewaj oliwy do ognia...

ewcia przeżyła swoje i nigdy nie chciałabym być na jej miejscu. Miał prawo urazić ją post Lor. Jedna napisała, druga odpowiedziała, po co to ciągnąć.? dla mnie sprawa czysta. Reszta dziewczyn wyraziła swoje zdanie... jak piszesz "mamy do tego prawo".

bunia, trzeba było walnąć ją tą szmatą i samej usiąść.

mama, chłodnik pierwsza klasa, chyba się skuszę. Nie przepadam, ale przepis mi podszedł i chyba wypróbuję.

miłego dnia wszystkim, spadam na drzemkę, bo noc miałam ciężką.
papa

Kochane podczytuje Was sobie, ja uciekam spac bo sie niemilo zrobilo... Zagladne do Was jak sie troche sprawa uspokoi i jak Was bedzie wiecej;-)

Mama masz PW i milej niedzieli Ci kochana zycze bez bolacych jajnikow mam nadzieje:tak:

Zapmarta mam nadzieje ze uda Ci sie wypoczac i zregenerowac sily.

Sol, Bunia relaxu i dobrego humoru w ten konczacy sie weekend :)

Milego popoludnia dla Wszystkich!:happy2: papa a raczej DOBRANOC!!!!:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol, proszę nie dolewaj oliwy do ognia...

ewcia przeżyła swoje i nigdy nie chciałabym być na jej miejscu. Miał prawo urazić ją post Lor. Jedna napisała, druga odpowiedziała, po co to ciągnąć.? dla mnie sprawa czysta. Reszta dziewczyn wyraziła swoje zdanie... jak piszesz "mamy do tego prawo".

mama, chłodnik pierwsza klasa, chyba się skuszę. Nie przepadam, ale przepis mi podszedł i chyba wypróbuję.

miłego dnia wszystkim, spadam na drzemkę, bo noc miałam ciężką.
papa

ZAPMARTA- zgadzam sie z Toba i podpisuje sie obiema rękami pod Twoim postem!!!!!!!
Ewelina i Ewcia poczuly sie bardzo dotkniete-mam nadzieje,ze do nas wrócą!!
wróćcie kochane!!!!

co do chlodnika to wypróbuj przepis-chlodniczek pierwsza klasa!!a dzieci jak jadly-zwlaszcza Dominik. no i zycze odzyskania sil:tak:

JAEWA- spij slodko kochana a moje jajniki niestety caly czas daja sie we znaki i dol brzucha tez boli...
do jutra!

BUNIA- no wzale sie nie dziwie,ze mialas nerwa-trzebabylo zrobic jak pisala Zapmarta;-):-)

reklama
zapmarta - nie dolewam ale stwierdzenie na ogólnym że ma się ochotę komuś zdzielić w mordę jest trochę nie na miejscu :no: Rozumiem że mogły poczuć się urażone ale nie one jedne straciły dzieci - ja straciłam szóstkę gdzie najstarsze miało 12 tygodni i wiem jaki to ból. Ale netykieta obowiązuje wszystkich bez wyjątku, regulamin forum też. A moderatorzy są od trzymania porządku na forum inaczej wszyscy by mogli sobie przeklinać, łamać regulamin i obrażać innych a nie o to chodzi. A szacunek dla zdania innych ludzi też jest ważny - to ze ktoś ma inne zdanie i je wypowiada nie znaczy że zaraz musi zostać zbesztany za odmienność poglądów. Ja też często nie zgadzam się ze zdaniem innych i mam swoje ale nie rzucam w innych mięsem z tego powodu. To tyle kwestii wyjaśnienia - więcej tematu nie ruszę. :-)

mama - ja rozumiem że poczuły się urażone ale to nie powód do bycia wulgarnym wobec kogoś kto ma inne zdanie w temacie straty.

Spadam robić chińszczyznę bo mnie naleciało a moje łobuzy są nadal na dworze :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry