mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIOLKA,SOL- witajcie i Wam rowniez udanego dnia;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się porannie
Ja od rana w bojowym nastroju dzięki małżowi więc bez kija nie podchodź. A po za tym spokój i cisza -
Proszę się na forum nie kłócić bo każdy ma prawo się wypowiedzieć jakie ma zdanie a jeśli macie jakieś potyczki między sobą to załatwiajcie to przez privy a nie na ogólnym. Ewcia dostała ostrzeżenie za słownictwo i obrażanie innych.
Bunia a skad ty jestes ? Bo ja z Katowic ?
Sol, proszę nie dolewaj oliwy do ognia...
ewcia przeżyła swoje i nigdy nie chciałabym być na jej miejscu. Miał prawo urazić ją post Lor. Jedna napisała, druga odpowiedziała, po co to ciągnąć.? dla mnie sprawa czysta. Reszta dziewczyn wyraziła swoje zdanie... jak piszesz "mamy do tego prawo".
mama, chłodnik pierwsza klasa, chyba się skuszę. Nie przepadam, ale przepis mi podszedł i chyba wypróbuję.
miłego dnia wszystkim, spadam na drzemkę, bo noc miałam ciężką.
papa