reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
futrzakowa - zdecydowanie za dużo .... Jak dziecko się już pojawi, to wszystko samo sie ułoży.
Cześć mamka , udanej gościny u fumfeli ;-)

a tak na marginesie... :-) czy możesz podać jakiś przepis na chłodnik :-D bo jeszcze nigdy nie robiłam :-) niestety moi rodzice odeszli za szybko z tego świata i wielu rzeczy się od nich nie zdążyłam nauczyć ...m.in. nie zdążyłam dopytać mojej mamy o sztuczki kulinarne ;-)
FUTRZAKOWA- NIE mysl tyle,wszystko samo przyjedzie w odpowiednim czasie:tak:
a przepis prosze bardzo:-)
peczek botwinki(male buraczki razem z listkami)
koperek
szczypiorek
3 jajka ugotowane na twardo
rzodkiewka
sredni ogorek
kefir naturalny(ja wczoraj kupilam taki z koperkiem i ogorkiem-super)
sol i pieprz:tak:
Botwilke drobno pokrój ,wrzuc do garnka i zalej woda tak zeby przykryla wszystko i zagotuj-pamietaj zeby posolic wode;-)
jak juz bedzie ugotowane-buraczki musza byc miekkie to wrzuc wszystkie pozostale skladniki drobno pokrojone pogotuj chwilke(ze 3 min) wylacz i odstaw do wystudzenia,jak juz bedzie letnie-cholodne to dodajesz kefir i odstawiasz chociaz na 30-40 min do lodowki(mozna na dluzej) ja wczoraj ugotowalam do tego mlode ziemniaczki i zrobilam puree-polozylam na talerz troche i zalalam chlodnikiem-wszyscy ,lacznie z dzieci jedlismy-a moj brat ma 21 lat i pierwszy raz wciągal chlodnik i zjadl 2 talerze.smacznego:tak:

NAGAPALMA,AGNIESZKA- witajcie kobietki-milej niedzieki:tak::-D

NAGAPALMA,AGNIESZKA - hej laseczki :)

MAMA - a botwinkę to kroisz całą w sensie buraczki+łodyżki+listki? to że buraczki i łodyżki to wiem że tak...ale chodzi mi o te listki... ;D

Witam się porannie :-D

Ja od rana w bojowym nastroju dzięki małżowi więc bez kija nie podchodź. A po za tym spokój i cisza - :-p

Proszę się na forum nie kłócić bo każdy ma prawo się wypowiedzieć jakie ma zdanie a jeśli macie jakieś potyczki między sobą to załatwiajcie to przez privy a nie na ogólnym. Ewcia dostała ostrzeżenie za słownictwo i obrażanie innych.

FUTRZAKOWA- takwszyskto kroje-listki tez:tak:dokladnie wszyskto przeplucz pod bierzaca woda i na koncu jak juz dodasz kefir do sprobuj i dodaj soli i pieprzu:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry