reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Od dzisiaj jem dużo czekolady i mięska:)

a ja od za kilka m-cy wegetarianka i niestety pozegnanie z czekolada i slodkosciami, zobaczymy zy zadziala
chcemy corcie!!!!! bo ilez mozna wirtualnie zwracac sie i gadac o coreczce z wybranym parwie 10 lat temu imieniem ? ;)
dziewczyny czy istnieja jakie stesty na sparwdzanie owulacji, ale takie zeby wiedziec kiedy jeszze nie, kiedy juz piuerwszy dzien, a kiedy polowa-czyli ryzyko chlopca?bo ja chce sprobowac wszystkiego co sie da, zeby byla corka
w sumie to sie nie stresuje bo planujemy 3-4 dzieci,w iec sa szanse ze gdzies sie jakas trafi, ale oczywiscie wole jako 2, skoro mamy juz boya, a nie jako 4 ;) hihihihihi

Hej, dziewczyny!!
Właśnie szykuję obiadek, jeszcze muszę wyskoczyć do pracy na godzinkę :) Dzielnie łykam folik. Wczoraj wieczorem już prawie zasypiamy i męzowi się przypomniało- że ON nie wziął :szok::-) Oczywiście na półspiąco wygramolił się z łóżka, żeby nadrobić stratę :sorry2: Wariat :-D jak już się chwalę tą moją systematycznością, to po przerwie świąteczno-noworocznej wróciłam do ćwiczeń i katuję się na aerobiku regularnie :)

PS. Zamiast dzidziusia w avatarze moja psia miłość :)

Ostatnia edycja:
Czesc laski,
Witam nowe mamcie 2011 :cool2:
za oknem sniezyca wiec dzisiaj nici ze spacerku i nadrabiam bb

ja tez chce chlopca :-)
Ale w pozycje czy diety nie wierze, kocham slodkosci az do przesady, miecho tez, no ale w sumie nabial tez lubie.

Moja cora ma 8miesiecy. Chcielismy corcie, ale jakby byl chlopak tez by nie bylo zle, wazne by zdrowe ;-) Teraz fajnie by bylo by parka byla
Chociaz czasem zartuje, jak mnie moj malz zdenerwuje, ze urodze mu druga corcie i wtedy nic nie bedzie mial do gadania bo nas bedzie 3-ka bab i fortune straci na sukienki, a on mi na to ze wtedy bedzie 3ci chlopak ;-)

A Kochane temat tesciowych to temat rzeka... ja swoja lubie-bardzo dobra kobieta, ale mam oczywiscie ale... ale kto nie ma wad?
A z moja mama zaczelam sie dogadywac dopiero jak zaszlam w ciaze, i teraz jest miedzy nami bosko, chyba sama musialam zostac mama by ja zrozumiec :tak:

agnieszka k.k - jak laser, ja chyba wybiore sie na depilacje, juz znalazlam salon, tylko musze sie tam przejsc i poznac szczegoly...
kroczek - gdzies wsiaklas :-( napisz co u ciebie

Ja niestety nie mam teściowej ale za to mieszkam z teściem:(( czasami jest masakra:(
Ps.
Mięsko już dzisiaj jadłam i kilka kosteczek czekoladki:)
Gratuluje wszystkim kobietą, które mają teraz dzidzie w brzuszku:) mam nadzieje, że wszystko się u mnie ułoży i też dołączę do waszego wspaniałego grona:)

reklama
dziewczyny a mi juz kàpmletnie odbilo... planuje dzidzie na 2011 ( corcie), a dzis z wyprzedazy wrocilam z tunika i komplecikiem. oba ciuszki rozowe i na 3 i 6 m-cy :)
dodam ze mam synka, rocznego ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry