reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć ewcia, jak przygotowania do ślubu. Masz już wszystko dla siebie ? strój, dodatki ?

naga, nosz cholera no, co ją tak przygnało. Po wstrętnej @ śmignij do gina niech kombinuje co dalej.

reklama
EWCIA witaj słonko:-)
ZAPMARTA jak pójdziesz do apteki to Ci doradzą co najlepsze dla ciężarnej:tak: A gardło próbuj płukać wodą z solą - też pomaga;-)

Nagapalma- witam w klubie, u mnie także przyszła za wcześnie i także dzisiaj, mój cykl trwał 27 dni :/ gdzie zawsze jest między 28-30 w życiu 27 nie miałam :/

Zapmarta- hej Słońce :) no przygotowania w końcu ruszyły:rofl2:
sukienka już jest, tylko muszę ją odebrać ze sklepu:-D ale żeby nie było czeka:tak: no i reszta także już pozałatwiana poza obrączkami, idziemy zamówić pod koniec tyg, bądź na początku przyszłego:-p

Nika- witam :-)

a u nas była dzisiaj taaaaaaaaaaka ulewa wielka!!! ale tylko pół godzinki :))

Mama no to super ze dzieci wybawione :-) a po piwku w taki upał to musiało tak być ;)

Nika no jakoś takoś mnie wzięło, w sumie od dawna za mną kebaby chodzą, wtedy jak byłam to śledzie jadłam i takie właśnie ostre, na słodkie ochoty woooogle a teraz :) czekolada górą - chociaż wiem, ze przeginać nie mogę bo za dużo cukru to nie dobrze. ale taka pizza czy kebabik :) no i ogórki tez dobre :)

Marta jak byłam u lekarki w poprzedniej i chora to kazała pic, pić i jeszcze raz pić, czosnek proponowała do pokoju w ktorym sie spi by wybijały bakterie ;) witaminy C, ja sie tez troche rozgrzewajacym smarowalam na klate i plecy.

NAGA, EWCIA no cóż to jest z Waszymi @:dry:

EWCIA to super że prawie wszystko załatwione:tak:

nika - kurde nie wiem :confused: a do dupy z tym wszystkim !!!! Wrrrrr !!!! i wiecie co, pierwszy raz nie chce mi sie płakać i nie mama doła, ze znowu sie nie udało, tylko jestem poprostu zła i nie mam sie k.... na kim wyżyć :wściekła/y: Najgorsze jest to, ze chciałąbym coś zrobić, coś naprawić, ale nie wiem co jest nie tak z nami ? Ginekolog powiedział, ze wszystko ok ...

Ide spać dziewczyny, bo mnie brzucho boli
kolorowych ... !

Ostatnia edycja:
Mlodam- witam :))

Nika- no jak na nasze załatwianie, to aż dziwne, że wszystko się udało:-D nie ma to jak załatwiać wszystko na ostatnią chwilę:rofl2:
Najbardziej bałam się z restauracją czy coś znajdziemy, ale daliśmy radę, a najlepsze jest to, że właścicielka tej restauracji dosłownie wszystko robi swojskie- nic nie kupuje!!!
Za rok, to dopiero będzie przygotowań, teraz to można nazwać to ligh- cik:-D:-D

Nagapalma- dobrej nocy :*

NAGAPALMA no wierzę ci że jesteś zła... Dobrej nocy:-)

EWCIA to super taka restauracja:tak: Ale czemu za rok będzie przygotowywań bo ja jakoś nie w temacie:sorry2::-(

reklama
Nika- ponieważ w tym roku kupiliśmy mieszkanie i nie stać nas na kolejny wydatek czyli ślub kościelny, więc w tym roku bierzemy tylko cywilny ze względu, że chcemy być już mężem-żoną a za rok we wrześniu bierzemy kościelny no i wtedy to będzie załatwiania co nie miara :)) biała suknia itp. :))

Mlodam- tak od dawna, tylko taj jak napisałam Nice, że troszkę zmian było :)) a ślub 24 lipca :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry