reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama, niech będzie z prawego !!!!

mlodam, a jak masz taką potrzebę to śpij, ja potrzebę mam ogromną, tylko problem z realizacją. Nie mam jak...

wisieńka ma gości i pewnie wcina swoje sycylijskie dobrości.

a ja was pożegnam na razie, bo mam robotę domową a muszę się dziś uwinąć ze wszystkim, bo jutro z samego rana idę na badania krwi i nie będzie czasu nic ogarnąć.

AGNIESZKA- dzieki!!!!! mam suwaczki z tej strony ktora podalas:tak:;-)
EWCIA- szkoda ,ze wesele do bani:dry:ale jak cenzura to dajemy spokoj:tak:
MARY-BETH- nie wiem co u Sol-nie pisala juz dawno...

KRAKOWIANKA- a Ty kiedy testujesz??

Agnieszka.kk- dlatego właśnie wstawiłam, abyście napatrzyły się i żeby przyniosły różowego Bobasa ;)

Mama
- pewnie, że będą zaciśnięte :* wiesz, że moje && się sprawdzają aż zanadto:-D:-D
Co do wesela, to nie tyle ile samo wesele (choć było nudne) ile poprawiny...

mama trzymamy &&& za jeden pęcherzyk

dziewczyny- za mnie też proszę ładnie trzymać!!!!! bo po tyłku was zleję, jak nie będziecie trzymać też za mnie.
bo ja trzymam

DZIEWCZYNY MOJE- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&& -bardzo są potrzebne!!!skoro Zapmarta bedzie jutro zajeta to po wizycie zadzwonie do Bibinki i Ona Wam napisze co i jak,zebyscie juz wiedzialy zanim dojade do domu:tak:

EWCIA- wiem t,to moze Ty kochana trzymaj 1 &:-D:-D:-D

Mama, no dziś testowałam i nic... :( @ też nadal nie mam, chociaż brzuch mnie boli potwornie... No i temp mi spadła z 37,75 na 37,55 więc to raczej na @ idzie niestety... :(

reklama
Mary, Mama mysle by po urlopie isc (urlop mam od 9-21 sierpnia), wole wyprzedzic obniżenie etatu i takie inne :-( a na to sie zanosi, oby tylko z niunią było wszystko dobrze, tak sie boje.
Bunia oby tak było, bo nie wyrabiam... bankrutuje na chusteczkach ;-) a najgorsze ze kilka razy wzielam tabletke bo juz nie mogłam wytrzymac. mam nadzieje ze to nie zaszkodzilo.
Krakowianka ja nie dostawałam @ i test wykazywał 1 kreskę... a wyszło jak wyszło :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry