reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pralinka no to kciukamy za siebie wzajemnie bo ja też na etapie działań jeszcze.

ciężarówki nasze kochane- proszę o świeżą porcję fluidków dla nas, które mamy teraz płodne
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif
00020166.gif

BUNIA- jesli po takim czasie dopiero wyszla ta 2 kreseczka to poziom hormonu bedzie wzrastal z kazdym dniem az ta testowa kreska bedzie ciemniejsza od kontrolnej!!! jutro pewnie juz testy dojda to rob o tej godzinie co dzis zrobilas!!

Mama - a jaka pogoda u Ciebie? Może ciśnienie spadło i Twój Tom drażliwy?

Ja się strasznie cieszę, że mogę z Wami tu popisać! :-):-):-) Wiem, ze gderam, ale już się nie mogę doczekać niedzieli... Oby wredna @ nie przylazła... Ufff...
MARY-BETH- no umnie upal i nie ma czym oddychac,parno i wogole...nie wiem co Mu bylo -teraz oglada mecz i jest si;-)no i kochana &&&&&&&&& za niedzielne testowanko!! ciesze sie ,ze Ci z nami dobrze- wiedzialam gdzie Cie zaprosić:tak:;-):-D
Mama nie było inaczej jak Ci przekazałam fluidki;-):-) i mam nadzieję, że teraz będzie got i będziemy się cieszyć :-)trzymam mocno kciukasy.
a powiedz jakies plany na wakacje wyjazdowe macie?
MLODAM- no my chcemy jechac 19lipca do rodzicow i tam bedziemy jezdzic nad morze i bardzo licze na to ,ze mi przekazalas fliudki!!

MARY BETH- dzike za komplement-dluugo wchodzily te fotki i tak to nie wszystkie...

BUNIA- jesli po takim czasie dopiero wyszla ta 2 kreseczka to poziom hormonu bedzie wzrastal z kazdym dniem az ta testowa kreska bedzie ciemniejsza od kontrolnej!!! jutro pewnie juz testy dojda to rob o tej godzinie co dzis zrobilas!!

a możliwe że już po owu i jest jasna bo jakieś resztki tylko hormonu są?
ale się zakręciłam- niemożliwie.
no bo skoro w 14dc wyszła mi jaśniutka kreseczka, to owu albo była albo będzie później.
jeśli będzie później to dopiero jutro najszybciej pokaże się druga ciemniejsza, czyli owu by była gdzieś w 16dc skoro po 24-36 godzinach owu się robi od pozytywnego testu.
no i wyszło by faktycznie że miałam późną owu i jak lutkę brałam od 16dc to ona ją hamowała i dlatego nie wychodziło.

ale wam zamotałam co? rozumujecie cos z tego? mam nadzieję że tak
jutro już na pewno testy przyjdą to zrobię i się okaże. i nie wezmę lutki dopóki nie będą się pojawiały II kreseczki na teście.

cześć dziewczyny,

buniu, to piękna wiadomość, że druga kreseczka się pojawiła, owu przed Tobą, teraz przytulanki co dwa dni i musi się udać.
mama, kwiaty piękne. Pewnie masz już zniżkę w ogrodniczym.
Marylka 100 lat dla ciebie, no i życzę ci tych bliźniaków upragnionych.
Mlodam mamuśko jak się czujesz ?

oczywiście już zapomniałam co komu miałam napisać, w każdym razie z niecierpliwością czekam na testowanie dziewczyn !!!!

a ja poznałam dziś swoją kruszynkę, byłam na usg. Wszystko w porządku, wg usg wychodzi 9 tydzień 6 dzień, a w rzeczywistości dwa dni mniej. Jest wszystko dobrze, serducho wali 162 u/minutę.
Jak na złość nie wzięłam dziś swojej kom do pracy i nie mogłam wysłać sms-ka ani mamie ani wisieńce. A jak wróciłam to trzeba było uwijać się z robotą bo zaraz koniec m-ca i terminy gonią. Czasem są takie dni, że nie mogę być z wami.

Witam się

Mama05 przepiękne zdjęcia!!!

A tu załączam cosik dla wszystkich;-)
EWCIA- dzieki!!! i dzieki za bociana!!!!!!napatrzylam sie na niego a za 2 tyg testuje!!!jutro ginek.i mam nadzieje ,ze z prawego pękl!!

wpadłam tylko życzyć WSZYSTKIM UDANEGO WIECZORKU I OWOCNYCH STARAŃ:tak::-) i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
mama kwiaty przepiękne:tak::-)

paaaaaaaaaaaaaaa
BIBINKA- dzieki i Tobie rowniez milusiego wieczorku!!

BUNIA- ja rozumiem o czym pizesz i mysle ,ze dokladnie tak jest:tak:dlatego teraz porobisz testy i skoro owu byla to jutro powinna byc 1 kreska a skoro bedzie mocniejsza to znaczy ,ze sie zbliża-czego zycze!!! a mi gin powiedzial ,ze dostane luteine jak juz zajde-teraz nie ma potrzeby;-)

Mama nie ma innej opcji jak ta, że miesiąc po nas urodzisz niunie :-) bo wg ostatniej to mi wyjdzie jakoś 24 luty ;-)
śliczne kwiatki przed oknem są :tak: cosik ostatnio takie kolorki się mnie podobują :-)
a u mnie w pracy się srać zaczęło... być może że pójdę w ślady Wisienki. A właśnie gdzie się koleżanko podziewasz??
Iwonka co tam po szkoleniu? jak było?

Pralinka tez mam neta w Play... kiedys było bosko, nie mam szans tutaj na przewodowy wiec czlowiek sie zadowala tym czym może, ale ostatnimi czasy do d... jest.

reklama
ZAPMARTA- witaj i bardzo sie ciesze,ze po wizycie OKi-i wiesz co gdzies czytalam,ze jak serduszko bije powyzej 140 u/min to rosnie panienka;-)tego życze!! a tymczasem najwaniejsze ,ze dzidzi zdrowa i wszyskto si!!

EWCIA3004- jestes jeszcze??? co tam u Ciebie??jak po weselichu??;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry