reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA a paski to przycinasz? bo na bikini to za dlugie... i uzywa sie ich z jednej strony? Ja sie znecalam nad usunieciem wosku z nogi i masakra. teraz to juz bede wiedziala czym usuwac :))) i tak nie bylo najgorzej... co prawda depilowalam moze ze dwa miejsca na nodze i tyle i z malej cos nie moglam zedrzec... no ale bedzie lepiej. Nie mialam dzis wiele czasu bo pozniej prawie maz przyjechal, poprzytulalismy sie i do pracy eh

reklama
mama - dość leniwie :) oglądam Rodzinę Zastępczą
zjadłam sobie kolacje na spokojnie, mleko sobie właśnie popijam ^^

ciasto stęgło, już się ładnie kroi ale trwało to wieki całe....... :/

PYSIA- z jednej str paska robie:)a na bikini nie tne paskow bo ja boki i caly przód robie wiec nie mam potrzeby ciąć:):))
BADYLINKA- ja tez juz leniwie pisze i zaraz sie klade-mąż zaraz wroci z siatkowki...dlugo ciasto sie robilo bo na nizka polke dalas i cieple wstawilas-jesli jeszcze bedziesz robila to pamietaj zeby troche przestudzic zanim do lodowki i najwyzej jak sie da:))
Domi cos mi zaczal kaszlec.....pewnie znowu cos pyli....

DOBREJ NOCKI KOCHANE I DO JUTRA!!!!

no właśnie też mi się tak wydaje że to przez to.... a już chciałam kląć na ten Twój przepis :)
miłej nocki mamuśko z mężem posiatkówkowym :D

owocnych staranek co nie? :>

hej hej pallissa! a kiedy miałaś termin @?
trzymam kciuki żeby nie przylazła w ogóle przez najbliższe 9 miesięcy ^^

ja zaraz wskakuję do wanny i za jakieś pół godzinki może się jeszcze pojawię na chwilę

edit:
ogarnęłam się trochę po kąpaniu i zaraz się kładę.
Jadę jutro do Katowic na cały dzień więc znowu nie nadrobię wieczorem pewno.

mam nie-noc znowu... głupie myśli w głowie, Portishead w słuchawkach i pewno znowu usnę ok 4 bo tak zawsze się to zaczyna :/

no nic, może wpadnę do Was jeszcze jutro rano a jak nie to do zobaczenia wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
Czyżbym była pierwsza:szok:
dzień dobry:))

Już mi się nie udało wczoraj zajrzec bo trochę mi sie plan dnia poprzestawiał. Skończylo się tym że zostałam z piesiem u rodziców bo był mój 3-letni siostrzeniec (odkąd siostra jest z maleństwem w szpitalu w Warszawie -ok 130 km stąd - juz ponad miesiąc, to ten starszy prawie mieszka u moich rodziców, bo jego tatuś niezbyt się nadaje do opieki nad samym sobą, nie mówiąc o dziecku) i ten siostrzeniec bardzo kocha moją Sami i usiłował ją przekonać że powinna go kochać tak samo:) Ubaz miałam niezły jak się ganiali z ciapami po całym domu, włączając za fotelami i pod stołem:-)

Nie poodpisuję bo oczywiście zapomniałam co komu:))

Mama też bym chciała przepis na sernik skoro widać że wychodzi:))
Ja raz próbowałam depilowac bikini woskiem w plastrach ale chyba źle zerwałam bo miałam potem takie siniaki podskórne:((

Palissa skoro nei ma @ to bardzo dobrze! czekamy na potwierdzenie fasolki:)

MIŁEGO DNIA:))

reklama
Hej ja na chwilkę witam sie i zmykam i miłego dzionka wszystkim życzę
cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu.... ale obiecuje ze sie poprawie :)

bużka i mnóstwa fasolinek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry