reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asmi, wydaje mi się, że przesadzasz. To normalne, że w 5 tygodniu mógł jeszcze nic nie zobaczyć. Jak byłam w pierwszej ciąży, t właśnie w 5 tyg. nie chciał mnie nawet zbadać, tylko wysłał mnie na betę i zapisał na wizytę w 7 tygodniu.
Trochę cierpliwości po prostu i ciesz się pozytywnym testem.

reklama
Macie rację dziękuję. Tylko, że chciałabym być pewna. A ile kosztuję mniej więcej beta?

Mama probowalam ten wosk heh. jak usuwasz resztki? i jak przyklejasz pasek to ile trzeba trzymac by moc oderwac? bol do zniesienia tylko z malej cos nie moglam zerwac paska i wosk sie kleil jakos eh. A tak to pomalu cos tam wlosow wyszlo. A i na depilacje malej masz inny wosk? czy ta roznica jest az taka czy moge np tym z szeroka rolka mala golic czy skoro ten z mala rolka pisze ze do bikini to chyba wypada koniecznie tym. Pomocy
PYSIA- ja robie bikini tym samym woskiem co nogi,resztki usuwam balsamem (Neutrogena-bo super nawilza i szybko sie wchlania),mozesz tez oliwką,co do paska-to przyklejam ,dociskam i zrywam-fajnie,ze dalas rade jak na pierwszy raz to super!!! gratuluje!!!;-)
Wisienka pytałaś moze o tabsy na alergie?;-)
a ja jakaś leniwa dzisiaj, nic mi sie nie chce.
Dobija mnie to ze jakas szybko irytująca sie zrobiłam, i szybko mnie i wszystko wkurza... szok, sama zla za to na siebie jestem :-(
MLODAM- nie daj sie hormonom;-):-)
czesc dziewczyny:zawstydzona/y:
heh mama05 trochę mnie swoim smsem obudziła w tym sensie ze juz dawno mnie nie było:zawstydzona/y:ale ze mnie jędza:-(

po cięzkich dniach w pracy uspokoiło się,staż mam zaliczony,nawet powiedziałąm dyrze o ciązy co przyjęła bardzo pozytywnie,co srasznie mnie zdzwiło i jesczze swteirdziła ze umowe normalnie przedłużamy takk jak było w planie,wiec miemam że dostane na stałe,co jesczze bardziej mnie dziwi,bo skąd ma pewnosć ze we wrzensiu nie rzuce jej L4 a po porodzie i macierzynskim nie pojde na wychowawczy:confused:no ale ja ją uprzedziłamm,chciałam być fair więc chyba jej sprawa teraz:-)

ja już nie mogę sie doczekac bo we wtorek ide do lekarza i bedzie to obowiązkowe usg miedzy 11 a 14 tyg więc będę widziec swoją Kruszynke jak macha nóżkami i rączkami:-)juz nie mogę się doczekac aż będę czuła ruchy:sorry2::sorry2:
KASIAWIE- cześć - super ze u Ciebie tez w pracy zalatwione pomyslnie:tak::tak:i dobrze ze sie w koncu odezwalas:-Dktory masz tydzien i czemu nie masz suwaczka:confused::confused:;-)
Dziękuję Krakowianko jako jedyna zauważyłaś mój post.

Ostatnią @ miałam 19.05 czyli dzisiaj byłby 5 tydzień. No fakt lekarz jest po operacji oczu.
A test robiłam pierwszy wczoraj po 4.29 a drugi, żeby uwierzyć po 19. I oba pozytywne. W sumie powiedział że macica jest zmieniona. Nie wiem. Mam przyjść do niego w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję że coś już będzie widać.
ASMI- na poczatku ciazy macica jest rozplchniona i na tej podstawie ginek.moze stwierdzic wczesna ciaze-skoro masz testy pozytywne to wszystko bedzie si-po prostu jest za wczesnie,zeby bylo widac na usg-zalezy jeszcze od sprzetu-tak wiec glowa do gory i wszystko bedzie dobrze-dzidzia urosnie i za tydzien bedzie szczesliwa:tak:

:ninja2:

Dziękuje za odpowiedź. Muszę się dowiedzieć ile kosztuję i zrobię w piątek. Będę się lepiej czuła.

Uciekam spać. Dobranoc:-)

Dziękuję Mamo.

jak to nie mam suwaczka??:szok::szok::szok::szok:mam,mam pokazuje 12ti3d ale wg usg osanio było 4 dni do przodu,zobaczyy teraz

asmi piaty tydzień to tak naprawdę 3 tydzień od zapłodnienia z warunkiem, ze twój cykl trwa 28 dni. Owu może się przesunąć np. jak u mnie ja byłam 31 maja u gina i tez nic nie było widać a rozpulchniona macica to oznaka wczesnej ciąży i zbliżającej się @ więc nic lekarze wtedy nie powiedzą. Poczekaj cierpliwie. @ testy na pewno nie kłamały. To była za szybka wizyta. U mnie tydzień temu był pusty pęcherzyk a dzis jest zarodeczek jak trzeba. Trzymam &&&&&&&&&&&&
Zapmarta dziekuję za dobre zdanie. Ciesze się, ze to faktycznie tak dobrze poszła. Mam nadzieję, ze u ciebie tez szefowa się wykaże
No ja zmiatam. Dziś był za długi dzień. Miłej nocy i szczypawki

reklama
jak to nie mam suwaczka??:szok::szok::szok::szok:mam,mam pokazuje 12ti3d ale wg usg osanio było 4 dni do przodu,zobaczyy teraz
KASIAWIE- teraz juz masz swaczek a w tamtym poscie Twoim mi sie nie pokazal:dry:ciekawe czemu-no nic,najwazniejsze ,ze jest:-D:-D
ZAPMARTA- karaluchy!!!
WISIEŃKA- &&&&&&&&&&&&&&& za ogladanie mieszkan i zeby w banku poszlo szybko;-):tak:
ASMI- prosze bardzo

BADYLINKA- jak tam wieczor mija???:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry