reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama, co gotujesz dzisiaj ???? ja mam chętkę na kalafiora, więc jak coś to wpadam bez zaproszenia:-D
a ogórki uwielbiam, choć mnie ostatnio zaszodziły i mam awersję na nie...

pralinka- dziekuje-obiad na pewno bedzie smaczny-ziemniaczki z kperkiem,jajko sadzone,mizeria i malsanka truskawkowa:tak:
Tobie rowniez milego dnia;-)
BADYLINKA- a do Niemiec tez do pracy ,tak??
ZIEMNIAKI WSTAWIONE-MIZERIA ZROBIONA:-D

ZAPMARTA- wlatuj,zaraz skocze po kalafiorka:)))
a moje malosolne na pewno by Ci nie zaszkodzily:)

Ostatnia edycja:
tak mama, też do pracy. i te pieniądze z Niemiec miały iść na ślub ale teraz jak wyszła ta Irlandia to pieniądze z Niemiec przeznaczymy na start w Irlandii :) może nie całe ale część na pewno...

ja juz po obiadku więc mogę wasze jedzeniowe posty czytać:))
Właśnie piję druga kawusię:)

Pralilnka my pisalyśmy o cytologii w UK nie u nas:)) (chyba że jesteś w Uk ale chyba nie...)

Bunia wiesz to zupełnie normalne ze się tak czujesz czytając o fasolkach... ja też:-( Cieszę się że dziewczynom się udalo ale też smutno że to nie ja i czasem też sobie myślę że co jesli wogóle się nie uda... Ja byłam w pozomacicznej więc też nie wiem czy możemy zajść w normalną...
No i każdy się czasem buntuje więc nic w tym złego!

ja mam dzisiaj deprechę- nie będę wam tu smęcić, więc uciekam do garów.
muszę pozmywać, nakarmić koty (bo psiol im wszystko wczoraj wyżarł). no i poodkurzam- nie zdążyłam przed przyjazdem koleżanki, a futro jest w całym domu.
no to buziaki. trzymajcie się zdrowo, działajcie i testujcie.
za wszystkie trzymam kciuki- mam nadzieję, że przynajmniej połowa z was i za mnie trzyma

Ja też już po obiadku, dziś zajadałam się ziemniaczkami, sałatą i schaboszczakiem.
Kurcze jakoś nie jestem pewna co do tego testy, chyba i tak wszystko się wyjaśni gdy pójdę do lekarza co nie ?
Teścik zrobię jeszcze w czwartek a na wtorek umówię się do ginekologa.

BUNIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete jak nie wiem co!!!!bedzie si;-)

JADZIA- dokladnie tak zrob i daj nam znac-u Ciebie tez widze smakolyki na obiad-ja mialam miesko przez 3 ostatnie dni i dzis bez miesa;-)

reklama
monia_55

Co było powodem tej ciąży pozamacicznej jeśli można wiedzieć i w jaki sposób ty to odczuwałaś że coś jest nie tak jeśli wogule coś odczuwałaś że jest źle.?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry