reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie serdecznie dopiero co was nadrobilam ja gotuje sama golabki pyszne robie wszystkim smakuja, noi nadal brak@ 33 dzien mozna powiedziec ze 34 dzien nadal brak@ poczekam caly ten tydzien zobaczymy co sie stanie bez nerwow, bo sama juz nie wiem czy to fasolinka czy owulka spuzniona ,odkad sie staram wszystko sie pokielbailo!!!!!

agnieszka - są z Winiar - gołąbki bez zawijania. Ale ostatnio widziałam reklamę że są "gołąbki inaczej" ale nie wiem czy To Knorr czy też Winiary

monia! Mogłaś napisać zanim zmarnowałam sobie tyle mięsa i czasu :p

No cóż Badylinka:zawstydzona/y:
oficjalnie Cię więc przepraszam że nie uprzedziłam że gołąbki bez zawijania są okropne:-);-)

Dziewczyny nie załamujcie mnie bo ja dzisiaj robie te gołąbki bez zawijania :wściekła/y:... ale co wam nie smakowało?... moze troche przepis zmodyfikuje :confused2:

Lor ja generalnie toleruję tylko gołąbki robione przez moją mamę i ewentualnie męża, wiec wszelkie kupione w słoiku mi nie smakują...
A co do przepisu to ja umiem je zawinąć... męzuś przyprawia więc nawet Ci nei powiem co mi dokładnei nei smakowało... dziwne jakies takie były w smaku...

aaaaaaaaa czyli wy kupiłyście jakieś?.... aha bo ja robię sama.... ale raz jadłam bo tata robił i mi smakowały, a ja kupionego nic nie jem bo nie lubię, ani pierogów, ani pulpetów.

reklama
Jesli o jedzeniu, to u mnie dzisiaj tez ziemniorki młode, mizeria i jajo
U mnie tydzien do @ i nic sie za bardzo nie dzieje, nic mnie nie boli, tylko zgage jakąś masakryczna mam
Od czasu do czasu zakuje w podbrzuszu, ale delikatnie i lewa pierś od pachy ciągnie trochę...

ja juz po terminie - mialam termin na@ 19-20 czerwca noi dzisiaj jest 22 4 dni puznienia i nic dalej sie nie dzieje mdli mnie zalezy na co popatrze,no ale nie nakrecam sie poczekam do konca tygodnia moze cos sie rozwiaze, testowalam 19 negatywny tecior,wiec czekam nadal co to bedzie

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

ja juz po terminie - mialam termin na@ 19-20 czerwca noi dzisiaj jest 22 4 dni puznienia i nic dalej sie nie dzieje mdli mnie zalezy na co popatrze,no ale nie nakrecam sie poczekam do konca tygodnia moze cos sie rozwiaze, testowalam 19 negatywny tecior,wiec czekam nadal co to bedzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry