reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jejku wy znowu o jedzeniu a ja ciągle głodna jestem :zawstydzona/y:

trzyma kciuki za ciebie bunia - ale za wszystkie które maja niedługo owulacje również i przesyłam fluidki ciążowo- mdłościowe a co niech wam tez będzie niedobrze tak ja mi
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
SORBUS- ja tez sobie nalapalam fluidków:tak::tak::tak:szkoda,ze nadal zle sie czujesz,no ale kochana-ciąża to ciąża:-Dchoc pamietam jak to bylo i wspolczuje-jak jeszcze mozna byc w domu to si,ale jak sie tak czujesz i trzeba pracowac to juz bieda...a kiedy masz urlop kochana??
AGNIESZKA- cos wymyslisz...moze zrob jak ja-jajko sadzone albo nalesniki albo jakas zapiekanke z ziemniakami lub makaronem...

mama wiem co zrobię,zajrzałam do zamrażalnika i wymyśliłam pierogi z mięsem a do tego warzywa smażone na patelni,wszyscy u nas uwielbiają:))Szybko i za dużo stać przy garach dziś nie będę:)))
A jajko sadzone z ziemniaczkami i surówką zrobię jutro:)

...u nas jest taki upał że ciągle pije i ssanie mi się włącza...ciągle chodzę głodna,podjadam co chwilę z lodówki a kilogramy nie przybywają :-D

ja właśnie postawiłam ziemniorki, u mnie dzisiaj ostatni dzień gołąbków bez zawijania. NIE KUPUJCIE TEGO NIGDY!!!!!
obrzydliwe to w smaku jak mało co...

O mnie Mamuś zapomniałaś w fasolkowaniu na marzec :-) nio ale przymykam oczko :-D
za godzinkę czeka mnie wyjście do tej nowej ginki-ciekawe jak będzie :-D:-D:-D co prawda @ jeszcze jest-ale miała przyjść wczesniej-więc nie będę przekładać wizyty na lipiec-pogadam, pokaże wyniki i obczaję czy chcę takiego lekarza :-) może powie coś mądrego i ten marzec wypali :-)

Badylinko a nie lepiej samemu zrobić pyszne gołąbeczki...?
Ja jak zrobię to pełen gar i na dodatek wszystkim smakują:))

ale oczywiście :D
ale ja jestem kuchenny eksperymentator i jak tylko wychodzi coś nowego to muszę wypróbować :D
no i mówię wszem i wobec - nie kupujcie tego bo to szit :)

reklama
Badylinka to ja ci mogłam powiedziec że to neidobre juz wcześniej;-) Bo też jakoś z raz jadłam - tyle że moje skończyło u piesków:)) Nie ma to jak mamine jedzenie:))

Jadzia nie wiem czemu miałam cp:(( podejrzewam że kiedys nie doleczyłam zapalenia przydatków, cholera wie... Ja miałam taka cp że od razu wiedziałam że coś jest nie tak... Miałam @ taką ze strasznymi bólami a potem plamiłam. Miałam tez objawy ciążowe wiec zrobialm test. Po ponad tygodniu plamień z pomownymi bólami poszłam do lekarza. Na moje szczęście coś mnie podkusilo żeby powiedzieć że podejrzewam cp (to było w UK więć jakby chodzilo o poronienie to lekarz kazalby mi w domu czekać) i dostałam skierowanie do szpitala. I cały czas plamiłam... Najpierw nie wiedzieli co to i robili bete co 2 dni przez tydzień albo 2. Jak już wiedzieli że nie jest ok to dostałam leki poronne(metotreksat), a po 2 tyg na usg juz było widać... Druga dawka leków i 3 dni potem laparoskopia bo bolalo.
Przez caly czas plamiłam i bolało mnie po jednej stronie mocno dosyć...

Dlatego dla mnie przyrost bety jest taki ważny bo na podstawie tego można wcześnei wykryć czy cos jest nie tak...

Dobra koniec smutnych tematów:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry