reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, Aga... Może faktycznie te tabsy są jakieś "nie bardzo"... A pamiętacie, jak cykl temu brałam antybiotyki razem i się zastanawiałam, czy nie będzie z tego Dzidzi?... Teraz mi przychodzą straszne myśli do głowy, że może jednak była dzidzia i właśnie już jej nie ma... :sad: :sad: :sad:
SERGEEVNA- Myszko,cos Ci powiem-gdyby byla dzidzia i spotkalo by Cie poronienie to NA PEWNO nie bedzie to tylko plamienie-przy poronieniu sa SILNE skurcze macicy bo to one wydalaja.... tak wiec nie bede sie tu rozpisywac o zlych rzeczach i bardzo przykrych ,ale jesli masz samo plamienie bez silnych skurczy to na pewno cos z hormonami...

LORELAIN- witaj,popalo sie czy zalatwialaś papiery do pracy;-)
PRALINKA- wrocilaś:tak:
AGNIESZKA- a prosze sie czestowac-trafi sie bardzo slodki-pyyyycha!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sergeevna niestety ale ja brałam tabsy ze 2 razy w życiu więc Ci nei pomogę... I Nawet tak nie myśl! Jakby była dzidzia to by nie było@! Ale ja też zawsze schizuje i były momenty że przy każdej @ latałam na bete jak miałam coś poważniejszego wziąć...

Mama podziel się arbuzem.... Kurcze jak nei mam to mi się chce a jak ostatnio kupiłam i wzielam do pracy to zapomniałam:szok: i się zepsuł z gorąca w siatce...
Tak sobie poczytałam co Ty dziś robisz i przypomniał mi się mój bałagan w domu:no: Nie mieliśmy wczoraj siły sprzątać i Sami porozrzucała wszędzie kości i jakieś resztki husteczek higienicznych.... Aż wola to wszystko o odkurzanie... A najlepszy był dziś mój M. jak mu mówię rano żeby nei sprzątał (bo czasem tak ma że przed pracą sprząta) bo ja wieczorkiem albo jutro to wszystko ogarnę... A on na to, że fakt bałagan ale to wszystko przez Sami bo pororzucała różne śmiecie. Powiedział to patrząc na stół w dużym pokoju na którym stały resztki naszych wszystkich wczorajszych posiłków:-)

Monia, ale to wlaśnie nie jest @! :nie: To jakieś dziwne plamienie a'la @ w trakcie brania tabletek. Tabletki kończę pojutrze i "tabletkowa @" powinna przyjść w poniedziałek, więc jest dużo za wcześnie! :tak: :sad: i dlatego nie wiem, co i jak... :dry:

Mi chodziło o to że jak by dzidzia była z poprzedniego cyklu to nie byłoby tej @ po której zaczęłaś opakowanie tabsów...
Ale Mama też dobrze pisze, że jakby to było poronienie to inaczej się to odbywa... Ja też sądzę że to zaburzenia hormonalne jakieś.... Głupio w tej anglii ze nie można sobie na zyczenie porobić hormonów...

Mama miłej zabawy:)

SORBUS- tak ,pamietam ten czas jak ja tak mogam spac i spac:tak::tak::tak:
KAMA- to trzymam &&&&&&&&&& za TWOJE JUTRZEJSZE TESTOWANIE:tak:;-)kup najbardziej czuly test jaki dostaniesz i rano napisz skoro swit jaki wynik:tak::-)

a ja zajechalam rano na ryneczek i kupilam ogorki gruntowe i zaprawe i bede zraz robila ogorki malosolne:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:uwielbiamy je wszyscy!!! poodkurzalam dol,teraz lece na gore;-)

MARYLKA,BUNIA-brakuje mi WAS!!!!!!!!!!!!!!WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Jaki masz przepis na ogóreczki?

Dziewczynki dzięki za odpowiedzi :*

Macie wszystkie pozdrowienia od Marylki :tak:

dzieki za pozdrowienia :)

Chyba mnie zjedza w przychodni, bo byłam 3 tyg temu ostatnio... zresztą, nie wiem, jak w Twojej, ale w mojej już przy samym wejściu do budynku recepcjonistki patrzą na ludzi jak na zło konieczne... i traktują ze wszystkim, jakbyś hipohondrykiem była i szukała na siłę choroby :dry:

a my narzekamy na Polską służbę zdrowia :-D... wiesz , że teraz tak się wycwanili, że wysłają smsy z przypomnieniem o wizycie?:eek:

Mi chodziło o to że jak by dzidzia była z poprzedniego cyklu to nie byłoby tej @ po której zaczęłaś opakowanie tabsów...
Ale Mama też dobrze pisze, że jakby to było poronienie to inaczej się to odbywa... Ja też sądzę że to zaburzenia hormonalne jakieś.... Głupio w tej anglii ze nie można sobie na zyczenie porobić hormonów...

Mama miłej zabawy:)
podpisuje się pod tym, bo nic mądrzejszego nie napisze ;-)

hej dziewczynki koleżanka pojechała, piesek się wyszalał, chlebek kupiłam i mogę na chwilkę siąść na BB.

moninia gratuluję!!! kolejne II kreseczki- ale się teraz tych wiadomości pojawia.
serg- ja do czasu staranek brałam anty od 15 roku życia- czyli troszkę ciut ponad 5 lat. ale żadnych plamień nigdy nie miałam, @ zawsze przychodziła jak w zegarku. teraz bez tabletek też raczej regularne mam @, zdarza się czasem 1 dzień spóźnienia, ale plamień nigdy nie miałam. może faktycznie jak mama mówi- musisz zmienić tabsy.

aguś fajno, że torebki masz nowe (no, jedna jeszcze w drodze).

a wogóle to bez was mi strasznie, ale się zawzięłam i na czas dni płodnych odcinam się od BB- pewnie będę potem o jakieś streszczenia prosić, ale to już pikuś.

mama to wy już wczoraj zaczęliście? ja myślę, że zaczniemy dziś albo jutro- taka wprawka, bo jeszcze nie mam płodnych. i chyba będziemy się dłużej przytulać, w razie gdyby owu była później. czyli myślę że tak do 18dc co 2 dzień.

chciałam testy owu kupić żeby sprawdzić czy owu jest, ale nie mam kasy na koncie (wszystko wybrałam) a przesyłka pobraniowa jest drooooooooga. a pocztę albo bank mam dalego to mi się nie opłaca specjalnie jechać wpłacać. no a w tym miesiącu nie mam podglądu. mam nadzieję, że owu jednak będzie- skoro mam mega dawkę clo to musi być. no i myślę, że mężuś po paru dniach brania witaminek też już będzie miał lepszych żołnieży- jeśli to one za słabe były.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry