reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć dziewczyny

Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek :tak::tak::tak: z dwoma kreseczkami

ja dziś w pracy bleee jak mi się juz nie chce - okropnie tak fajnie w domu było leżałam odpoczywałam a teraz jeszcze kolega a urlop top roboty dwa razy tyle :-(

Mama dziękuję... Umówimy się tak: ja trzymam kciuki za Fasolinę, a Ty trzymaj za pierścionek :tak: :laugh2:
Asmi - nie wiem, dlaczego, ale Cię przeoczyłam w gratkach... :dry: GRATULACJE Z POWODU FASOLKI!!!!! :tak:

A w ogóle... Mam pytanko... Biorę już 4 cykl tabletki anty... Wcześniej brałam 2 lata, później miałam 2 letnią przerwę i teraz znowu ;) I pojawił się problem... :dry: Ani wcześniej, ani teraz przez początkowe 3 cykle nigdy nie zdarzyły mi się żadne plamienia ani nic takiego... A teraz już 3 dzień je mam, chociaż planowo w czwartek kończę brac opakowanie więc @ z odstawienia powinna przyjść w poniedziałek... Nie zmieniałam tabletek na inne, więc nie wiem, o co chodzi?... :sorry: Czy któraś z Was tak kiedyś miała?...
SERGEEVNA- OKi-umowa stoi to ja trzymam &&&&& za pierscionek;-);-)a z plamieniami ja mialam tak jak bralam teraz te 3 opakowania bez przerwy na @ to w polowie drugiego opak.zaczelam plamic,ale jak Ty bierzesz normalnie ,ze 1 opak. i @ to nie wiem -moze sa dla Ciebie za slabe ....

PRALINKA- wracaj do nas szybko;-):tak:

ASMI- ja rowniez gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i zapomnialam dodac ,ze ja dzis jeszcze NIC nie zrobilam w domu -malo tego-ZASPALAM!!!! wczoraj pozno poszlismy do lzka,potem męża naszlo na przytulanie-no to mi 2 razy nie mow:-D:-D:-D:-Di po wszystkim tez troche pogadalismy i zasnelam to bylo po 1 w nocy i chyba wieczorem nie nastawilam budzika w tel.bo obudzilam sie dopiero jak Domi zaczal spiewac-patrze na zegarek a tam 8.25 a Zuza ma o 8.15 sniadanie:szok::szok::szok::szok:wiec szybko ubrac Domisia,Zuza sie sama ubrala,zrobilam Jej kakao,ubralam sie i z jednym otwartym okiem jechalismy do przedszkola:tak::-):-):-)jak wrocilam to bb:rofl2:i dopiero bede sie brala za pozadki-dobrze ,ze mamy slonko-to Domi jest na ogrodzie-wlasnie poszedl a ja do odkurzania!!!

AGATEK- MASZ racje-haslo zapamietaj i powtarzaj sobie jak nachodza zwątpienia;-)ja tez mam kiepską sytuacje z jajnikami-ale w życiu nie poddam sie bez walki!!!

no to teraz ide odkurzac,ale,ale....mam Was na oku:laugh2:

MONISIA,SORBUŚ,KAMA-BUZIAKI I usciski!!!!

Ostatnia edycja:
mama my wczoraj o mało nie zaspałyśmy z Majcią tyle ze ja wczesniej spac poszłam ale teraz to moge całymi dniami spac haha

SERGEEVNA-Ja niestety nie pomoge bo juz bardzo dluuuuuugo tabletek nie biore:-(

ASMI-Ogromne gratulacje:tak:

Ja zaraz sie zbieram na zakupy i kupie sobie w koncu test:-) Mam nadzieje ze dolacze do marcoweczek.Jak narazie zadnych objawow @ nie mam,ale zobaczymy.Jeszcze dwa dni ale chyba nie wytrzymam i jutro z samego rana bede testowac:-pDzisiaj pogode mamy super i juz sloneczko swieci,wiec pewnie znowu bede na ogrodzie pokazywac sasiadom moj stroj kapielowy:zawstydzona/y:

SORBUS- tak ,pamietam ten czas jak ja tak mogam spac i spac:tak::tak::tak:
KAMA- to trzymam &&&&&&&&&& za TWOJE JUTRZEJSZE TESTOWANIE:tak:;-)kup najbardziej czuly test jaki dostaniesz i rano napisz skoro swit jaki wynik:tak::-)

a ja zajechalam rano na ryneczek i kupilam ogorki gruntowe i zaprawe i bede zraz robila ogorki malosolne:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:uwielbiamy je wszyscy!!! poodkurzalam dol,teraz lece na gore;-)

MARYLKA,BUNIA-brakuje mi WAS!!!!!!!!!!!!!!WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Sergeevna Ja czasami miałam takie plamienia i nie mam pojęcia skąd się brały ale pamiętam że gdy pojawiały się takie plamienia to @ mi się spóźniała zawsze w tym cyklu ale to było podczas nie brania tabletek.Myślę że jak plamienia będą się nasilać albo występować częściej to przejdź się do GP może poradzi coś albo tabletki zmieni:)

Dziękuję za pozdrowienia od marylki

...boże jak mi się spać chce:-/

reklama
Sergeevna Ja czasami miałam takie plamienia i nie mam pojęcia skąd się brały ale pamiętam że gdy pojawiały się takie plamienia to @ mi się spóźniała zawsze w tym cyklu ale to było podczas nie brania tabletek.Myślę że jak plamienia będą się nasilać albo występować częściej to przejdź się do GP może poradzi coś albo tabletki zmieni:)

Mnie się plamienia nie zdarzały nigdy - ani podczas brania tabsów, ani kiedy nie stosowałam hormonalnej antykoncepcji... NIGDY! ... A teraz nie wiem dlaczego toto się pojawiło... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry