Kama83
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny z kawusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć :*Witam was dziewczyny z kawusia
SERGEEVNA- OKi-umowa stoi to ja trzymam &&&&& za pierscionek;-);-)a z plamieniami ja mialam tak jak bralam teraz te 3 opakowania bez przerwy na @ to w polowie drugiego opak.zaczelam plamic,ale jak Ty bierzesz normalnie ,ze 1 opak. i @ to nie wiem -moze sa dla Ciebie za slabe ....Mama dziękuję... Umówimy się tak: ja trzymam kciuki za Fasolinę, a Ty trzymaj za pierścionek
Asmi - nie wiem, dlaczego, ale Cię przeoczyłam w gratkach... GRATULACJE Z POWODU FASOLKI!!!!!
A w ogóle... Mam pytanko... Biorę już 4 cykl tabletki anty... Wcześniej brałam 2 lata, później miałam 2 letnią przerwę i teraz znowu I pojawił się problem... Ani wcześniej, ani teraz przez początkowe 3 cykle nigdy nie zdarzyły mi się żadne plamienia ani nic takiego... A teraz już 3 dzień je mam, chociaż planowo w czwartek kończę brac opakowanie więc @ z odstawienia powinna przyjść w poniedziałek... Nie zmieniałam tabletek na inne, więc nie wiem, o co chodzi?... Czy któraś z Was tak kiedyś miała?...
Sergeevna Ja czasami miałam takie plamienia i nie mam pojęcia skąd się brały ale pamiętam że gdy pojawiały się takie plamienia to @ mi się spóźniała zawsze w tym cyklu ale to było podczas nie brania tabletek.Myślę że jak plamienia będą się nasilać albo występować częściej to przejdź się do GP może poradzi coś albo tabletki zmieni