reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SERGEEVNA- dzieki za pozdro.od Marylki-wlasnie do Niej sms'ka napisalam;-):tak:
ja juz zrobilam malosolne ogóraski-teraz trzeba poczekac z 2,3 dni i mozna chrupac:-):-)

a teraz ide na ogrod zjeść z Domosiem [FONT=&quot]
b010.gif
[/FONT]

Radzę wybierz się do GP,będziesz spokojniejsza:)

Chyba mnie zjedza w przychodni, bo byłam 3 tyg temu ostatnio... zresztą, nie wiem, jak w Twojej, ale w mojej już przy samym wejściu do budynku recepcjonistki patrzą na ludzi jak na zło konieczne... i traktują ze wszystkim, jakbyś hipohondrykiem była i szukała na siłę choroby :dry:

Chyba mnie zjedza w przychodni, bo byłam 3 tyg temu ostatnio... zresztą, nie wiem, jak w Twojej, ale w mojej już przy samym wejściu do budynku recepcjonistki patrzą na ludzi jak na zło konieczne... i traktują ze wszystkim, jakbyś hipohondrykiem była i szukała na siłę choroby :dry:
To zależy od ludzi jacy siedzą w recepcji ale lej na nich i niczym się nie przejmuj.Oni od tego są aby nam pomagać i mają za to płacone więc...olej okropne babki i idź do GP:)

SERGEEVNA- ja tak mialam tylko jak bralam teraz na zablokowanie jajnikow ,ale gdzies czytalam ,ze jak sie pojawiaja plamienia to moze znaczyc ,ze hormony sa za slobe i nie blokuja dobrze jajnikow i w czasie ich brania mozna zajść w ciąże...chyba ,ze mialas ostatnio mega stres ,ale nie sadze,zeby to od tego-od stresu t bardziej sie zatrzyma @...nie wiem co Ci radzic...moze jak odstawisz teraz i dostaniesz @ to daj odpocząc organizmowi 1 cykl i nie bierz..

mama podziel się tym arbuzem :laugh2:
Sergeevna może poobserwuj siebie,zapisuje sobie kiedy występują plamienia itd.(ja tak zapisuję w moim kalendarzyku) i zobaczysz jak będzie to wyglądało może to przejściowe chociaż Ja stawiałabym na tabletki,może powinnaś brać inne.

Jestem:) ... dopiero jem śniadanie i akurat oglądam pierwszy raz 2 +8 :-)... lece was ponadrabiać

Mama, Aga... Może faktycznie te tabsy są jakieś "nie bardzo"... A pamiętacie, jak cykl temu brałam antybiotyki razem i się zastanawiałam, czy nie będzie z tego Dzidzi?... Teraz mi przychodzą straszne myśli do głowy, że może jednak była dzidzia i właśnie już jej nie ma... :sad: :sad: :sad:

Ostatnia edycja:
Agusia nie poznalam Cie;-)

Jesli chodzi o plamienia to ja mialam ale jak zaczynalam brac tabletki..
Tzn tez bralam lata, z przerwami, i np po takiej przerwie powiedzmy polrocznej wzielam pierwsze tabletki to mialam plamienia na poczatku opakowania przez kilka dni, a nastepmnym razem (po dluzszej przerwie w braniu) nie bylo plamien... Roznie bywalo wlasnie, ale najlepiej skonsultowac sie mysle z lekarzem...

Sergeevna a te zle mysli precz!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry