reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia-musi się udać-nie?? :-) niby najlepiej-nie mysleć-tylko jak to zrobić jak się tak bardzo pragnie??

cześć :-) ja dziś z doskoku. tez zimno tutaj-dobrze że się cieplutko ubralam.
Boję się trochę doła-cio jak tym razem też się nie uda???? chce już dołączyć do marcóweczek :-( kurcze-chyba już mnie dól złapał :szok::szok::szok:

Sergeevna dziękuję za dołączenie mnie do ciężaróweczek:)) Ale jeszcze nie tym razem:))

Agatek ja tez mam dołka staraniowego:((
AGATEK,MONIA- prosze mi sie tu trzymac i nie lapac dola-czestuje czekoladka-zawiera magnez na poprawe humoru;-) [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a095.gif

bedzie dobrze-damy rade i prosze sobie powtarzac moje haslo- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!! i tego sie trzymamy!!!

SERGEEVNA- cześć i czolem[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
mam nadzieje,ze juz niedlugo wkleisz nam fotke pieknego pierscionka:tak::tak::tak:

MONINIA- gratuluje z calego serca!!!bedziesz po3ną mamusią jak sie z tym czujesz???????czekamy na tescik;-):-)

ja wczoraj zaczelam starania i teraz z tego miejsca zwracam sie z prośbą o trzymanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylanie ciazowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bo bardzo mi sie przydadza:tak::-D:-D

PRALINA- marcóweczki bedziemy;-)
[/FONT]

Witam z samego rana!

Test robiłam o 4.29 (o tej godz. się obudziłam). Pojawiły się II kreseczki. Jedna trochę słabsza, ale pojawiła się już po ok. minucie. Dalej jestem w szoku i już jestem pełna obaw. Czy dziecko rozwija się prawidłowo czy nie jest to ciąża pozamaciczna i czy w ogóle test jest prawidłowy. Jutro na 18.15 idę do gina.

Dziękuję wszystkim za kciuki i fluidki:-)

Asmi , Moninia - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Jakie cudowne wieści z rana!!!!!!!!!!!!!!
Witam Was Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
[FONT=&quot]NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!! i tego sie trzymamy!!![/FONT]
Piękne hasło Mamuś - też zacznę je stosować :-) i wbiję do główki :-) za czekoladkę dziękuję. Fakt-przyda się bo ostatnio coś mnie skurcze łapią w łydkach.
Trzymam &&&&&&&&&&& za Ciebie, Pralinkę, Monię i siebie-i pozostałe osóbki co chcą dołączyć do marcóweczek :-)

Dziewczyny zle mysli precz!!! Bo zle mysli zarazaja a tego nie chcemy!!!!
Bedzie dobrze:tak:

Mama kciukasy juz dawno zacisniete i palce bola, ale trzymam mocno;-)
Oj marcoweczki bedziemy jak nic:tak:

PRALINKA,AGNIESZKA-Was widze to sie witam;-)
mama witam również:)
Buziaki Misiaki!!! :*

Agnieszka[/B] u mnie 34 stopnie w słońcu... :sorry: Chyba się zagotuję na tym warehous'ie... :dry:

animation21111111111111111111111111111_1_.gif
Sergeevna Ja już nic nie mówię,oddychać nie ma czym:-/
Agusia milego dzionka;-)

pralinko Na wzajem:)

Idę zrobić sobie mocną kawusię i zasiądę do was na dłużej...nie długo wracam:))

Czekam na kuriera może torebka dziś mi przyjdzie:)

Mama dziękuję... Umówimy się tak: ja trzymam kciuki za Fasolinę, a Ty trzymaj za pierścionek :tak: :laugh2:
Asmi - nie wiem, dlaczego, ale Cię przeoczyłam w gratkach... :dry: GRATULACJE Z POWODU FASOLKI!!!!! :tak:

A w ogóle... Mam pytanko... Biorę już 4 cykl tabletki anty... Wcześniej brałam 2 lata, później miałam 2 letnią przerwę i teraz znowu ;) I pojawił się problem... :dry: Ani wcześniej, ani teraz przez początkowe 3 cykle nigdy nie zdarzyły mi się żadne plamienia ani nic takiego... A teraz już 3 dzień je mam, chociaż planowo w czwartek kończę brac opakowanie więc @ z odstawienia powinna przyjść w poniedziałek... Nie zmieniałam tabletek na inne, więc nie wiem, o co chodzi?... :sorry: Czy któraś z Was tak kiedyś miała?...

reklama
Sergeevna - nieststy nie pomogę Ci :-(-nie miałam takich plamien nigdy w trakcie brania tabletek. Może inne dziewczyny coś poradzą.[FONT=&quot]
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry