reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny dziękuje za wszystkie gratulacje. Byłam dzis rano na badaniach, wreszcie wiem co było napisane na skierowaniu: morfologia, mocz, WR, poziom cukru, wyniki dzisiaj o 14 jak nie zapomnę pójść odebrać. Pytałam o bete u nas kosztuje 41 zł jak na mnie to trochę za dużo bo dziś 22 a mój m nie dostał jeszcze wypłaty, oczywiście firma ma wypłacać do 10, ale nic sobie z tego nie robi. Poczekam do poniedzialku na wizytę, jakoś wytrzymam:-). Dodaje mój wczorajszy popołudniowy test.
Zobacz załącznik 258312
Majusia moje GRATULACJE:)

Hej kochane, wczoraj zrobilam tescik wieczorem i wyszly dwie kreseczki, ale czekalam na dzisiejsze wyniki z rannego i nio i mocniejsze dwie krechy!!!Kochane, fasolonika zamieszkala w moim brzusiu, hurrra!!!!!!!!!gratuluje pozostalym dziewczynom, dziekuje za te sciskajace kciuki i sama nadala trzymam za pozostale. BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

P.s. musze teraz szykowac dzieci do szkoly, ale jak wroce wkleje zdjecie testu,
Moninia Tobie również ślę GRATULACJE:)

No i witam się wtorkowo.U mnie upały:-/

reklama
Jakie piekniaste wiadomosci z ranca
GRATULACJE DZIEWCZYNY:tak:
Spokojnych i szczesliwych 9 (juz chyba 8) miesiecy zycze:-)

Ja dzisiaj jakas taka nie wyspana, w nocy spac niemoglam, a rano Mezus mnie o budzil z kawusia, sniadankiem i wlaczonym lapkiem juz...
A dzisiaj do 23ciej w pracy wiec mi sie nie widzi ranne wstawanie:-(

Ostatnia edycja:
Witaj Agusia
Ja sie bardzo ciesze bo mam takiego Wariata w domu;-) Nigdy nie wiem czym mie może zaskoczyc...
A tak z ranca przy niedzieli...
Ja to lubie jak mnie przytulanskiem budzi:tak:

Ktoras tu wczoraj Mamie odpisala ze Lisc senesu to najgorsze swinstwo..
W celu wyjasnienia tylko, na mnie to prawie nie dziala...
A bez tego bym sie wcale nie zalatwila, a raczej zalatwilabym sie ale okolo raz w tygodniu, dlatego raz, dwa razy w tygodniu to pije;-)

Ostatnia edycja:
Buziaki Misiaki!!! :*

Kurczę, jak się cieszę! 3 nowe fasolki!!! :laugh2: Gratuluję nowym przyszłym mamusiom! :tak: Mlodam, Moninia, Majusia :tak:

Agnieszka, Pralinka, Bunia, Mama - cześć Szkraby moje! :rofl2:

Agnieszka
u mnie 34 stopnie w słońcu... :sorry: Chyba się zagotuję na tym warehous'ie... :dry:

animation21111111111111111111111111111_1_.gif

Ostatnia edycja:
Agusia milego dzionka;-)
Mama, Sergeevna dziendoberek:-)

Kurcze a u mnie piździ...
Ubrana pod kolderka siedze...:-(

cześć :-) ja dziś z doskoku. tez zimno tutaj-dobrze że się cieplutko ubralam.
Boję się trochę doła-cio jak tym razem też się nie uda???? chce już dołączyć do marcóweczek :-( kurcze-chyba już mnie dól złapał :szok::szok::szok:

reklama
Sergeevna dziękuję za dołączenie mnie do ciężaróweczek:)) Ale jeszcze nie tym razem:))

Agatek ja tez mam dołka staraniowego:((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry