reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nikusia - dobranoc!
Wisienko - do usług ;) idź idź do Pola bo się zamruga na amen ^^
Kinga - dobrej nocy!

ja się wkurzam na wyjazd do Niemiec (jadę pod koniec czerwca, pisałam o tym ale mogło umknąć :))
strasznie dużo niedomówień dokumentowych no i dalej nie wiem kiedy dokładnie wyjeżdżamy.. wkurza mnie to :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z samego rana!

Test robiłam o 4.29 (o tej godz. się obudziłam). Pojawiły się II kreseczki. Jedna trochę słabsza, ale pojawiła się już po ok. minucie. Dalej jestem w szoku i już jestem pełna obaw. Czy dziecko rozwija się prawidłowo czy nie jest to ciąża pozamaciczna i czy w ogóle test jest prawidłowy. Jutro na 18.15 idę do gina.

Dziękuję wszystkim za kciuki i fluidki:-)

świetne wieści z rana
asmi gratuluję!!! kolejna fasoleczka.

normalnie co chwilkę fasolka nowa- mam nadzieję, że nie ma limitu bo też chciałabym się załapać od jutra staranka i urlopik od BB.

idę teraz odkurzyć, bo koleżanka ma wpaść z córką, a ja w całym domu mam białą sierść- normalnie dziennie trzeba odkurzać!! a to schody na pierwsze piętro+ salon (30m2)+ 3 pokoje. dobrze że przynajmniej w ubikacji i łazience nie ma wykładzin, bo bym się chyba zabiła. no ale pies nie może być idealny- słucha się, jest grzeczny, pieszchoch taki, no to ma jedną wadę- leni się na potęgę. ale tą sierść się fajnie odkurza, bo jest miękka i nie wbija się tak w dywany. przynajmniej tyle.

życzę wam miłego dnia. ja już rzadzej będę zaglądać, bo jak od jutra chcę wogóle na tydzień odpocząć, to muszę zacząć robić detoks dlatego mniej się udzielam.

no, idę sobie zrobić śniadanko i kawusię. nie będę czekać z kawą na koleżankę (ma być koło 9).

miłego dnia, kolejnych fasolek i wogóle żeby wszystko było si
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif

asmi świetne wieści o poranku, nie zamartwiaj się na pewno wszystko jest ok, ja też siedzę i myślę czy wszystko w porządku ale zaraz mnie nachodzi, że niby dlaczego ma nie być ok, na pewno nasze fasolki mieszkają tam gdzie trzeba i są zdrowiuteńkie

Dziewczyny dziękuje za wszystkie gratulacje. Byłam dzis rano na badaniach, wreszcie wiem co było napisane na skierowaniu: morfologia, mocz, WR, poziom cukru, wyniki dzisiaj o 14 jak nie zapomnę pójść odebrać. Pytałam o bete u nas kosztuje 41 zł jak na mnie to trochę za dużo bo dziś 22 a mój m nie dostał jeszcze wypłaty, oczywiście firma ma wypłacać do 10, ale nic sobie z tego nie robi. Poczekam do poniedzialku na wizytę, jakoś wytrzymam:-). Dodaje mój wczorajszy popołudniowy test.
t3.jpg

hej:)
Zamin przeczytałam cokolwiek to mi się kawusia skończyła:((

Majusia jeszcze Ci chyba nie gratulowałam fasolki:) GRATULACJE!!!
Droga coś ta beta u Ciebie...

Asmi a czemu się martwisz cp? czemu się martwisz wogóle? Masz jakies neitypowe objawy czy tak poprostu?? A tak wogóle to mam nadzieję że niepotrzebnie i będzie wsio dobrze!!

Bunia a co Ty byś chciała idealnego psiaka?? Poczuj trochę że masz:)) Moja rozrzuca wszędzie kawałki kości:wściekła/y: i co jakiś czas właże na to i boli:sorry: I też codziennie odkurzam:shocked2:

A ja wczoraj po raz pierwszy poczułam jak się czują mamusie na placu zabaw, gdy ich dzieci nei chcą się bawić z innymi albo są agresywne... Chodzi mi oczywiście o psiaka:) Do wczoraj myślałam że jej przejdzie to że się panicznie boi innych psów i ludzi i że nie ma sensu nic z tym robić... I wczoraj na placu zabaw spotkałyśmy inne psy z ludźmi. I te pieski wszystkie bawiły się razem a mój dzikus uciekał w panice jak do niej podchodziły:((( Wkońcu jak został jeden mały tylko to ją trzymałam tak że nei mogła uciekać i nie robiłam nic... Wkońcu jak przestała piszczeć to ją spuściłam i tak jakby nawet sie bawiła z tamtym... Musze częściej z nią wychodzic i spotykac inne psy i nie bać się jej spuszczać ze smyczy bo mi taki dzikus zostanie... Ale głupio mi się zrobiło bo tamten psiak to mial 2 miesiące i wręcz lgnął do innych psów i ludzi....

Hej kochane, wczoraj zrobilam tescik wieczorem i wyszly dwie kreseczki, ale czekalam na dzisiejsze wyniki z rannego i nio i mocniejsze dwie krechy!!!Kochane, fasolonika zamieszkala w moim brzusiu, hurrra!!!!!!!!!gratuluje pozostalym dziewczynom, dziekuje za te sciskajace kciuki i sama nadala trzymam za pozostale. BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

P.s. musze teraz szykowac dzieci do szkoly, ale jak wroce wkleje zdjecie testu,

reklama
Gratulacje dla zafasolkowanych!!!!!!
Piękne wiadomości z samego rana-już 3 fasolki na dziś :-) prosimy o jeszcze :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry