reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAMA a mogą być pchełeczki ode mnie:sorry:

KINGA dobrej nocki Tobie również:-)

AGA deser lodowy powiadasz;-):-) mniam

Ja już mówię DOBRANOC. Strasznie długo mi zeszło nad papierologią do pracy, a jutro mam na 7:15.

Ale będzie dobrze. ;) MUSI.

AGA dzięki:tak: Właśnie sobie nałożyłam miseczkę lodów waniliowych i polałam sosem czekoladowym

kurczaki też bym se pojadła lodów.... ale nie mam :(
tzn mam gdzieś resztkę sorbetu cytrynowego ale jest tak paskudny że nikt go nie chce jeść :p

mama - dobrej nocy.
agnieszka - dobranoc!

ja niby wyspana ale jednak wróciłabym najchętniej do łóżeczka ^^

AGA dobranoc:-)

JA również się kładę do łóżeczka:-) Dla tych co zostają dobranoc i pchly na noc;-)

Badylinko ty wariacie kochany, uśmiałam się z opisu moich dolegliwości. Iście telegraficzny skrót:-D
mama wyszczypałam cię przez smsa;-)
agnieszka dobranoc
nikusia smacznego
Jeszcze raz gratulacje dla zafasolkowanych, kciuki dla starających się &&&&&&&&& , miłych staranek dla wszystkich i upojnych nocy oraz Szczypaweczki, ja tez zmykam bo Pol mruga na mnie

reklama
krakowianka pozytywnego testowania Ci życzę na dniach! &&& i oby @ nie było!

DOBRANOC DZIEWCZYNY:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry