reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj mama darmowe minuty do pomarańczy tak??
Iwonko czuję się dobrze, trochę jestem zmęczona ale dziś nawet mnie nie mdliło. Miewam wzdęcia i slinotok z obrzydliwych rzeczy. Piersi sa wrazliwsze. Juz za dwa dni wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za fasolinkę

WISIENKA, MAMA witajcie:-):-)

IWONKA masz rację - nadzieję trzeba mieć:tak: Dobrej nocy:-)

MAMA kciuki zaciśniete&&&&&&&
WISIENKA jak się czujesz? Już wiem:-D Oczywiście że kciuki zaciśniete za Dzwoneczka:tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam...
nie wiem co sie dzieje na forum i nie nadrobie... u nas lato w pełni i z Ala na dworze siedzimy no i niestety nie mam czasu pisać i czytać... prosze napiszcie mi w kilku zdaniach co sie dzieje nowego... mam Was w sercu i pozdrawiam serdecznie

MARAN!! :D hej hej :D z ważniejszych wieści to młodam i majusia są zafasolkowane :D :D :D
a poza tym chyba standardowe pogaduchy. Mama jak zwykle roboli jak robocop + jutro zaczyna staranka, bunia szaleje z szydełkiem i ze zwierzętami, marylkę mało co dziś widziałam, Sol też się czai. Wisienka ma ślinotok i wzdęcia, a za mną chodzi sernik i już teraz panikuje przed lotem samolotem.... Wszystkie mi radzą żeby se setkę walnąć :p

PRALINKA- a co to za kolor lisc senesu??:eek::szok::eek:

to nie kolor tylko herbata na przeczyszczenie. Jedno z najgorszych świństw jakie są na świecie :/

A wiecie, ja przegladam na allegro zele intymne bo po ostatnich rewolucjach, jak mnie Mezus "zalatwil" to chyba w tym miesiacu sie w cosik takiego zaopatrze, a dodatkowo cos nowego..
Stosowala to moze ktoras??

my w ramach urozmaiceń mieliśmy Durexy różne - ja uwielbiam mentosa czyli ten zielony ale on robi zimno więc nie każdemu może spasować. Poza tym wiśniowy i pinacolada, zwłaszcza pinacolada bo ja uwielbiam wszystko co kokosowe i ananasowe. Dość łatwo się wchłaniają chociaż ręce po nich jeszcze dość długo się kleją. W smaku są potwornie słodkie...

pospałam sobie trochę, obudziłam się jakoś pół godzinki temu. Głodna jestem i w ogóle.... może coś sobie obejrzę...
a właśnie - oglądałyście w końcu dzisiaj tą Rodzinę 2+8?

MARAN witaj:-):-) Więc po krotce MLODAM MAJUSIA i DJ CZARNA będą mamusiami, PRALINKA i MAMA zaczynają starania, WISIENKA ma ginka w środę - więcej nie wiem bo sama nie przeczytałam:-(

BADYLINKA witaj:-) widzę że byłaś szybsza:-D:-D A co do lotu samolotem to guma do żucia w czasie startu i lądowania żeby ci uszu nie zatkało i coś do czytania coby lot umilić;-)

Ostatnia edycja:
Oj mama darmowe minuty do pomarańczy tak??
Iwonko czuję się dobrze, trochę jestem zmęczona ale dziś nawet mnie nie mdliło. Miewam wzdęcia i slinotok z obrzydliwych rzeczy. Piersi sa wrazliwsze. Juz za dwa dni wizyta u gina. Trzymajcie kciuki za fasolinkę
wisieńka- NO TAK PO 16 MAM NA ORANGE ZA FRI I POROZMAWIALAM SOBIE Z EWCIA3004:tak::-)i &&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za dzwoneczka!! i powodzenia w ogladaniu mieszkan:tak:

MARAN- witaj z dobrych wiesci to MLODAM,MAJUSIA i DJ CZARNA maja fasolki...usciskaj Ale

karaluchy !!! :)) bo padam

Wisieńka poprosze o szczypaweczki bo bez nich nie zasne:no::rofl2::rofl2:

badylinka nika mama dziekuje Wam bardzo jesteście przekochane :)
MLODAM,MAJUSIA i DJ CZARNA serdecznie Wam gratuluje i ciesze sie z Wami no i dużo zdróweczka dla Was i Maluszków życzę
Mama dobrej nocki wypoczywajcie bo od jutra staranka :) trzymam kciuki byś była marcówką :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry