reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no właśnie też słyszałąm że co drugi dzień najlepiej bo plemniki kilka dni przetrwają w pochwie a 2 dni wystarczy aby nastąpiła produkcja bardziej wartościowych plemniniczków

ja w tym cyklu idę na żywioł mam ochotę na przytulanki to się przytulam nie mam to się nie przytulam ani nie wyliczam dni płodnych ani nic w tym stylu

jako mało erotyczne ale sprawdzone :-p i nie szkodliwe i w sumie tanie hihihi

reklama
Iwonka to zycze w takim razie nadal takiego "luzackiego"podejscia w tym cyklu;-)
Ja w tym cyklu troszke pomoge naturze, bo w zeszlym sie obijalam...
Moj ginekolog tylko powiedzial ze pare dni przed 12dniem cyklu przestac i od 12dc zaczac ostro staranka;-)

Mezus wlasnie dzwonil ze juz z pracy wychodzi...
To ja wyjde Mu z piesiem na przeciw, a potem kapiel i... mam nadzieje ze za bardzo nie bedzie po pracy zmeczony

Szczypaweczki i buziaki

no to pralinko miłego wieczorka życzę
ja już nie mam siły wyliczać i potem załamywać się jak test negatywny daje sobie czas do sierpnia jak nie zajdę będę wspomagać naturę coś mi tam gin przepisze
Agnieszko a co tak cichutko siedzisz??

mloda miłego wieczorka dbaj o siebie :-)

nika ja nadzieję mam bo zawsze mam nadzieję ale już tak bardzo się nie napalam bo po co mam się ciągle załamywać zobaczymy co będzie ale pozytywnie jestem nastawiona :-)

Dobry wieczór [FONT=&quot]
043.gif

Najpierw sobie pospałam a potem przyjechała sister i pogadalismy sobie[/FONT] [FONT=&quot]
k015.gif

Teraz nie chce mi sie jeszcze spać co jest dość dziwne.Umówiliśmy się na czwartek oglądać trzy mieszkania. Mam nadzieję, ze cos nam się spodoba
[/FONT]

reklama
witam sie wieczorkiem
NIKA,IWONKA- z Wami sie dzis nie witalam;-):-)

a ja zagadalam sie z nasza forumową koleżanką i zadzwonilam za chwile a rozmawialyśmy...1gdzine i 50 minut:szok::szok::szok::szok:wydawalo mi sie ,ze t z 15 min a jak sie rozlączylam patrze:szok:prawie 2 godziny:sorry:gadula jestem:tak:

TAK WIEC MYKAM SPAC-JUTRO ZACZYNAMY STARANIA:-):-):-):-)
ide sie myc i wlece jeszcze na chwilke;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry