reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
motylek witaj
mama ty zwaz na to kochana, ze ja wiem jakie masz programy w tv:-DJa mam nadzieję, ze L4 juz z rana dostanę i nie zobaczę go wcale. Dalej mnie brzuch boli:-(
Tez dostałam sms od mlodam:-DWiedziałam, ze jej sie uda. Jutro opijamy to kawą zbozową.
MLODAM HURA:cool::cool::cool:

Ostatnia edycja:
Badylinko :szok: no co ty? A co z tymi dziecmi? Ja to oglądam jak gotuje obiad najczesciej i tez nie zawsze. Dawno nie ogladałam.

motylku - dzieci są z Kate, mieszkają w tym wielkim domu co się tam przeprowadzają w tych odcinkach co teraz lecą

MOTYLEK- hejka co tam u Ciebie??

WISIEŃKA- no wlasnie nawet Ci podziekowalam za ta odpowiedz i to samo sobie pomyslama,ze Ty wiesz,ze ja nie mam tego programu:tak:;-)

mama ja mam głowe jak śmietnik przechowuję wszystkie informacje nawet nieistotne, potem sni mi się to wszystko:-D
badylinko a skąd ty to wiesz czemu ja tego nie wiedziałam????:-D

B
agusia a co kupiłaś szczęśliwej i z jakiej okazji bo ja nie w temacie
Aga sama się pochwali jak dojdzie już paczuszka:))
Nie chcę zdradzać teraz bo niespodzianki by nie było:))
A okazji nie było żadnej tak po prosty przesyłam jej upominek:)
Jeszcze muszę zdjęcie odebrać od fotografa i Tobie wyślę także pocztą:)
DOSTALAM sms'ka od Mlodam-ma wynik bety-386,1!!! mamy kolejną ciężarówke!!!!!!!!!!

mlodam mocnooo Ci GRATULUJĘ!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry