reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny. Wróciłam z pracy i teraz półleżę. Brzuch mnie boli. Jednak praca mi nie słuzy.Jestem taaaaka zmęczona. Dziś nie miałam mdlości ani innych dolegliwości co wywołuje jak wiadomo u mnie niepokój. Wrócił mi apetyt i jestem bardzo głodna, ciągle. W środe o 9 wizyta u gina. w środe o 15 zebranie z dyrem. Wszystko w środę:szok:
marcepanek tulę:-(
mlodam jak tam beta, trzymam &&&&&&&&&&&&&, karty myslę, ze w pierwszy weekend w jaki wszyscy zostajemy we Wro:-)
mama nie macie tego programu kiedyś mieliście ale coś tam się zmieniło. Pytałaś juz kiedys Toma , bo tam leci tez ciąża z zaskoczenia
Jesli chodzi o rodzinę 2+8 to skąd wiecie, ze się rozwodzą.:szok:
Zapmarta obżartuchu tortowy ty:-)
bibinka witaj kochana jak tam z ta paskudną @:szok:
Witam całą reszte serdecznie i buziakowo

reklama
AGNIESZKA- no to jak bedziesz miala polska tv to dopiero bedziesz nadrabiala w ogladaniu:tak::-)a Szczesliwa pewnie sie bardzo ucieszy z prezentu;-):tak:

JADZIA- jak tam-dasz rade wstawic fotke??? a test zrobilas rano czy przed chwilą??? fajnie ciesze sie ,ze Wam sie udalo:-D

Badylinka ja slucham, tylko nie komentuje za bardzo;-)
Ta matka bardzo mi przypomina moja bratowa - brat sie z Nia rozstal po 15 latach malzenstwa a razem byli z 20 lat...
Normalnie ten sam typ czlowieka...

Lece kobietki pranie wywiesic i na dwor z piesiem;-)

Badylinko a gdzie ty to widziałaś , ja wiem, ze te odcinki z poslizgiem lecą i po kilka razy to samo ale tego nie słyszałam. Ale brzuch to miała wielgachny z tymi 6-raczkami , nie!
agusia a co kupiłaś szczęśliwej i z jakiej okazji bo ja nie w temacie

mama - ani sekundy nie pospałam..... zła jestem jak osa :/
to musi być Doscovery travel&living!
a sernik jutro będzie, nawet mam przepis już upatrzony :>
BADYLINKA- jak chcesz moge dac Ci moj przepis na sernik:tak:;-)
Hej dziewczyny. Wróciłam z pracy i teraz półleżę. Brzuch mnie boli. Jednak praca mi nie słuzy.Jestem taaaaka zmęczona. Dziś nie miałam mdlości ani innych dolegliwości co wywołuje jak wiadomo u mnie niepokój. Wrócił mi apetyt i jestem bardzo głodna, ciągle. W środe o 9 wizyta u gina. w środe o 15 zebranie z dyrem. Wszystko w środę:szok:
mama nie macie tego programu kiedyś mieliście ale coś tam się zmieniło. Pytałaś juz kiedys Toma , bo tam leci tez ciąża z zaskoczenia
Jesli chodzi o rodzinę 2+8 to skąd wiecie, ze się rozwodzą.:szok:
Witam całą reszte serdecznie i buziakowo
WISIEŃKA [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] NO TO SOBIE NIE POOGLĄDAM
trzymam &&&&&& za L4 w srode-dasz rade z dyrem ten ostatni raz b pewnie L4 DOSTANIESZ...

DOSTALAM sms'ka od Mlodam-ma wynik bety-386,1!!! mamy kolejną ciężarówke!!!!!!!!!!
MLODAM- gratuluje jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przesylaj nam fluidki!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry