reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie
Pisałam tu u was jakiś czas temu, kilka miesięcy starań i jako nic. Poprzedni miesiąc sobie odpuściliśmy i w tym cyklu ostro walczyliśmy. Do @ zostały mi 3 dni i do tego zaczyna nam się przeprowadzka więc nie mogłam już wytrzymać i skoczyłam do apteki po test.
Trzymam go przed sobą i hmmm...jedna kreska bardzo mocna , druga jasno różowa ...i w dodatku napierdzielają mnie jajniki.
Czy to może być to o czym myślę ;)
JADZIA- witaj,pewnie ze to to co myslisz:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:GRATULUJE!!!! a dla pewnosci zrob drugi test za 2 dni bo poziom hormonu wzrasta co 2 dni;-)jak umiesz t wstaw fotke-nacieszymy oczy!!!

reklama
BADYLINKA- pewnie rob sernik bo nieodczepi sie dopoki nie zjesz go przy kawce;-):-)jak tam pospalas???

SOL- kuruj sie i oby te leki ktore mozesz brac pomogly:tak:
AGNIESZKA- no doczytalam,ze zakupy udane;-)

a ja szukam tego programu bo mam polsat cyfrowy i mam diskovery,ale na zadym nie ma tego 2+8:-(

AGNIESZKA- no doczytalam,ze zakupy udane;-)

Tak udane udane i to nawet bardzo....ale najbardziej jestem zadowolona z prezentu dla naszej Agusi...taki słodki...a i chciałam dodać że jeszcze miesiąc i Ja będę miała Polską telewizję :-D:-D

Kama spoko:))
Koniecznie daj znać jak będziesz po wizycie u fryzjera:)

kama - bo ja tak trochę nie w temacie - to coś ty z tymi włosami zrobiła ze aż tak zniszczone?

bibinka - łatwo mówić jak się ma ograniczone pole manewru z lakami :dry: jutro lekarz mnie czeka i mam nadzieję że da mi antybiotyk bo zaczynam mieć dość tych zatok :dry:

Zdrówka wszystkim :-)

Kolezanka farbowala mi wlosy i rozjasniala pasma.Niestety efekt taki ze wlosy na gorze mam cale popalone:-(

Jadzia- Gratuluje:tak: Ja mam miec @ 25 i czekam z niecierpliwoscia zeby testowac:-D

mama - ani sekundy nie pospałam..... zła jestem jak osa :/
to musi być Doscovery travel&living!
a sernik jutro będzie, nawet mam przepis już upatrzony :>

reklama
Mama na polsacie tez ten program chyba jest, wydaje mi sie ze u rodzicow go ogladalam, a maja polsat..

Czarna a moze idz do jakiegos szpitala na potwierdzenie ciazy, na usg
To nic nie kosztuje

Jadzia dawaj tesciora:tak:

Kurcze chyba dzisiaj Mezusia znowu dopadne, tak niestarankowo, bez stresowo, bo bez dni plodnych

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry