reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czarna a co Ci z betki wyszlo i kiedy robilas?? Jak sie nie myle to kilka dni temu ,tak??
Ja bym poszla jeszcze raz zeby zobaczyc jak przyrasta

Edit:

Czarna no to ciaza bez 2ch zdan:tak:
Czym Ty sie martwisz kobieto??
Piekna betka

Jadzia witaj, na moje oko to to co myslisz:-)

Kama nie mysl o tym, postaraj sie...
Juz niestety nic nie zmienisz, a moze nie bedzie tak zle jak myslisz
Tule mocno
A wloski na szczescie odrosna z czasem

Ostatnia edycja:
reklama
Agusia milcze jak grob;-):tak:
Ok wyślę Ci na priwa ;-)
wczoraj byłam w szpitalu na badaniach beta mi wyszła 850 mIU/ml
i w szpitalu bez żadnego ale zrobili mi badanie.
tylko jeszcze teraz czeka mnie wizyta u ginka

to wczoraj wam napisałam
Ja uparłabym się na prywatną wizytę u dobrego ginekologa i tak jak pisałam wcześniej zadzwoniłabym i zapytała się czy sprzęt ma ok.

Nie mam pojecia jak mi obetna,ale mam wlosy wycieniowane i na gorze mam krotsze.Nie da sie wyleczyc bo stwierdzila ze sa za bardzo uszkodzone i trzeba obciac.Mam nadzieje ze cos wymysla i nie bede lysa.Wcale mi sie nie usmiecha perspektywa obciecia na krociutko.Normalnie pomalu sie zalamuje i juz sie boje co bedzie za tydzien:-(

Mam nadzieję że coś Ci wymyślą i że będziesz w miarę zadowolona...3mam kciuki za szałową fryzurę :tak:;-)

kama - bo ja tak trochę nie w temacie - to coś ty z tymi włosami zrobiła ze aż tak zniszczone?

bibinka - łatwo mówić jak się ma ograniczone pole manewru z lakami :dry: jutro lekarz mnie czeka i mam nadzieję że da mi antybiotyk bo zaczynam mieć dość tych zatok :dry:

Zdrówka wszystkim :-)

Kurdę usunęło mi się to co pisałam :wściekła/y:
Ale powiem że chyba okres wykrakałam bo brzuch mnie boli niesamowicie z tym że dziwne bo tylko parę kropelek krwi mam.
Przyznam się bez bicia że zaszalałam wczoraj z moim kochanie T ,ale będzie co ma być i zostawiam to naturze ;-)
bo nie wiem jaki % szans ma się na zajście przed pierwszą miesiączką po poronieniu.
Jeszcze raz dziękuje wam dziewczyny za słowa otuchy jesteście super babki :-)
czarna jak dla mnie to jesteś w ciąży nie ma to tamto ;-)więc już teraz gratuluje bynajmniej wynik bety o TYM świadczy ,a Twój lekarz to jednak jakiś dziwny jest bo po samym wyniku Bety można stwierdzić ciąże.

reklama
kg w torbie to zobaczysz przy zamawianiu biletu , bo co linie lotnicze to trochę się różni, a każdy kg się liczy. Dużo rzeczy można wpakować do torby podręcznej,a le w niej nie możesz mieć płynów żadnych i ostrych przedmiotów.Czyli kosmetyczka do dużej torby idzie. Picie najlepiej kupić po odprawie na bezcłowej.Jak palicie to wtedy fajki tez i moze flaszkę na przywitanie koleżanki bo taniej no i do kg sie nie liczy i miejsca w torbie nei zajmuje bo to juz masz w reklamówce. Sam lot spoko, to tylko z e mną jak z dzieckiem i ja ciśnienie bardzo odczuwam, mi się w głowie kręci, slabo mi , prawie mdleje( mam okropną chorobę lokomocyjną) a mąż i mój tato kompletnie nic nie odczuwają.Ubrań nie musisz brać dużo, bo tam to akurat jest najtańsze i możesz sobie kupić na miejscu na ichninych przecenach.Warto zabrać coś do żarcia, na pewno kiełbaski jaieś bo tam jest to okropnie drogie i jeszcze nie dobre. Tylko pamiętaj, że jak przewozisz to musi być próżniowo zapakowane ( Duda to robi):

kg mam do wyboru 15 albo 20. Będę lecieć Ryanair'em bo oni podobno mają najtańsze przeloty. Jak patrzyłam to bilet z bagażem 20kg będzie kosztował 250zł. Bilet + odprawa + bagaż.
Czyli bagażu podręcznego mogę mieć ile chcę? I czemu fajek nie moge mieć ze sobą?

Lor to jest program o takiej rodzince, właściwie to realityshow. Najpierw urodziły im sie bliźniaki a potem 6-raczki.
Babka jest tak zorganizowana logistycznie że ja zawsze siedzę:szok: jak oglądam jak ona sobie radzi. Myślałam że małzeństwem też są dobrym ale widać się myliłam:((

Ja slyszalam ze On "nie dal rady"
Ze to nie na jego sily.
Ale podobno obydwie ciaze byly wspomagane - in vitro
Ile w tym prawdy nie wiem..

tak tak, obie ciąże były z in-vitro. Nie mogli zajść w ciążę i po jakimś czasie zwrócili się do specjalistów no i najpierw urodziły się bliźniaczki a potem sześcioraczki - trzech chłopców i trzy dziewczynki. Fakt, Kate jest niesamowicie zorganizowana ale do tego jest totalną pedantką i rządzi się niesamowicie. I nie chodzi o to że Jon nie dał rady tylko miał romans tak jak już pisałam :) Obecnie są odcinki o tym że przeprowadzają się do większego domu. Jak zobaczyłam dzisiaj rano ten dom to myślałam że zjadę o_O natomiast te dzieciaki są cudowne ^^
jak już obejrzycie to dajcie znać jak wam się podobało!! :)

chyba się zbiorę w sobie i zrobię ten sernik jutro bo chodzi za mną i chodzi i nie chce się odczepić.....

SOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!
czeeeeść!!! :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry