reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CZARNA- a ja zrobilabym w tej sytuacji badanie krwi i bedzie jasne czy jestes w ciazy i ktory tydzien....bo fktycznie wizyta bezsensu...
a ja wlacze tv i poszukam czy mam ten program gdzie leci to 2+8:tak:

Witajcie
Pisałam tu u was jakiś czas temu, kilka miesięcy starań i jako nic. Poprzedni miesiąc sobie odpuściliśmy i w tym cyklu ostro walczyliśmy. Do @ zostały mi 3 dni i do tego zaczyna nam się przeprowadzka więc nie mogłam już wytrzymać i skoczyłam do apteki po test.
Trzymam go przed sobą i hmmm...jedna kreska bardzo mocna , druga jasno różowa ...i w dodatku napierdzielają mnie jajniki.
Czy to może być to o czym myślę ;)

No to najszybciej leć chociaz po test Kochana!!!!!!!!!!!!! A po drugie jutro do innego gina - przeciez ich tylu....
wczoraj byłam w szpitalu na badaniach beta mi wyszła 850 mIU/ml
i w szpitalu bez żadnego ale zrobili mi badanie.
tylko jeszcze teraz czeka mnie wizyta u ginka

to wczoraj wam napisałam

reklama
Dokladnie, przeciez potwierdzienie musisz miec..

Kama jak na LYSO??????:szok:

Agusia milcze jak grob;-):tak:

Nie mam pojecia jak mi obetna,ale mam wlosy wycieniowane i na gorze mam krotsze.Nie da sie wyleczyc bo stwierdzila ze sa za bardzo uszkodzone i trzeba obciac.Mam nadzieje ze cos wymysla i nie bede lysa.Wcale mi sie nie usmiecha perspektywa obciecia na krociutko.Normalnie pomalu sie zalamuje i juz sie boje co bedzie za tydzien:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry