mama05
prrrryy szaaaalona :))
CZARNA- co tam,pisz??????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monisia ale moze to dobry znak;-)
Dziękuję bardzoAgusia owocnych zakupkow
Dziękuję również)aga miłej wycieczki
aga no i co tam kupiłaś???
Agnieszka pochwal się co kupiłaś
Agusia chwal sie co wylapalas miedzy wieszakami
CZARNA- co tam,pisz??????????????
Dj - co to ma znaczyc ?????????????????
Monisia &&&&&&&&&&&&& zacisniete
Mnie tak wysypalo jeszcze przed planowana data @.. Pierwszy raz w zyciu wtedy nawt ramiona mialam wysypane
Przykro mi ale Ja bym na Twoim miejscu umówiła się do innego ginekologa a wcześniej zadzwoniłabym i zapytała sie czy ma sprzęt sprawny,pomyśl nad tym...więc miałam mieć zrobione usg a nie miałam sprzet sie zepsuł lekarz mnie tylko zbadał i powiedział ze mam zrobi w środe jeszcze jeden test ciążowy przeprowadził ze mna wywiad i wogóle a jak sie spytałam czy to ciąża to powiedział ze nie zaprzeczy i nie powie w 100% że to ciąża i powiedział że jak pale mam żucić palenie więc za darmo jechałam
i dopiero kolejna wizyta za 4tygodnie
AGNIESZKA ma rację - lec do innego gina!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo zaraz po test, szybciutko Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przykro mi ale Ja bym na Twoim miejscu umówiła się do innego ginekologa a wcześniej zadzwoniłabym i zapytała sie czy ma sprzęt sprawny,pomyśl nad tym...
ewelina28 mój aniołek 22.05.2010r
[*]6tc. pofrunął do nieba ...