reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agusia owocnych zakupkow
Dziękuję bardzo:)
aga miłej wycieczki:tak:
Dziękuję również:))
aga no i co tam kupiłaś???

Agnieszka pochwal się co kupiłaś:)

Agusia chwal sie co wylapalas miedzy wieszakami:tak:

Z zakupów jestem zadowolona,kupiłam kolejną torebkę(mąż mnie zabije tym bardziej że wczoraj zamówiłam już jedną przez internet i czekam na kuriera),wypatrzyłam też piękne japoneczki dla siebie,pasek do spodni,kupiłam także upominek dla naszej Agusi(szczęśliwej)który wyślę pocztą i dla synka skarpetki stópki,kilka koszulek na krótki rękaw i mam także prezent dla mojego M ale nie napiszę tu...bo jak to czasami przeczyta wcześniej niż dostanie to prezent się nie uda :-D

CZARNA- co tam,pisz??????????????

Dj - co to ma znaczyc ?????????????????

więc miałam mieć zrobione usg a nie miałam sprzet sie zepsuł lekarz mnie tylko zbadał i powiedział ze mam zrobi w środe jeszcze jeden test ciążowy przeprowadził ze mna wywiad i wogóle a jak sie spytałam czy to ciąża to powiedział ze nie zaprzeczy i nie powie w 100% że to ciąża i powiedział że jak pale mam żucić palenie więc za darmo jechałam :(:(:(

i dopiero kolejna wizyta za 4tygodnie :(

Monisia &&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak:
Mnie tak wysypalo jeszcze przed planowana data @.. Pierwszy raz w zyciu wtedy nawt ramiona mialam wysypane

Agusia zakupki rewelacja:tak:
A moge prosic na prv wiadomosc odnosnie prezentu;-)??
Bo ja bardzo ciekawska jestem:-p

Czarna to troszke bez sensu...
No potwierdzic w 100% nie moze bo nie widzi dokladnie(czarno na bialym), ale rozumiem ze i tak Cie badal??
Bo poprawcie mnie jesli sie myle ale mysle ze lekarz juz widzi jakies zmiany,prawda??
Ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymala i juz robla kolejny test

Ostatnia edycja:
Monisia &&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak:
Mnie tak wysypalo jeszcze przed planowana data @.. Pierwszy raz w zyciu wtedy nawt ramiona mialam wysypane

Dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!! No, ja takich wyprysków to nigdy nie miewam:szok:
CzARNA - co za sprzęt beznadziejny!!!!!!!! Ale sie nie martw!!!!!!!!!!!!! My nadal trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!

więc miałam mieć zrobione usg a nie miałam sprzet sie zepsuł lekarz mnie tylko zbadał i powiedział ze mam zrobi w środe jeszcze jeden test ciążowy przeprowadził ze mna wywiad i wogóle a jak sie spytałam czy to ciąża to powiedział ze nie zaprzeczy i nie powie w 100% że to ciąża i powiedział że jak pale mam żucić palenie więc za darmo jechałam :(:(:(

i dopiero kolejna wizyta za 4tygodnie :(
Przykro mi ale Ja bym na Twoim miejscu umówiła się do innego ginekologa a wcześniej zadzwoniłabym i zapytała sie czy ma sprzęt sprawny,pomyśl nad tym...

Przykro mi ale Ja bym na Twoim miejscu umówiła się do innego ginekologa a wcześniej zadzwoniłabym i zapytała sie czy ma sprzęt sprawny,pomyśl nad tym...
AGNIESZKA ma rację - lec do innego gina!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo zaraz po test, szybciutko Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina28 mój aniołek 22.05.2010r
[*]6tc. pofrunął do nieba ...

Strasznie mi przykro,wiem co przezywasz.Ja pewnie w tej chwili juz bym tulila dzidziusia bo mialam termin na 19 czerwca.Jednak czas pomalu leczy rany.Bardzo mi pomogl maz i synek w tym okresie wiec sie nie zalamalam a teraz znowu staramy sie o dzidziusia.Wiec badz dobrej mysli:tak:

Czarna-Ja bym na twoim miejscu poszukala innego ginekologa.Napewno nie wytrzymalabym kolejnych 4 tyg w niepewnosci
:sorry:

Ja wklasnie odprowadzilam kolezanke na autobus.Pogode mamy super wiec troche sie poopalalysmy:-D Bylam takze w salonie fryzjerskim i niestety nic sie nie da zrobic i musze obciac wlosy:wściekła/y: Juz zrobilam sobie termin i w przyszly poniedzialem bede pewnie ogolona na lyso:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry