reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PRALINKA- no dokladnie- w tym samym czasie dzialamy we trzy;-)
EWELINA- to i tak dobrze ze 2 rzeczy robisz za 1 zamachem- i klikasz i prasujesz-to sie chwali:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja narazie mam dość pielenia...teraz syn mnie meczy ,zeby w pilke grac-jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok:tak wiem mykam,pewnie po 10 min padne na twarz ,ale musze chociaz sprobowac

MAJUSIA- no choc to ciezkie trzeba czekac i wierzyc ,ze dzidzia zdrowo rosnie:tak:

hahahahahhahah no to widzę, żeś wysportowana jak ja hahahahha pobiegne na autobus to sapie później jak parowóz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
EWELINA- to i tak dobrze ze 2 rzeczy robisz za 1 zamachem- i klikasz i prasujesz-to sie chwali:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja narazie mam dość pielenia...teraz syn mnie meczy ,zeby w pilke grac-jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok:tak wiem mykam,pewnie po 10 min padne na twarz ,ale musze chociaz sprobowac

Wiesz....podzielna uwaga jak sie patrzy :-D:-D
Oooo super...ja zawsze z naszą rodzinną bandą dzieciaków gram w piłkę...ale nie powiem...dzieci są w tej kwestii nie do zdarcia, ale zabawa przednia :-D:-D:-D

Agatek - jak już będziesz w ciązy to Ci polece super specjaliste, on jest typowy ginekolog od prowadzenia ciązy i pomaga kobietom zajść w ciąże, podobno bierze różne trudne przypadki i mi go dziewczyny zachwalają pod niebiosa. Jak ja bylam w ciązy to wtedy o nim jeszcze nei słyszałam. Teraz bym poszła do niego.

dr Strzałkowski, to jak chcesz poszukaj sobie o nim informacji na internecie:)

Ostatnia edycja:
LORELAIN- :-D:-D:-D:-D:-Dno wlasnie sapie jak parowóz-przyszlam po cos do picia i wstawilam kuraka do piekarnika:tak:
EWELINA- ja tez mam podzielna uwage-to duzo ulatwia w zyciu,co nie??;-):tak:i fakt Domi ma frajde jak gra w pilke a zwlasza z tata bo Tomi podbija noga po kilka razy a Domi stoi i :szok::szok:-wiec jeden i drugi zadowolony:-D:-D:-D:-D

Agatek ja teraz z testami bede dzialala:tak:
Lorelain napisz mi prosze jakiego lekarza masz na mysli;-)

Ciezko mi isac bo leze sobie z lapkiem a piesiu jeszcze orzyszedl sie tulic:rofl2:

EWELINA- ja tez mam podzielna uwage-to duzo ulatwia w zyciu,co nie??;-):tak:i fakt Domi ma frajde jak gra w pilke a zwlasza z tata bo Tomi podbija noga po kilka razy a Domi stoi i :szok::szok:-wiec jeden i drugi zadowolony:-D:-D:-D:-D

No ba!!! W życiu o wiele łatwiej kiedy można i klikać, i prasować, czytając :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Najważniejsze, żeby dzieciaki były zadowolone...:tak:

Uciekam Kochan niewiasty :-)
Życzę miłego popołudnia i stosunkowo udanej nocki !!!
Do miłego ;-)

Ostatnia edycja:
Agatek ja teraz z testami bede dzialala:tak:
Lorelain napisz mi prosze jakiego lekarza masz na mysli;-)

Ciezko mi isac bo leze sobie z lapkiem a piesiu jeszcze orzyszedl sie tulic:rofl2:
edytowałam posta na poprzedniej stronie i podałam tam nazwisko :tak:

mama - no stare baby juz jesteśmy hehehe nie wyrabiamy przy dziecku :-D:-D:-D:-D...Mati na szczeście nie ma za wielkich zapędów do piłki, bardziej go interesują wyścigi samochodów :-p

A to nie slyszalam o nim...
Myslalam ze moze mojego masz na mysli akurat;-)

Posprzatalam ale lodowka do mycia zostala...
Jakies krasnoludki by mi sie przydaly;-)

Lor to jest program o takiej rodzince, właściwie to realityshow. Najpierw urodziły im sie bliźniaki a potem 6-raczki.
Babka jest tak zorganizowana logistycznie że ja zawsze siedzę:szok: jak oglądam jak ona sobie radzi. Myślałam że małzeństwem też są dobrym ale widać się myliłam:((

reklama
marcepanku - współczuję :-(

A ja siedzę chora w domu. Nie mówię bo gardło mam zdarte, ledwo dycham przez zajęte całe zatoki a najlepiej mi w łóżku - szkoda że pustym bo M znowu w Starachowicach :-( Dobrze że teściowa odbierze małą a wieczorem moja mama się nią zajmie :-(

Miłego dnia wszystkim.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry