reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja slyszalam ze On "nie dal rady"
Ze to nie na jego sily.
Ale podobno obydwie ciaze byly wspomagane - in vitro
Ile w tym prawdy nie wiem..

Lece ogarnac kuchnie

reklama
Dzieki Lorelain. Zobaczę jaka ta babka jutro będzie. Najwyżej zmienię. Z dobrym ginem jak z dentystą-niby tylu na rynku-a szukać trzeba jak nie wiem co.

Agatek ja teraz z testami bede dzialala:tak:
Pralinko-może też się skuszę-zapytam ginki jutro co mysli i kupię :-)

A to nie slyszalam o nim...
Myslalam ze moze mojego masz na mysli akurat;-)

Posprzatalam ale lodowka do mycia zostala...
Jakies krasnoludki by mi sie przydaly;-)

a do jakiego chodzisz ?:happy:

Lor to jest program o takiej rodzince, właściwie to realityshow. Najpierw urodziły im sie bliźniaki a potem 6-raczki.
Babka jest tak zorganizowana logistycznie że ja zawsze siedzę:szok: jak oglądam jak ona sobie radzi. Myślałam że małzeństwem też są dobrym ale widać się myliłam:((
na jakim programie leci i o której? ... chętnie z ciekawości zobaczę :-)

marcepanku - współczuję :-(

A ja siedzę chora w domu. Nie mówię bo gardło mam zdarte, ledwo dycham przez zajęte całe zatoki a najlepiej mi w łóżku - szkoda że pustym bo M znowu w Starachowicach :-( Dobrze że teściowa odbierze małą a wieczorem moja mama się nią zajmie :-(

Miłego dnia wszystkim.

wspólczuje

PRALINKA- a na jakiem programie leci to 2+8 [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

LORELAIN- no stare baby,nie ma co -pika mnie pokonala:sorry:
SOL- zdrowka zycze...

SORBUS-jak sie czujesz [FONT=&quot]
c024.gif

MARYLKA- CO U CIEBIE[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

JA ZARAZ BRYKAM PO ZUZE:rofl2:
[/FONT]

Mama - no to brykaj tygrysku po Zuze :-D

Pallisa- testuj!... bo umieram z ciekawości :laugh2:... no i mi w końcu wczoraj nie odpisałaś jak to było, że cię tam wywiało :-p

Mama - no to brykaj tygrysku po Zuze :-D

Pallisa- testuj!... bo umieram z ciekawości :laugh2:... no i mi w końcu wczoraj nie odpisałaś jak to było, że cię tam wywiało :-p
hej test negatywny a moje malzenstwo to wielka milosc po 4 latach wojny z moimi rodzicami to jest dluga historia straszna ale dobrze sie skonczyla nie mialam latwo z moimi rodzicami przeszlismy troche no ale w koncu jest dobrze

palissa, tu są dziewczyny po stracie, które też nie dostały @ od razu, więc może być tak, że poczekasz jeszcze na @. Tulę cię i oby szybko nadeszła, a wraz z nią nowe staranka.

bunia, rozumiem i czekamy na Ciebie..., miłych przytulanek bez stresu.

ja cała przesłodzona..., ciasta były pycha - torty własnej roboty z galaretką, truskawkami, brzoskwiniami.

Pallisa-z tym testem to spróbuj jeszcze z porannego moczu ;-)... nie ma @ to jest szansa :-)... w zakwikłania rodzinne nie wnikam, ale cieszę się, że juz jest u ciebie wszystko oki i , że jesteś szczęśliwa :happy:

reklama
jestem na momencik:cool2:

lor zapomniałam Ci pogratulowac pracy:tak:
lor,mama ja Wam dam stare baby,nunu:-D.zaraz poprowadzę aerobik : raz i dwa,raz i dwa:-D
sol kuruj się kobieto:tak:
palissa hej!
pralinka,monia nie wiedziałam,że oni się rozwiedli z tego 2+8:szok:
zapmarta to sobie pojadłaś;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry