reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Posprzatalam juz wszystko procz lodowki - jeszcze nie do konca rozmrozona:-(

Agatek no ja mojego nie pytalam tylko kupilam, a dodatkowo jeszcze dostane testy, bo nie zdazyly sie komus przydac:-)

Lor ja chodze do Dr Tiszlera

A program chyba na discavery T&L ale nie wiem w jakie dni i o ktorej, ja patrze jak akurat trafie
O tym ze sie rozwiedli to sie jakis czas temu dowiedzialam przez przypadek...
Uwierzycie ze moj Mezus mi o tym powiedzial??
Bo w pracy sie zgadali ze Jego kolegi zona tez oglada i ten kolega Mu powiedzial:-D
Faceci gorzej jak baby:-)

Zapmarta Ty niedobra kobieta, takiego smaka mi tutaj robic:wściekła/y:
Wszystkiego moge odmowic ale torta to wszedzie zjem i w kazdych ilosciach:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Posprzatalam juz wszystko procz lodowki - jeszcze nie do konca rozmrozona:-(

Agatek no ja mojego nie pytalam tylko kupilam, a dodatkowo jeszcze dostane testy, bo nie zdazyly sie komus przydac:-)

Lor ja chodze do Dr Tiszlera
A program chyba na discavery T&L ale nie wiem w jakie dni i o ktorej, ja patrze jak akurat trafie

a to nie znam lekarza :sorry:...może Monia bedzie wiedziała na jakim to leci :-)
bibinika - dzieki za gratki :) ... a na aerobik to ja się nei pisze... za leniwa jestem :laugh2::laugh2::laugh2:

Babinka ja odkryłam że się rozwiedli jakoś tak z tydzień temu:))

Lor nie wiem kiedy to leci bo zawsze jakoś trafiam... A z kanałem to Malapralinka ma rację:)

Lor lekarz przyjmuje w Zabrzu a jest Ordynatorem w Starych Tarnowicach;-)
Jest dobry i w zasadzie mam Go "pod reka";-)

A program juz sprawdzam jak i kiedy leci..
dzisiaj o 16:30 np
jutro o 6 rano
o 11:30
16:30
znowu 6 rano..
Wiec wydaje mi sie ze bedzie lecial codziennie w tych godzinach

Ostatnia edycja:
Miałam coś napisać i zapomnialam co :-D:-D:-D:-D

Małapralinka
- a widzisz .. bo ja na lekarzach z Zabrza to się nie znam :tak:... raczej orientuje sie dobrze w Gliwicach i który w jakim szpitalu odbiera porody ;-)

tak 2+8 leci na travel&living

oj pojadłam. U nas taki zwyczaj, ze jak ktoś ma urodziny albo imieniny to przynosi słodkości. A dziś wszysto domowego wypieku było, mniam mniam.

bibinka, oj przypomniałam sobie dobre czasy jak chodziłam na aerobic: ABT i FAT BURNING (nie wiem jak się pisze). Dorobiłam się niestety, bo nie brałam żadnej glukozaminy i wypłukałam sobie maź z kolan(nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa), musiałam się długo leczyć, żeby wrócić do sprawności. Kolana tak mnie nawalały, że nogami ruszać nie mogłam.

villeroy-boch-new-wave-caffe-dinnerware.jpgZrobilam popoludniowa kawusie, zapraszam:-)

Lor ja pierwszy raz do faceta lekarza poszlam wlasnie w Gliwicach, zabij mnie tylko nie pa,ietam gdzie i jak sie nazywal.
Mam jeszcze chyba wizytowke gdzies, bylo to z 6 lat temu.
Facet rewelacyjny, wtedy postanowilam ze bede do facetow chodzila, jak w ciaze zaszlam to tez chcialam do Niego ,ale troszke mi daleko, a dziewczyny mi wlasnie tego mojego aktualnego poradzily.
Blizej mam i fachowiec tez dobry, chociaz rozne opinie o nim kraza bo nie jest to typ ktory rozmawia o dupie marynie..

zapmarta - matko!..brzmi groźnie :szok:

malapralinka
- tak aj tez własnie sprawdzałam :) dzisiaj o 16:30 i 17:00 to może obejrzę :)

oki ja juz spaduje, zajrzę wieczorkiem:) R dzownił ze juz wraca z pracy to chłopine nakarmić musze :-)

reklama
zapmarta pewnie kaletka maziowa się "wypaprała" w stawie kolanowym.grunt,to dobrze dobrać ćwiczenia do własnych możliwości,bo można się przeciążyć i później się cierpi zamiast mieć przyjemność:-(.nieraz tez są źle pokazywane ćwiczenia,powodujące pracę jednej grupy mięśni,a nadmiernie obciążając inne łącznie właśnie ze stawami i ścięgnami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry