reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BIBINKA- papa i jak wrocisz masz PW
KINGA- szkoda ,ze perfumy sie potlukly:-(
EWELINA- jak tam z praca w domu-ogarniete wszystko,papiery dotarly???

za wszystkie ktore maja lekarzy trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci

MLODAM i za Twoja betke tez trzymam i czekam,czekam....

ide dalej pielic:laugh2:

mama spoko tylko 1 wiec strata maleńka ;)

dodam jeszcze że za równo pół roku moj smyk skończy 4lata! :)))) będzie duża impreza bo robimy przyjęcie urodzinowe podwójne (syn-4 i mąż-30 ) :-) będzie duuuży tort heh

Monia, mama to w tym samym czasie staranka bedziemy mialy:tak:

No i w marcu wszystkie rodzimy;-)
Bunia kochana nasza- tule baaaardzo mocno

Ja dzisiaj zupke strupke ugotowalam. Lodowke mylam to wszystko do gara dalam co sie dalo

Ja zwykle ja przyszlam to wszystkie pouciekalyscie

Ostatnia edycja:
EWELINA- jak tam z praca w domu-ogarniete wszystko,papiery dotarly???

Dom ogarnięty na błysk, aż miło!!!!!!!!!!!!!
Ogród ogarnia mój tatuś, jest w swoim żywiole, przyszedł w gości, a pracuje :-D:-D
Papierów jeszcze nie tknęłam palcem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: na szczęście na jutro rano, więc dam radę...chyba :szok:
Póki co to jedną ręką prasuję, a drugą klikam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra ja daje na luz przecież to ze się złoszczę na lekarza niczego nie zmieni a tylko może zaszkodzić dzidzi, poczekam do przyszłego poniedziałku na moja panią doktor i wierze mocno w to ze jestem w ciąży.

PRALINKA- no dokladnie- w tym samym czasie dzialamy we trzy;-)
EWELINA- to i tak dobrze ze 2 rzeczy robisz za 1 zamachem- i klikasz i prasujesz-to sie chwali:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja narazie mam dość pielenia...teraz syn mnie meczy ,zeby w pilke grac-jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok:tak wiem mykam,pewnie po 10 min padne na twarz ,ale musze chociaz sprobowac

MAJUSIA- no choc to ciezkie trzeba czekac i wierzyc ,ze dzidzia zdrowo rosnie:tak:

ale robicie smaka.... zjadłabym sobie takiego sernika na zimno.... w sumie zjadłabym cokolwiek słodkiego. Tak to już jest w trakcie @ ;<

Marcepanek - przykro mi, mam nadzieję że w końcu się uda!

umieram... brzuch mnie tak nawala że klękajcie narody. Leżę sobie pod kocykiem bidulka i oglądam Rodzinę 2+8 :D uwielbiam ten program :p
kurcze strasznie zimno u mnie....koło 13/14stopni na dworze... ładne mi to lato.

dziewczyny latałyście kiedyś samolotem? Bo ja się boje strasznie...
no latałam, to jak chcesz później napisze Ci co i jak ;-)..współczuje bólu...serników nie lubie :rofl2:

Marcepanek ja tez tulę mocno... :tak:

No a z autkiem bolalo, oj bolało... :/ i tak jesteśmy w "dobrej" sytuacji, bo mamy znajomych mechaników polaków i u nich mamy taniej niz w normalnym angielskim zakładzie, a dodatkowo jeszcze możemy im płacić na raty, bo w życiu nie miałabym 800 funtów żeby je na raz wydać, a tak - co tydzień coś... :/ i już byli byśmy na czysto z nimi, a tak jeszcze kolejne 200 do kompletu, na głowie przeprowadzka do miasta za 2-3 tyg a nie możemy znaleźć czegoś co by nam odpowiadało... masakra jakaś...;/

uuuuuuuuu no to ładna kasa poszła :frown:

ewelinko - dziękuje za ciacho - pomogło na moje słodkie chętki :)

ja jeszcze nie wiem czy panicznie boje się latać, na razie jestem subtelnie przerażona na myśl o tym...
boje się pakowania, ogarniania się do wyjazdu. Nie wiem co mogę zabrać, co mogę mieć ze sobą w samolocie...
niezła panikara ze mnie ;) a po wszystkim będę się śmiała z moich głupich stresów.

marybeth - miłego popołudnia! :)
kg w torbie to zobaczysz przy zamawianiu biletu , bo co linie lotnicze to trochę się różni, a każdy kg się liczy. Dużo rzeczy można wpakować do torby podręcznej,a le w niej nie możesz mieć płynów żadnych i ostrych przedmiotów.Czyli kosmetyczka do dużej torby idzie. Picie najlepiej kupić po odprawie na bezcłowej.Jak palicie to wtedy fajki tez i moze flaszkę na przywitanie koleżanki bo taniej no i do kg sie nie liczy i miejsca w torbie nei zajmuje bo to juz masz w reklamówce. Sam lot spoko, to tylko z e mną jak z dzieckiem i ja ciśnienie bardzo odczuwam, mi się w głowie kręci, slabo mi , prawie mdleje( mam okropną chorobę lokomocyjną) a mąż i mój tato kompletnie nic nie odczuwają.Ubrań nie musisz brać dużo, bo tam to akurat jest najtańsze i możesz sobie kupić na miejscu na ichninych przecenach.Warto zabrać coś do żarcia, na pewno kiełbaski jaieś bo tam jest to okropnie drogie i jeszcze nie dobre. Tylko pamiętaj, że jak przewozisz to musi być próżniowo zapakowane ( Duda to robi)

Nie pamiętam która pisała że ogląda "8+2" też to lubię a ostatnio wyczytałam gdzies że oni się rozwiedli....

Malapralinka to jesteś 4 dni "wyżej niż" ja:) Ale cykle podobnej długości:))

Co to za program w tv?:sorry::sorry::sorry:

mi się nic normalnie nie chce. słucham sobie Comy, szydełkuję i grzeszę (piję colę na dołka). normalnie taka beznadzieja mnie znowu ogarnęła, że wszystko jest do du...

wrrrrrrrr.... normalnie jestem powalona. jeszcze nie zaczęłam staranek w tym cyklu, a już go znowu na straty spisuję przejdzie mi wkońcu- zawsze tak jest na tym etapie. ale i tak będę rzadziej zaglądać- muszę się oderwać. szydełkuję, piszę koleżance magisterkę (kolejny rozdział, bo kompletnie utknęła, więc jej pomagam). zleceń na edycję mam mało, więc i kasy brakuje. normalnie do duszy... no i pracy stałej ciągle niet- ach Lori jak ja ci zazdroszczę, możesz sobie przebierać ile wlezie, a ja nawet wyboru nie mam w tej dziurze.

no to ponarzekałam. nie tłuczcie mnie- potulcie

Zapraszam do Gliwic :laugh2::cool2::-p

Witam was
Ja dzisiaj ide na 15 do gina na usg na potwierdzenie ciąży w 100%

Koniecznie będę czekac na wieści!

mama,a jak działka by była 10 X większa:cool2::szok::-D???
majusia może jeszcze za wcześnie,każda ciąża może rozwijać się w innym tempie.będzie dobrze,zobaczysz:tak:
bunia wybaczymy:tak:.do każdej z nas przychodzą takie dni zwątpienia,niestety,także Cię rozumiemy i tulimy mocno:tak::-).może właśnie,jak wyluzujesz,odpuścisz,to wtedy zaskoczy:tak:.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
dj czarna daj znać po;)
sergeevna jak on to plaował od dawna,to się niczym nie martw;).pewnie ma jakieś zaskórniaki;))))
hehe dobre z tą wielką działką, to może mama założyła by szkółke ogrodnicza , albo sad :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A ja zaraz do pracy zmykam... :dry:

bibinka G. co raz częściej sam zaczyna temat zaręczyn - w ostatnim tygodniu chyba ze 3 razy o tym mówił, że się nie może doczekać mojej miny i tak dalej... A wcześniej - jak coś wspomniał raz na kilka miesięcy to już było dobrze... ;) hehe... No i znam go i wiem, że jak coś szykuje, to jest podekscytowany :tak: Na przyklad na Walentynki w tym roku tak był podekscytowany prezentem dla mnie, że dał mi go minutę po północy - nie chciał czekać do rana... :laugh2: Więc coś tam się chyba święci... ;)

Czarna koniecznie napisz co i jak po wizycie :tak:
majusia no lekarz chyba faktycznie jakiś niedouczony :sorry: ja bym się wybrała do innego na konsultację... :tak:

Ja tak coś czuje, że G ma pierścionek już dawno zakupiony i tylko czeka z tym na odpowiednią chwilę ;-):-)

Czarna-trzymam &&&&&&&&&&&& za potwierdzenie fasolinki :-)
Majusia-jak radzą dziewczyny idz na betkę-najszybciej potwierdzi czy jest bobas czy nie. Tydzień niepewności też bym nie wytrzymała.:szok::szok::szok:

Jutro mykam do lekarki nowej-szukam jakiejś kompetentnej, miłej itp. Miałam jedną ale tylko prywatnie przyjmuje-a płacić za wszystko jeszcze przed zaciążeniem to mała masakra finansowa by była. Chcę tez spróbować wiesiołka i luteinki. Nie ma co-marzec musi wypalić :-D:-D:-D

Do jakiej idziesz lekarki? ... ja chodziłam w ciązy do Korpory dr Szumniak ( babeczka)

Ja juz pozałatwialam formalności, dzisiaj zdązyłam zrobic okuliste a jutro reszta to mozliwe, że pracę zaczne od środy, ale mi mają jutro jeszcze dac znać :tak::-p

reklama
Majusia-nie nerwuj się. Będzie dobrze-jak poczekasz troszkę dłużej to sama na monitorku zobaczysz dzidziusia :-)

Zastanawiam się nad zakupem tych testów owulacyjnych na allegro. używałyście? nie jest to pic na wodę?

Do jakiej idziesz lekarki? ... ja chodziłam w ciązy do Korpory dr Szumniak ( babeczka)
Loruś-zabij-nie pamiętam nazwiska-jakieś dwuczłonowe, i wiem że jak mi je babka w rejestracji podawała to sprawdziłam w googlach-dużo pozytywów miała-katowice i bytom przyjmuje-jutro koło 18 napiszę jak się nazywała :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry