reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka przykro mi z powodu tej @:/ niedługo na nowo zaczynamy! bedzie okey!;))) &&
Lorelain gratki nowej pracy! :)

widze że juz nikt sie ze mna nie przywita nikt mnie nie widzi szkoda wiec lece pa

hej hej maleńka nie dołuj sie tak zaraz tu takie tępo że sie nie zauważa wszystkich postów chyba żepiszesz dużą czcionką i kolor walniesz hehe ;) heja 3maj się!!!!!!

reklama
mama,a jak działka by była 10 X większa:cool2::szok::-D???
majusia może jeszcze za wcześnie,każda ciąża może rozwijać się w innym tempie.będzie dobrze,zobaczysz:tak:
bunia wybaczymy:tak:.do każdej z nas przychodzą takie dni zwątpienia,niestety,także Cię rozumiemy i tulimy mocno:tak::-).może właśnie,jak wyluzujesz,odpuścisz,to wtedy zaskoczy:tak:.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
dj czarna daj znać po;)
sergeevna jak on to plaował od dawna,to się niczym nie martw;).pewnie ma jakieś zaskórniaki;))))

oczywiście ze dam znać jak tylko wróce

Majusia może lekarz nie chce Ci robic niepotrzebnie nadziei?? Idź na betkę i zobaczysz jak rośnie...

Mama mój mężus to zbieracz kwiatkowy... wszędzie gdzie jesteśmy to się rozgląda i podkrada zaszczepki... kupiliśmy specjalnie kwietnik stojący bo miejsca mało było... i co??? Jak ma kwietnik i trochę luzu to znów naznosił:-)

Buniu dziś jestem w takiej samej fazie jak ty... Ostatnio była 2 razy owukla z nietrgo jajnika co trzeba (nie mam jajowodu) i teraz pewnie będzie z tego co tzreba i boję się że nie uda mi się wyluzować:(( Na usg musze chodzić bo clo i boję się kurcze że taka presja będzie że wreszcie TEN że nic z tego nie wyjdzie...

DJ czekamy na wieści

monia ja w tym cyklu nie mam podglądu, więc musimy na "wyczucie"- więc od środy co 2 dzień. moja ginka ma urlop i wizytę będę miała dopiero w lipcu- albo zaciążona albo po @ po kolejny pomysł. a za ciebie mocniutko trzymam kciukaski- wkońcu obudzi się ten jajnik, który ma być i będzie si

Dj no daj znać daj! mysle że bedziesz miała dobre wieści ;]

a ja troszku zła jestem bo perfum mi się stłukł :hmm::confused2: za dużo ich w szawce mam cholera przy otwieraniu mi wypadają heheh trudno sie mówi..

A ja zaraz do pracy zmykam... :dry:

bibinka G. co raz częściej sam zaczyna temat zaręczyn - w ostatnim tygodniu chyba ze 3 razy o tym mówił, że się nie może doczekać mojej miny i tak dalej... A wcześniej - jak coś wspomniał raz na kilka miesięcy to już było dobrze... ;) hehe... No i znam go i wiem, że jak coś szykuje, to jest podekscytowany :tak: Na przyklad na Walentynki w tym roku tak był podekscytowany prezentem dla mnie, że dał mi go minutę po północy - nie chciał czekać do rana... :laugh2: Więc coś tam się chyba święci... ;)

Czarna koniecznie napisz co i jak po wizycie :tak:
majusia no lekarz chyba faktycznie jakiś niedouczony :sorry: ja bym się wybrała do innego na konsultację... :tak:

kinga druga szafka potrzebna:-D

zmykam kobietki,muszę jeszcze coś złatwić,zanim Ale odbiorę.

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM:tak::-)

Czarna-trzymam &&&&&&&&&&&& za potwierdzenie fasolinki :-)
Majusia-jak radzą dziewczyny idz na betkę-najszybciej potwierdzi czy jest bobas czy nie. Tydzień niepewności też bym nie wytrzymała.:szok::szok::szok:

Jutro mykam do lekarki nowej-szukam jakiejś kompetentnej, miłej itp. Miałam jedną ale tylko prywatnie przyjmuje-a płacić za wszystko jeszcze przed zaciążeniem to mała masakra finansowa by była. Chcę tez spróbować wiesiołka i luteinki. Nie ma co-marzec musi wypalić :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry