reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SERGEEVNA- na pewno uda sie cos znalezc-a bedziecie mieszkac sami z G. czy szukacie tez wspollokatorow??

BADYLINKA- ja wiem ,ze to latwo pisac,ale lot to nic strasznego,a jak sie panicznie boisz to wez na lotnisku na pol godz.przez startem aviomarim-zapobiega ewentualnym wymiotom i dziala nasennie-przespisz sobie lot i bedzie si a potem kawka i gra:-D
u mnie wlasnie slonko wyszlo,jest 20 stopni wiec super-pranie na ogrodzie,Domi na hustawce a ja chyba pojde do Niego ,siade na fotelu z kawka:tak:

MARY-BETH- papa:-D

reklama
Agnieszka-Ogladalam na stronie gdzie sie wybierasz.Zazdroszcze ci,te widoki sa cudne:tak: My za jakies 2 tygodnie wybieramy sie do wesolego miasteczka jak tylko kolezanka wroci z wakacji.Samym niestety nie oplaca nam sie bo nie bede miala co z Dominikiem zrobic jak bede chiala na jaks przejazdzke isc.Podejrzewam jednak ze nie bede miala nawet kiedy bo bede stala w kolejkach z dziecmi i synkiem:sorry:
Dziękuję Ci...Ja osobiście też nie mogę się doczekać tej wycieczki ale już nie długo...:)
My wybieramy się także do wesołego miasteczka ale do Twinlakes Family Theme Park Melton Mowbray Leicestershire i tam zapowiada się świetna zabawa dla całej rodziny.
Czekamy tylko na gości z Pl i zaczynamy nasze zwiedzanie i zabawę.... :tak::-D
Bunia, Marylka, Sorbek, Ewelinka, Sergeevna, Zizi, Agnieszka.kk, Zapmarta, Agatek, Kama i wszystkie dziewczyny - cześć! :-)[/FONT]
Mary witam Cię również:))

Życzę wam miłego dnia dziewczyny...u mnie upał aż ciężko się oddycha:)

mama szukamy pokoju do wynajęcia... na osobne nas nie stać za bardzo, bo chcemy poodkladać kaskę i wracać do PL w przyszłym roku... :tak:

agnieszka witaj Skarbie :tak: no ja tez umieram od gorąca... :/

ewelinko - dziękuje za ciacho - pomogło na moje słodkie chętki :)

BADYLINKA- ja wiem ,ze to latwo pisac,ale lot to nic strasznego,a jak sie panicznie boisz to wez na lotnisku na pol godz.przez startem aviomarim-zapobiega ewentualnym wymiotom i dziala nasennie-przespisz sobie lot i bedzie si a potem kawka i gra:-D

ja jeszcze nie wiem czy panicznie boje się latać, na razie jestem subtelnie przerażona na myśl o tym...
boje się pakowania, ogarniania się do wyjazdu. Nie wiem co mogę zabrać, co mogę mieć ze sobą w samolocie...
niezła panikara ze mnie ;) a po wszystkim będę się śmiała z moich głupich stresów.

marybeth - miłego popołudnia! :)

Troszke ogarnelismy, obiadek zjedzony wiec wpadlam do was bo potem na raz to nie nadrobie;-)

Mama to owocnych staranek zycze:tak:
My jeszcze nie, niestety nie ma warunkow poki co, zreszta przed 12dc sie nie nastawiam, wazne zeby potem dalo rade, po trupach:rofl2:

Marcepanek witaj
Tule Cie z calych sil
Niestety nie jedna z nas to przezyla, nie powiem Ci ze zapomnisz, ale z czasem bedzie lepiej:tak:

SERGEEVNA- romumiem i powodzenia-coś sie trafi fajnego,zobaczysz i odkladajcie kochana odkladajcie.a gdzie Ty wracasz???chodzi mi o miejscowość-daleko od Poznania??moze sie kiedys spotkamy:tak::tak::-)
AGNIESZKA- samych przyjemności zycze;-):tak:
EWELINA- pewnie,ze zrob sernik-mi zawsze taaaaka blacha wychodzi,ze 3 dni jemy sernik;-)

IDE NA OGROD BO PIEKNA POGODA MI SIE TU ZROBILA WIDZE I MOZE JESZCZE 1 PRANIE WSTAWIE JAK TO TAK SZYBKO WYSCHNIE.

Kurcze, u Was loneczko, cieplutko a ja wlasnie skarpetki i bluze ubralam bo zimno bardzo:-(
Pa mama, do potem

reklama
Marcepanku-tulę Cię mocno, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze.
I też niedługo będziesz szczęśliwie zafasolkowana jak inne dziewczyny z forum :-)

Ale macie fajnie-słoneczko, ciepło-tu tak ziiiiiimno :szok::szok::szok:
Jeszcze się mężuś pochorował-kicha jak oszalały, już mi zasmarkał całą rolkę papieru toaletowego :-D:-D:-D wygoniłam go od chusteczek bo byśmy nie zarobili przy tym jego katarze :-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry