reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SERGEEVNA- uuuuuuuuuuuaaa!!! to napewno bolalo!!3000:eek::szok:wspolczuje i zycze,zeby juz sie nie psul;-)

ZIZI- witam i zgadza sie -w okresie plodnym co 2 dni-tak tez zalecal mi moj gin;-)

reklama
Siema wszystkim!
Majusia - super, że ciąża prawie potwierdzona, daj znać jak tam USG!!! :-)
Lorelain - gratuluję pracy! :tak::tak:
Mama - cześć słonko! :-)
Monia - przykro mi z powodu @, ale nie poddawaj się! Ściskam!
Bunia, Marylka, Sorbek, Ewelinka, Sergeevna, Zizi, Agnieszka.kk, Zapmarta, Agatek, Kama i wszystkie dziewczyny - cześć! :-)

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj tylko będę podpatrywać, bo poniedziałkowo mam trochę pracy....
A poza tym to jedyna dobra rada na poczęcie fasolinki to przytulanki co dwa dni, tak??
Wstyd się przyznać, ale w tym miesiącu miałam tylko jedno przytulanko (coś mi się zrobiło ostatnio i nie mam ochoty) i nie sądzę aby to jedno nam zapewniło dzidziusia:zawstydzona/y:

Kochana, oczywiście częstotliwość zwiększa szanse, ale powiem Ci, że to nie reguła. A może nóż-widelec, ten jeden raz będzie strzałem w dziesiątkę?! ;-)

Bunia, Marylka, Sorbek, Ewelinka, Sergeevna, Zizi, Agnieszka.kk, Zapmarta, Agatek, Kama i wszystkie dziewczyny - cześć! :-)

Cześć Słońce ;-):-):-)

Marcepanek, główka do góry kochana!!!! Nie funduj dzidzi smutków....

Marcepanek co się dzieje??

SERGEEVNA - wiem coś na temat psucia się autka w UK wrrrr, kupiliśmy i na początku ciągle się psuło a my zieloni jeśli chodzi o wszystko - bo to pierwsze tygodnie były...
I też pamiętam ichsze kwoty:wściekła/y:

Lor - jeszcze raz gratki:) Widać że jestes w cenie u pracodawców:-) SUPER:)

dziewczynki mam prośbę.
Sprzedajemy przyczepę na allegro. Mogłybyście policytować?? Cena minimalna to 5300 więc spokojnie do 5 tys możecie licytować - i tak nie muszę sprzedawać skoro minimalna to 5300...
Bardzo mi zależy żeby ją wkońcu sprzedać i trochę ludzi się interesuje bo juz dostałam z 10 meili z pytaniami o zdjecia... I fajnieby było jakby coś się ruszylo w licytacji:)

Elddis, 2-3 osobowa (1087591546) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli nie to spoko:) A jeśli możecie to z góry dziękuję:)

MARCEPANEK- wyzal sie -co sie dzieje???
MARY-BETH- jak tam wyspana??jakie plany na dzis??
EWELINKA- pranie wstawione,kapusta pokrojona??;-)moje wlasnie sie wypralo i zaczynam rozwieszac

ewelina28 mój aniołek 22.05.2010r
[*]6tc. pofrunął do nieba ...

Kochana, przepraszam, wnioskowałam po Twoim suwaczku, że jestes w ciąży (?)
Kochana, pomyśl w ten sposób...Twój Aniołek pofrunął do nieba, bo tam był potrzebny, miał jakąś misję do spełnienia, ale patrzy na Ciebie i co widzi? Zasmutaną mamusię? Bądź silna...wierz, że jutro będzie lepszy dzień, że Twój Aniołek każdego dnia jest przy Tobie i Cię wspiera* i na pewno kocha*
Głowa do góry...zaufaj iskierce nadziei...

EWELINKA- pranie wstawione,kapusta pokrojona??;-)moje wlasnie sie wypralo i zaczynam rozwieszac

Jeszcze się pierze...kapustka się dusi...ciasto drożdżowe zagniecione - rośnie :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ech zapomniałam o nim...dziś to już ponad 10tygodni by było...:-(
Dostałam krwawienia w sobotę 22.05 więc do lekarza od razu tam najpierw zrobili test potem Gin mnie zbadał i stwierdzili ,że jest OK że mam się nie martwić. Na drugi dzień sccan a tu nie ma dziecka najpierw zewnętrzny potem wewnętrzny...dla pewności badanie krwi. Na trzeci dzień skrzepy zaczęły wychodzić i miałam już pewność. Ale tego pierwszego dnia w szpitalu widziałam taką małą kulkę 1cm pokazałam ,ale nawet nie spojrzeli tylko do kosza wyrzucili. To był KOSZMAR.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry