reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O widzisz Badylinka a ja myślałam że sensacja wielka hi hi...To ona chodziła do chirurga??? No widzsz zawsze się można czegoś nowego dowiedzieć:))

chodziła bo sama z siebie była chuda ale miała potwornie naciągniętą skórę na brzuchu, w końcu sześcioraczki to nie bliźniaki :)
pokazywali kiedyś zdjęcia - strasznie to wyglądało...

buniaaaaaaa - a Ty piszesz mgr na zlecenie? :>

reklama
badylku nie
przyjaciółce pomagam. ostatnio jej cały rozdział napisałam- o procesie komunikacji marketingowej, wizerunku firmy itp. sama się zdziwiłam, że tak dobrze mi poszło, a B była zadowolona. no to teraz piszę kolejny rozdział- właściwie dopisuję i sprawdzam, bo trochę już nadziubała.

szkooooda :(
jakbyś jednak się nudziła i miała za mało pieniędzy to wiesz gdzie mnie znaleźć :D

idę obfocić moje sobotnie zakupy ^^

hej hello wszytskim kobitkom:tak::-)

wróciłam z pracy,wynuuuudzina strasznie,bo dzieci prawie wcale nie było.wciągnęłam obiadek z wczoraj i na moment zasiadłam z Wami:tak::-).u nas pogoda w kratkę...

mama hej siora:-D.fajnie macie w tych krótkich spodenkach:tak:.ile tych kwiatków masz,43???:szok::-Dpodejrzewam,że na tym się nie skończy:-D

wisienka mam nadzieję,że szybko Ci dzień w pracy zleci;)

marylka jak zwykle zyczę Ci mega utragu:tak:

badylinka podobno dobry pomysł to setka przed wejściem do samolotu:cool2:,na sobie nie sprawdzałam,bo nigdy nie leciałam,ale znajomi mówią ,że działa:-D

bunia przytulam...czemu spisujesz cykl na straty???

marcepanek tulę mocno,wiem co przeżywasz...to takie niesprawiedliwe:-:)-:)-(

agatek,monia przykro mi,ze @ przylazła

monisia trzymam &&&&& za testowanie:tak:

sergeevna ale wydaliście:szok:.oby już chodził beż zarzutu:tak:.

aga miłej wycieczki:tak:

ewelinka taki zapach skoszonej trawy od razu z latem się kojarzy:tak:

zapmarta ,kinga miłego dnia:tak:

ja niestety dalej nic nie wiem, właśnie wróciłam z usg i niby coś tam było widać ale nie wiadomo, mogę zacząć przyjmować ze jestem w ciąży ale może się za tydzień dowiedzieć ze jednak nie, jest mi przykro to już około 5 tydzień i 3 dzień a lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy jestem w ciąży czy nie.

bibinka hej

jakoś tak mam daremny dzien dzisiaj. pozatym to już 3 cykl z clo, więc jestem zdania że skoro pierwsze 2 nic nie dały, to i na ten trzeci nie ma co liczyć. ogólnie muszę się nastawić na jeszcze dłuższe wyczekiwanie na dzidziusia, bo kolejnego niepowodzenia chyba nie zniosę już. wiem, że niektóre starają się dłużej, ale każda przeżywa to inaczej- ja mam dość, to ponad moje siły. nie chcę liczyć że tym razem się uda ze strachu. i chyba tak mi lepiej. wolę się "rozczarować" jeśli nastawię się na niepowodzenie, niż nastawiać się na to, że się uda, a @ i tak się pojawi. i dlatego też trochę luzuję i odkładam BB na dalszy plan ale wy mi wybaczycie i będzie git

ja niestety dalej nic nie wiem, właśnie wróciłam z usg i niby coś tam było widać ale nie wiadomo, mogę zacząć przyjmować ze jestem w ciąży ale może się za tydzień dowiedzieć ze jednak nie, jest mi przykro to już około 5 tydzień i 3 dzień a lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy jestem w ciąży czy nie.

Majusia
, faktycznie 5 tydzień to zbyt wcześnie, by zobaczyć serduszko, ale pęcherzyk chyba zauważył????????????? Powiększone endo?????? Może skocz na betkę, zobaczysz czy urosła...:tak:
Co to za lekarz, skoro nie wie czy jesteś w ciąży czy nie! zmień go....bo powinien chociaż Ci powiedzieć czy pęcherzyk ciążowy jest widoczny...
Póki co nie stresuj sie bardzo, by dzidzi nie fundować niepotrzebne nerwy....dbaj o siebie i czekaj cierpliwie....choć ja osobiście poszłabym do innego gina na konsultacje...

reklama
Ja mam jeszcze ponad tydzień do testowania!!!! Ale sie ten czas wlecze, masakra Bóle zadne u mnie narazie nie wystepują, jedynie mdlosci podczas jazdy samochodem i okropne krosty na twarzy wylazły, a ja nigdy z tym problemu nie miałam, no i sikanie nadal goni
MONISIA- no jak sie czeka do testowania to czas sie wlecze:sorry::sorry:ale &&&&&&&&& zaciśniete i bedzie si!!

BUNIA- pewnie,ze utulimy-normalnie to Marylka tuli do cyca bo ma do czego a moje 75 B- to moze malo ,ale tule Cie -nie smutaj sie i nie spisuj cylku na straty- nu,nu-nie wolno-fajny masz napis nad suwaczkiem i tego sie trzymamy-RODZIMY W MARCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze czekoladke i usmiech:-D

BIBINKA- witaj siostra-fajnie,ze juz po pracy..no tak kwiatów mi sie nazbieralo-a raczej przytargalam je do chaty i teraz jak podlewam to 15 min jak nic:-D:-D

odsapnelam troche-ide dalej pielic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry